Ani Enerji Salınımını Harekete Geçirenler
Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
-
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Ani Enerji Salınımını Harekete Geçirenler
Yavaaş yavaş hallolacak emin ol :D onunda çözümünü bulacaz
Yardım isteyenler öm.
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Uchiha ani duygu değişimlerinde aklımıza tk gelmiyor elbet.Ama biz telekinezi yaparken konsantre oluyoruz değil mi..Mesela bir arkadaşın geldi senin arkandan bir anda yüksek bir sesle bağırdı.Beynin ister istemez telaşa kapılıyor herşeyi unutuyorsun ve bunu yapan kim diye bir anda arkanı dönüyorsun ve işte herşeyi unuttuğun an korktuğun şeye konsantre olup enerji yayorsun..Bence biz konsantrasyon sayesinde etrafa enerji yayıyoruz..Karşımızdaki kişiye sinirli olduğumuz zaman o an sadece onu düşünüyoruz ona Odaklanıyoruz sonra bir anda etrafa enerji yayıyorsun..Bu ne kadar gerçek olabilir bilmiyorum ama bu benim teorim..
-
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Sanırım aklıma bi fikir getirdin :D herşeyi unutuyoruz evet burası çok önemli hiçbişeye konsantre olmuyoruz hiçbişey aklımızda değil.. :) tıpkı astral seyahate çıkarken gerektiği gibi.. :D yani bi anlık bile olsa hiçbişey düşünmemeyi başarırsak bu yolda önemli bir şekilde yol katederiz diye umuyorum. :D teşekkürlerHypHerBaNg yazdı:Uchiha ani duygu değişimlerinde aklımıza tk gelmiyor elbet.Ama biz telekinezi yaparken konsantre oluyoruz değil mi..Mesela bir arkadaşın geldi senin arkandan bir anda yüksek bir sesle bağırdı.Beynin ister istemez telaşa kapılıyor herşeyi unutuyorsun ve bunu yapan kim diye bir anda arkanı dönüyorsun ve işte herşeyi unuttuğun an korktuğun şeye konsantre olup enerji yayorsun..Bence biz konsantrasyon sayesinde etrafa enerji yayıyoruz..Karşımızdaki kişiye sinirli olduğumuz zaman o an sadece onu düşünüyoruz ona Odaklanıyoruz sonra bir anda etrafa enerji yayıyorsun..Bu ne kadar gerçek olabilir bilmiyorum ama bu benim teorim..
Yardım isteyenler öm.
-
Yukarıda dediğim gibi birine sinirli olduğumuzda normalde hiçbirşeye konsantre olamayacağımız kadar o kişiye konsantre oluyoruz yani o an hiçbirşey düşünmüyoruz duygu değişimleri konsantrasyonumuzu arttırıyor.Dediğin gibi o an hiçbirşey düşünmüyoruz.Duygu değişiminden başka etkenlerde bunu yapıyor olabilir araştırmak lazım..
Haklı olabilirsin.
Anlatmaya çalıştığım telekinezi yapmaya çalışırken aşırı enerji topluyorsun ama hareket ettirmeye çalıştırdığın şey hareket etmiyor ama çok enerji toplamışsın o enerji ile hareket eder bi türlü o enerjiyi çıkaramıyorsun bence bu konsantrasyon değil telekinezi yaparken kendimizi çok sıkıyoruz belki rahat bıraksak kendimizi enerji birden çıkacak.Ben telekinezi yaparken nefesini tuttuğunu söyleyen birini bile duydum.
Neyse konuyu saptırıyorum siz devam edin (:
Anlatmaya çalıştığım telekinezi yapmaya çalışırken aşırı enerji topluyorsun ama hareket ettirmeye çalıştırdığın şey hareket etmiyor ama çok enerji toplamışsın o enerji ile hareket eder bi türlü o enerjiyi çıkaramıyorsun bence bu konsantrasyon değil telekinezi yaparken kendimizi çok sıkıyoruz belki rahat bıraksak kendimizi enerji birden çıkacak.Ben telekinezi yaparken nefesini tuttuğunu söyleyen birini bile duydum.
Neyse konuyu saptırıyorum siz devam edin (:
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
ya bu teori açılmıştı ama şu sebeple bana uygun değil. mesela arkadaşımızın bizi korkutması için bizim iyi odaklanmamız lazım bu da en az 10-15 dk ama süpertransın amacı saniyelik bir şey bu yüzden ben duygu değişimleri ve bilinçaltında tk'den yanayım. gümüldür'deydim şimdi geldim videoları çektim youtube'a koyucaz Allah'ın izniyle
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
Evet birinin seni korkutması için önce bir şeye odaklanmalısın ama yanlızca korku örneğinden yola çıkarsan sana uygun olmayabilir.Çünkü duygu değişimi yanlızca korku ile olmuyor.Birine sinirlendiğindede saniyeler içinde süpertransa geçebilirsin saniyelik bir olay mesela karşındaki kişi seni bir anda itti.(o an neyi düşünebilirsinki)Yanlızca karşındaki kişiye odaklanırsın ona sinirlenirsin ve kendin bile farkında olmadan süpertransa geçebilirsin arabalar bir anda havaya uçar veya karşındaki kişi bayılır vb. ama hepimiz biliyoruz ki bunu normalde ne kadar konsantre olsakta yapamıyoruz.Belkide bir kısa yolu vardır bunları araştırmamız lazım..
- FullManyak
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Arkadaşlar maalesef duyguları yönetmek zor ama başarılabilir. Rus ordusu 2. Dünya savaşında ölüm korkusunu yaşayıp bunu savaşta kullanabilmişti. Tabii bakın aniden olan birşey. Bunu ani duygu değişimini yaşamak kolay olmasa gerek. I doser programı bunda yararlı olabilir. Aslında üstünde birkaç deneme yaptım ufak tefek başarılara sebep olduğu gibi hiç olmuyadabiliyor. Çünkü mutluyken korku doluyken tk yapabilmek hiç kolay değil.
Benim tavsiyem ESP nin yolundan gitmek.
İmajinasyon gücümüz bizi başarıya ulaştıracaktır. Bunuda şöyle açıklayabiliriz imajinasyon beyni kandırmaktır ve sınırları beyin yaratır. Eğer sınırlar kalkarsa enerjimizi dışa vurabiliriz diye düşünüyorum.
İmajinasyon gücümüz bizi başarıya ulaştıracaktır. Bunuda şöyle açıklayabiliriz imajinasyon beyni kandırmaktır ve sınırları beyin yaratır. Eğer sınırlar kalkarsa enerjimizi dışa vurabiliriz diye düşünüyorum.
Sınırı kaldırmanın telkinden başka yolu var mı ?FullManyak yazdı:Arkadaşlar maalesef duyguları yönetmek zor ama başarılabilir. Rus ordusu 2. Dünya savaşında ölüm korkusunu yaşayıp bunu savaşta kullanabilmişti. Tabii bakın aniden olan birşey. Bunu ani duygu değişimini yaşamak kolay olmasa gerek. I doser programı bunda yararlı olabilir. Aslında üstünde birkaç deneme yaptım ufak tefek başarılara sebep olduğu gibi hiç olmuyadabiliyor. Çünkü mutluyken korku doluyken tk yapabilmek hiç kolay değil.
- FullManyak
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
İmajenin telkinden daha etkili olduğunu düşünüyorum açıkçası
-