Evet çok güzel bi noktaya değindin Uyku ve uyanıklık arası veya tam rüya evresi diyebiliriz ama o anı tam olarak uyanıkken bilinçli yapmalıyız diyebiliriz bilincaltının tam olarak kontrol edilebilmesi gereklidir yani kendimize inandırmamız en önemli etkendir burda fizik kurallarını yoksayması lazım :)MrCapTaiN yazdı:Aslında Bilinçaltı ile bilinç arasında telekinezi yapmaya çalışırsak ne kadar başarırız ? bu aynı uyku ile uyanıklık arasındaki bişeydir. Nasıl sa uyku ile uyanıklık arasında hareket edemiyosun astral seyehat felan v.s yapıyorsun, bilinç arası ile bilinçaltı ilede Allah'ın izniyle telekinezi yapabiliriz.Bunun içinde kapak çalışmak gerek veya kapak çalışmadan düşünce gücüyle bilinçaltımıza inebiliriz.Herşey aslında düşünce'de bitiyor :)
SÜPERTRANS NEDEN KURULDU? SÜPERTRANS DA BİZE LAZIM OLAN NE?
Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
-
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: SÜPERTRANS NEDEN KURULDU? SÜPERTRANS DA BİZE LAZIM OLAN NE?
Yardım isteyenler öm.
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Orası meçhul Uchiha :)
waffeln98 haklısın böyle beyni sıradışı şeylere alıştırmak lazım :)
waffeln98 haklısın böyle beyni sıradışı şeylere alıştırmak lazım :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
bence cevap bize çok yakın şöyle ki hırsızlar bir kapıyı açıcaklarmış bu kapıya şifre çözücüleri koymuşlar şifreyi kıramamış son moda aletler fln kapı açılmamış sonra usta bir hırsız gelmiş ve kapı tokmağını açark yani bildiğimiz kapıyı açarak içeri girmiş.
ben de o yüzden çevremdeki her olayı kaydediyorum şu an belki süpertransa ait bir şey bulurum diye ve de buldum yeni konu açıcam ilk önce kafamdakileri toparlamam lazım ve video ile anlatıcam
ben de o yüzden çevremdeki her olayı kaydediyorum şu an belki süpertransa ait bir şey bulurum diye ve de buldum yeni konu açıcam ilk önce kafamdakileri toparlamam lazım ve video ile anlatıcam
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Bu çok güzel olur şimdiden kolay gelsin :) en kısa zamanda bekliyoruz :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- FullManyak
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Trans haline geçmek 10-15 dk kadar bir süre alır bu amaca biraz ters. 10-15 dk lık transa geçişten sonra yeteneklerimizi ortaya çıkarabilirsek gerçekten muazzam bir güç olacaktır. Bence amacımız saniyeler içinde güçlenebilmek değilde kısa sürede güçlenebilmek olmalı.
Trans halini tk için nasıl kullanabiliriz... Öncelikle gözlerin açık olması gerek. Gözlerin açık olmasıda transa girmeyi zorlaştırır. O zaman tek bir nesneye odaklanmak gerekicek. Kapak çalışması gibi. Ancak düşününce kapak çalışması yaparken transa giren sanırım hiç olmamıştır. Göz gibi çok hassas bir duyu kullanılır haldeyken trans çok zor gözüküyor.
Buna en güzel örnek dalgınlık hali olsa gerek
Şimdi arkadaşlar teorim şudur;
Dalgınlık hali bilinçli şekilde yapılabilirse odaklanma maksimuma çıkar doğal olarak zihin gücü kullanımı çok yüksek miktarda artar.
Yoğun dalgınlık durumunu illaki bir kerede olsa yaşamışsınızdır. Bir şeye çok odaklandığınızda etraftaki sesleri dahi duymazsınız. Tamamen beyin odaklandığınız şey üstüne çalışır duruma gelir. İşin kötü yanı bunu bilinçsizce yapmamız ve çok çok zor birşey olması.
Yoğun dalgınlık durumunda aşırı bir odaklanma ortaya çıkar ve enerji kontrol edilmediği için ışık yanıp söner, cepteki anahtarlar bükülür vs vs.. Yani demek istediğim. Bu yoğun dalgınlığı kendi lehimize kullandığımızı düşünürsek yoğun odaklanma durumunu bilinçli bir şekilde yaratabilirsek levitasyonu bile yapabiliriz. En azından benim görüşüm bu şekilde.
Tabii bu kısmi trans hali yani bahsettiğim dalgınlığı bilinçli olarak ortaya nasıl çıkarabiliriz önemli olan kısım burasıı....
Trans halini tk için nasıl kullanabiliriz... Öncelikle gözlerin açık olması gerek. Gözlerin açık olmasıda transa girmeyi zorlaştırır. O zaman tek bir nesneye odaklanmak gerekicek. Kapak çalışması gibi. Ancak düşününce kapak çalışması yaparken transa giren sanırım hiç olmamıştır. Göz gibi çok hassas bir duyu kullanılır haldeyken trans çok zor gözüküyor.
Buna en güzel örnek dalgınlık hali olsa gerek
Şimdi arkadaşlar teorim şudur;
Dalgınlık hali bilinçli şekilde yapılabilirse odaklanma maksimuma çıkar doğal olarak zihin gücü kullanımı çok yüksek miktarda artar.
Yoğun dalgınlık durumunu illaki bir kerede olsa yaşamışsınızdır. Bir şeye çok odaklandığınızda etraftaki sesleri dahi duymazsınız. Tamamen beyin odaklandığınız şey üstüne çalışır duruma gelir. İşin kötü yanı bunu bilinçsizce yapmamız ve çok çok zor birşey olması.
Yoğun dalgınlık durumunda aşırı bir odaklanma ortaya çıkar ve enerji kontrol edilmediği için ışık yanıp söner, cepteki anahtarlar bükülür vs vs.. Yani demek istediğim. Bu yoğun dalgınlığı kendi lehimize kullandığımızı düşünürsek yoğun odaklanma durumunu bilinçli bir şekilde yaratabilirsek levitasyonu bile yapabiliriz. En azından benim görüşüm bu şekilde.
Tabii bu kısmi trans hali yani bahsettiğim dalgınlığı bilinçli olarak ortaya nasıl çıkarabiliriz önemli olan kısım burasıı....
-