psi whell tamam sırada ne var :D
- kaplangoz
Re: psi whell tamam sırada ne var :D
Ya psi wheele tam hakim olduğun zaman psi ball da tam olmuş demektir..
-
arklar pipet nasıl yapılır ve yapımı hangi konuda anlatılıyor :D
-
Ben kapak ve psi-wheel'e devam et derim sen bilirsin.
- Psizer
kendini geliştir.. mesela kağıdı sürekli aynı yöne çevirme, sağa ve sola döndürmeye çalış Ki bu beyin gücünü kontrol etmeyi öğretir sana daha sonra Psi - Wheel düzeneğini bir masada kur ayağa kalk ve masadan yarım metre uzağa git tek elini yada iki elini kağıda doğru uzat, aynı şekilde çevireceğini düşün..zorla biraz beynini ama kendini sıkmadan.. ben yaptım umarım başarılı olursun.
Beyninizi hafife aLmayın ; Onun kadar qelişmiş bir sistem icat ediLemez
"Quarantine"
"Quarantine"
-
arkadaşlar ben de yeni başladım ilk denememde sanki rüzgar çeviriyormuş gibi geldi, daha sonra istediğim yöne dön dediğimde dönmeye başladı; sonra hava olamayn bir odaya camın dışından 90 cm kadar uzaktan istediğim yöne doğru döndürebildiğimi gördüm. önceleri başımın üst kısmı ve arka kısmı boynuma yakın yeri ağrıdı ama şimdi istediğim yöne istediğim kadar dönderebiliyorum. cam fanus içinde de denedim kapalı oda da aynı şekilde pencereden istediğim yöne dönderebiliyorum bundan sonra ne yapmalıyım?
-
bende aynı sekilde yapıyorum psi-wheeli ve istedigim hızda yapyorum istediğim zamanda yapabiliyorum hatta herkezin onune gecip de yapabiliyorum cok dusundum şidi ne yapsam diye ama bulamadım xD pipeti deniyim dedim cok zor duruyo xD baa da bi yardım edrimiz ben ne yapmalıyom :D
- unf0rgiven
-
levitasyon nası olyo peki yardım edrmisinz
-