DEEP WEB ? (Derin internet)
Moderatörler: Medya-Tanıtım, Medya - Tanıtım Yönetici
-
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: DEEP WEP ? (Derin internet)
sakın denemeyın lütfen tehlikeli diyorum basıma gelenleri inflames bilıyor
"SEN" GİTTİN VE BEN...BİTTİM...
- LidyaNsn
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Kadın
Aynen oyle. Girmek yok
James Maslow <3 Lidya Maslow
Işınlanmayı keşfedebilsem Los Angeles' a aşkımın yanına giderdim
Şekil veya yaş değiştirmeyi keşfedebilsem Kendimi yirmi üç yaşında yapardım
Cyrokineziyi keşfedebilsem Frozen'da ki Elsa gibi bir kız olurdum
Işınlanmayı keşfedebilsem Los Angeles' a aşkımın yanına giderdim
Şekil veya yaş değiştirmeyi keşfedebilsem Kendimi yirmi üç yaşında yapardım
Cyrokineziyi keşfedebilsem Frozen'da ki Elsa gibi bir kız olurdum
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bencede hiç bulaşmayın normal internet varken ne işiniz var deep web'de
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Bu kadar korkunç olacağını düşünmezdim :D.Sizce pasif takılınca da birşeyler oluyormu ?
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: DEEP WEB ? (Derin internet)
Arkadaşlar Deep Web 'in ne olduğunu ve içinde ne tür konuların döndüğünü bilen biriyim.Ayrıca orada bulunan bloglardan bilgisayarınıza virüs bulaşma ihtimali yüksektir.Bilgisayar bilgisi vb konularını sorarsanız bir sitenin serverını pasif pozisyona alacak derecede programlardan haber ve pc kullanmayı biliyorum.Ben bile girip oralarda gezme gibi boş bir zahmet içerisine girmiyorken siz de girmeyin.İnternet bizim için doktorun elinde ki neşter misalidir.Doktorun elinde olursa can kurtarır.Siz de interneti olabildiğince faydalı ve etkin kullanmaya özen gösterin.Unutmayın etkin ve verimli internet size fayda sağlar ve alacağınız bilgilerle size kazandırır.Konu ile ilgili yeteri açıklama olduğu kanaatiyle konuyu kilitliyorum
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
deep nette illegal dışında hiçbirşey yok arkadaşlar korkacağınız gerçekler, midenizin değil kaldırabileceği iflas edeceği resimler iğrençlikler var sakın ama sakın girmeyin haa nedir parapsikoloji ile ilgili şeyler yok mu var ama size şunu söyleyeyim oradaki söyledikerli yöntemler herbri kendi enerjiniz dışındakilerin enerjilerinide kullanıyor bilmiş olun diyee söylüyorum aklınıza gelebilecek hertürlü pislik var ki zaten türkçe birşey bulma olasılığınız hiç yok ingilizce bile sınırlı Almanca rusça gibi diller var girmeyin demiyorum girmeyi düşünmeyin diyorum vesselam...
- Sai
- Yönetici
ayrıca ekleyeyim girerseniz ciddi anlamda psikolojiniz bozulur bunu çok ciddi olarak söylüyorum bakın arkadaşlar ben ne insanlar tanıyorum dirayet sahibi de bu karanlık internet altı dünyasına girdikten sonra gördükleri şeyler yüzünden rahat uyuyamayan veya rüyasına giren ki hele büyüme çağındaysanız göreceğiniz şeyler sizi psikolojik sıkıtıya sokar hayattaki amacınızı kaybedersiniz biz nasıl bir dünyada yaşıyoruz dersiniz bilmiş olun söylemiş olayım vesselam...
- Sai
- Yönetici
konuyu açıyorum bu konuda bana veya trigonometri, inflames , ela kardeşinize sorabilirisniz sorularınızı
inflames ve ela ö.m atarmısınz bana
inflames ve ela ö.m atarmısınz bana
- ikramyagdiran
Bugün bi facebook grubuda deep web nedir diye sormuştu aog grubun adı. Arastirdim ve çeşitli korunma yolları ile çok önemli bilgiler elde edilebilinecegini anladim. aslında kimseye tavsiye etmem. Ama linux kullanan bi internet kafeye gidip bazi browserlari ve benzeri dns falan hallettikten sonra çok yararlı bile olabilir. Özellikle hic adi sani bilinmeyen kinezileri ve hatta karanlık veya aydinlik kinezi sanatlarinin bulunduğu bir arsiw olabilir. Neden olmasin
Nasil olsa gizli olan sanatlar. Ayrıca Deep webde kural kanun anayasa yoktur. Din yoktur. Polis yoktur. Ahlak hic yoktur. Herkes herkesin kirli camasirlarini döker. Ancak buralara daha yeni yetmelerin girmesi çok kotu sorunlar cikarabilir. Kimselere tavsiye etmem. Özellikle küresel güçlerin hakimiyet sürdüğü topraklardır. Herturlu satanist Buyucu cadi vb şerli cikabilir. Hal bu iken hangi akil sahibi gidip bakmak isterki?
Gerçi belki de insanları kandirip, korkutup bir şeyler saklanıyor ve bazi dolaplar ceviriliyor olamaz mi? Bilmiyorum.
Nasil olsa gizli olan sanatlar. Ayrıca Deep webde kural kanun anayasa yoktur. Din yoktur. Polis yoktur. Ahlak hic yoktur. Herkes herkesin kirli camasirlarini döker. Ancak buralara daha yeni yetmelerin girmesi çok kotu sorunlar cikarabilir. Kimselere tavsiye etmem. Özellikle küresel güçlerin hakimiyet sürdüğü topraklardır. Herturlu satanist Buyucu cadi vb şerli cikabilir. Hal bu iken hangi akil sahibi gidip bakmak isterki?
Gerçi belki de insanları kandirip, korkutup bir şeyler saklanıyor ve bazi dolaplar ceviriliyor olamaz mi? Bilmiyorum.
Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar... Güneş yalnız olsa da etrafa ışık saçar... Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
- Sai
- Yönetici
zaten o var, polis yok derken 1 senedir FBI dolaşıyor birçok sitede daha öncede dolaşıyordu ama bu 1 seneki kadar aktif değilerdi, mesela bi sitede FBI logosu çıkıp seized yazıyorsa o site gitmiş demektir bulurlar zaten kontrol eden kim ama senin dediğin gibi kural yok hiçbir şey yok aslında bilgi çok bizim ullandığımız internet ağının 500 katı bilgi arşivi var tabi bulabilirsen sürekli durmuyor siteler yer değiştiriyor adlarıda uyduruk adlar sayı ve harflerin karışımı , şu kullandığımız internet i plaj olarak hayal edin siz derinlere dalıyorsunun karanlıklara her şey gerçek gördükleriniz okuduklarınız her şey ama her şey, o yüzden kardeşlerim psikolojisi bozulup çok intihar eden var sakın ha girmeyi dahi düşünmeyin derim, sorun merak ettiğiniz herşeyi sorun, sorun cevap verelim ama girmeyin.
bir resim paylaşacağım sadece unu bi abimin sitesinden paylaşıyorum ben çekmedim zaten o yere bir daha girmem
neyin ne olduğunu bilin diye paylaşıyorum

umarım ne olduğunu anlamışsınızdır...
bir resim paylaşacağım sadece unu bi abimin sitesinden paylaşıyorum ben çekmedim zaten o yere bir daha girmem
neyin ne olduğunu bilin diye paylaşıyorum

umarım ne olduğunu anlamışsınızdır...
-