Sanırım SüperTrans'ı Çözdüm
Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Sanırım SüperTrans'ı Çözdüm
yardım ettiysem ne mutlu bana telekinetikakim bende de o olmuştu tam kaşığı bükmeğe odaklandım kuzenim bi fındıkkıran çaktı ağzım kaşığa girdi kaşık ağzıma girdi derken kuzenim gülüyor ben ilkinde yapamıyordum bi de sinirden kaşığa küfrederek elimle sonuna kadar büküp kuzenime fırlatıyordumm bereket şu an burda değil :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- inflames
Pro olup para kazanmak isteyenler doluşsun koş
bir belgeselde parapsikolojiyi araştırıyordu adam ve bir adam eğer ona psişik güçlerinin olduğunu kanıtlayana 1 milyon (1 türk lirası değil hani yanında 6 7 tane sıfırı olan var ya o) vericeğini söyledi. Tabi ben kanıtlaymam ama siz bi araştırırın derim(adam başka ülkede ama abi 1 milyon :D:D 1milyondur :D:D) bir de bunu şöyle algılamayın biz bunu para için yapmıyoruz hava da atmak istemiyoruz gibi durumlara girmeyin ilgilenenler için yazdım
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- inflames
pardon nasıl siliniyordu ileti son söylediğimi dikkate almayın :D boşverin onu :D kirlettim deil mi sayfayı offf bi fikir bulmak lazım boşu boşuna yazmadım şu an ölümüne sallıcam :D hmmmmm valla buldum :D şunu söylelyeyim normalde bunu yazmıcaktım ama yanlışlıkla şu en son yazdığımı yazmışım pardon siz buna da odaklanmayın boş yazı olmasın diye yazcam şimdi kendimizi zorlama olabilir mesela basketbolda hoca bize 2 kg lik toplardan veriyordu böle 10 15 dk pas atıyorduk sonra normal topu veriyordu bildiğin balon kadar hafif telekinezide bu olur mu ki :DD::
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Dostum, Eğer yaşadığın bu tip ani enerji çıkışı olayların varsa ve mahsuru yoksa senin içinde Burada paylaşmanı, bizlere biraz daha ışık kaynağı olmanı rica ederim. :)inflames yazdı:yardım ettiysem ne mutlu bana telekinetikakim bende de o olmuştu tam kaşığı bükmeğe odaklandım kuzenim bi fındıkkıran çaktı ağzım kaşığa girdi kaşık ağzıma girdi derken kuzenim gülüyor ben ilkinde yapamıyordum bi de sinirden kaşığa küfrederek elimle sonuna kadar büküp kuzenime fırlatıyordumm bereket şu an burda değil :D
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- inflames
benim yok sanırım ama burda biri yazmıştı arkadaşları onla dalga geçiyormuş o da sinirlenmiş psi ball ı cama fırlatmış cam kırılmış (bak yine öfke haklıyım abi :D) cam kırmak bayağı zor değil mi :D
- inflames
5 defadır siliyorum aklıma fikir geliyor habire siliyom çok gıcık oldum ben kaşık bükmeye gidiyorum :(
- inflames
aklıma geldi bir tane kızgındım (neden kızgın olduğumu yazarsam yine kızgınlaşacam) anahtar vardı zihin gücümle bükmedim ama elimle normalde bükemezdim abandım elimle anahtara ilk birşey olmadı sonra başım ağrımaya başladı ve bir baktım anahtar bükülmüş elimin yardımıyla bile olsa büktüm ama bu telekinezi mi öfkenin yarattığı güç mü ben bu ana kadar hep 2.si zannediyordum
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Dostum bu sayfadan ayrılma. :) Sen çok yararlısın inan bana.inflames yazdı:aklıma geldi bir tane kızgındım (neden kızgın olduğumu yazarsam yine kızgınlaşacam) anahtar vardı zihin gücümle bükmedim ama elimle normalde bükemezdim abandım elimle anahtara ilk birşey olmadı sonra başım ağrımaya başladı ve bir baktım anahtar bükülmüş elimin yardımıyla bile olsa büktüm ama bu telekinezi mi öfkenin yarattığı güç mü ben bu ana kadar hep 2.si zannediyordum
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Aynen Katılıyorum Bu Arada Rica Ederim :)GEN-X yazdı:İnflames Kardeşim. Çok teşekkür ederim. Olaylara bakış açın saçma değil kesinlikle böyle düşünme. İnsanın olası duygu, davranış durumlarından açıkladığın örnekler önemli ve ilham verici olabiliyor. Birlikte çalışıp, mantık yürütürsek başarı ipini herkes göğüsleri, en yüksek tepelere daha kolay çıkarız. TelekinetikAkim ve MrCapTain sizlere de çok Teşekkür Ederim.
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Bu Arada Keşfettiğime Göre Sanırım Enerjimiz Akşamları Daha Yaygın Olabiliyor.Bana Göre Mantık Yürüttüm Şöyle Oda; Sabahları Kalktığımızda Zihnimiz Boş Oluyor.Düşüncelerimiz Fazla Olmuyor.Telekinezi'de Zaten Düşünce Gücü İle Yapılan Bir Daldır.Bundan da Yola Çıkarsak Akşamları Zihin Biraz Dolu Oluyor.Ve Düşüncemiz Yaygın Oluyor.Zaten Pipet'i Akşam Çalışırken Lamba Yanıp Sönmüştü.Sabahları Olmaz Mı ? Tabikide olur Ama Bu Bize Bağlı Sanırım.Daha Çok Gelişip Gücümüzü Artırırsak Sabahları Bile Enerjimiz Daha Çok Olabilir.Şu Anlık GEN-X'in Dediği Gibi Nefes Çalışmaları Yaparsak Farkındalığımız Konsantrasyonumuz inşaAllah Artıcaktır.Ve Biz Hayal Ettikçe Düşünce Gücümüz Gelişiyor.Forumda Biri Demişti Adını Hatırlamıyorum Ama Her Gece Yatmadan Önce Gün İçinde Yaşadıklarımızı Bir Kasette Sarar Gibi Hayal Edersek Düşünce Gücümüzde Gelişir Diye Düşünüyorum.Şu Anlık Bu Kadar Yeni Birşey Bulursam Paylaşıcam Şimdiden Teşekkür Ederim.
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-