Duru görü
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Duru görü
Bu nasıl ayrıcalık, resmen rüyada gördüklerim gerçekleşiyor ve bazı gördüklerim pekte iç açıcı şeyler değil.Hatta yaşarsam bir felaket bence.
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
Bilimsel alanı haricinde rüyaları alimler genellikle 2 ayrı başlık altında incelerler.Genel itibariyle rahmani veya şeytani diye adlandırırlar.Doktorun bir tanı koydu ise benim görüşüm başka bir doktora daha danışmandır.Yoğun stres vb durumlar rüyalarına etki edebilir.Açık konuşmak gerekirse psikiyatristlerin verdiği ilaçların kullanılması taraftarı değilim.Mayıştırıcı ,kilo aldırıcı vb birçok etkiye sebep olabiliyorlar.Psikolog muayenesinden geçmeni öneririm.Eğer psikologda aynı tanıyı koyarsa uygulanacak tedavi şeklini psikologdan al.Psikolog ilaç yazmaz.Senin için daha iyi olur.Ve ayrıca bu süreç içinde relax diye tabir ettiğimiz müzik türlerini dinlemeni öneririm.Stres vb konular için çok iyi geleceğini düşünüyorum.Her yaşanan konuyu Parapsikolojiye bağlamamak lazım.Sonuç itibariyle altta yatan sebepleri araştırmak lazım.Sebepler belirlendikten sonra konunun Psikoloji mi yoksa Parapsikoloji alanına mı girdiği o zaman belli olurvedatyy yazdı:Bu nasıl ayrıcalık, resmen rüyada gördüklerim gerçekleşiyor ve bazı gördüklerim pekte iç açıcı şeyler değil.Hatta yaşarsam bir felaket bence.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Kesinlikle dediğinize inanıyorum ilk fırsatta psikoloğa gideceğim.
-