CyroKinezi Olabilir Mi ?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- EmRe67
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: CyroKinezi Olabilir Mi ?
Hayır ve bence bu tüylerinin diken diken olması odaklanmanın iyi olması güzel birşey çalışmalar yap telekinezide nasılsın? Psiball yap sen varya ilk denemede fena yaparsın :))) yöntem verebilirim istersen Psiballda Prokinezi telekinezi vb vb :D
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Teşekkür Ederim Telekinezide Allah'a Şükür Çok İyiyim.Psi Wheel'i İstediğim Zaman İstediğim Yöne Kolaylıkla Çevirip Durdurabiliyorum.Psi Wheel'i Savurabiliyorum.Psi Ball'ı Denemiştim İlk Denememde Olmuştu Ellerimde Baya Yoğun Bir Sıcaklık Ve Karıncalanma Hissetmiştim.Psi Wheel Çalıştıkça Muslukta Akan Suda Denedim Suyu 5 Cm Uzaklıktan Elime Hafiften Çekebiliyorum.Ateş'te İse 1 2 Cm Vardır.inşaAllah Daha Çok Gelişicem :)EmRe67 yazdı:Hayır ve bence bu tüylerinin diken diken olması odaklanmanın iyi olması güzel birşey çalışmalar yap telekinezide nasılsın? Psiball yap sen varya ilk denemede fena yaparsın :))) yöntem verebilirim istersen Psiballda Prokinezi telekinezi vb vb :D
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Kadın
astral seyahata geçerken de böyle olur .ama cyrokinezi değil
Başarı,kolay elde edilmez.Emek ve çaba gerekir
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Evet bildiğim kadarıyla astral sırasında da böyle düşme hissi olmakta.kanarya yazdı:astral seyahata geçerken de böyle olur .ama cyrokinezi değil
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
-