bizim vücudumuz enerji çeker çekmeseydi zaten ki büyü filan etki etmezdi ( enerji çekmekten kastım dışarıdan bir enerjiyi kabul etmek ile bağlantılı olduğu için söyledim)
çok basit bir örnek vereyim güneşleniyorsunuz ısı enerjisini vucudunuz alıyor mesela en basit örnektir bu
büyü enerjisi mesela büyü yapıyorlar (yapana ve yaptırana Allah lanet etsin) eğer enerji kabul etmeseydi vücut siz o büyüden etkilenmezdiniz.
gelelim senin soruna kardeşim, evet enerji çekiyoruz ama bildiğin üzere kainatta her şey birbirine dönüşüyor senin o çektiğin enerji ne olursa olsun başka bir şeye dönüşüp senin vücudunun onu alıp kendisine yarar sağlayacak biçimde kullanmasıdır, bu kendi ihtiyacın içindir ha dersen ben daha fazla enerji çekmek istiyorum telekinezide kullanacağım diye o zaman bu da odaklanma ile olacak bir şey, zaten her şey enerjidir, zaten Cenabı Hakk her şeyi atomdan oluşturduğu için ve atomda enerji olduğu için ki (bildiğiniz üzere atom bombalarının yaydığı enerji sadece 1 bardak sudan çıkıyor) herşeyden enerji çekebilirsin bunuda dışarı yansıtabilirsin
Bu enerji nere gidiyor?
Moderatör: Sai
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
-