Dikkatli davranmalıyız ....
Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Dikkatli davranmalıyız ....
ya sufi her gün tercih yok ama evde fena savaş var ya ben evden çıktım 45 dk sonra farkettiler çıktığımı :D öylee bir telaş herkez birbniirine söylüyo sanki onlar okula gidecek :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Senin işinde zor ne diyim bahane kabul etmem ama hadi senin işin var captan nerelerde (:inflames yazdı:ya sufi her gün tercih yok ama evde fena savaş var ya ben evden çıktım 45 dk sonra farkettiler çıktığımıöylee bir telaş herkez birbniirine söylüyo sanki onlar okula gidecek
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Zamanım olduğunca girmeye çalışıyorum ve burdayım :) tabikide foruma giremediğim zamanlar boş durmadım bazı şeyler fark ettim yakında bunu bir konuda toparlıyacağım.Evet Uchiha haklısın dediğin gibi gizli tutmamız lazım süpertrans'lı açılan başlıklar değiştirilsin farklı birşey yapılsın birisi merak etmiş enerji salınımı ne diye soruyordu sanırım Süpertrans'la ilgili olduğunu anladı profilinizde de öyle süpertransla ilgilendiğimizi belirtmeyelim olduğunca gizlemeye çalışalım.
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Aynen öyle.Bizim için küçük ama insanlık için büyük bir çalışma.Başarınca en basitinden araba kaldırıcaz diyorsun daha önce kim yapmış bunu.ee biz yapıncada tabii peşimize istihbarat servisleri düşecektir en çok istediğim onlardan önce vatan sevgisiyle dolu bizim istihbaratçılarımız bulsun bizi (:MrCapTaiN yazdı:Zamanım olduğunca girmeye çalışıyorum ve burdayımtabikide foruma giremediğim zamanlar boş durmadım bazı şeyler fark ettim yakında bunu bir konuda toparlıyacağım.Evet Uchiha haklısın dediğin gibi gizli tutmamız lazım süpertrans'lı açılan başlıklar değiştirilsin farklı birşey yapılsın birisi merak etmiş enerji salınımı ne diye soruyordu sanırım Süpertrans'la ilgili olduğunu anladı profilinizde de öyle süpertransla ilgilendiğimizi belirtmeyelim olduğunca gizlemeye çalışalım.
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
inşaAllah Allah bizlere hayırlısını nasip etsin :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
yeni yazıyı yazdım :D kesin çürücek teori ya off yeni bir şey bulmaya çalışıyorum grup için ama kolay bi şey deil yeni bi şey bulmak
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- RamazanYigit
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Uchiha Sasuke, aktif olarak konuşmak için bir chat sistemi kurabilirim web üzerinden hem bu işimizede yarayabilir sanırım...
Verileri şifreleyerek saklarız çözemezlerde kolay kolay algoritma geliştirebilirim gerekirse :)
Ayrıca şuan sanırım ST'a tam olarak bir anlam yüklemiş değiliz... Öncelikle bunu belirlememiz gerekmekte bence
Verileri şifreleyerek saklarız çözemezlerde kolay kolay algoritma geliştirebilirim gerekirse :)
Ayrıca şuan sanırım ST'a tam olarak bir anlam yüklemiş değiliz... Öncelikle bunu belirlememiz gerekmekte bence
- RamazanYigit
** İsmini yanlış yazmışım kusura bakma düzeltebilirmisin?
Düzelttim. 
Haklısın nasıl yapıcaksın web üzerinden yani bizim sohbetimiz dursun herkesin vakti bol olmayabilir konuştuklarımıza görebilsinler.Aslında sırf bunun için site açılırda pek anlamıyorum işte.Bilgisayarada güvenmiyorum fazla.Şifre koyarız ama böyle birşey yayılsa etrafa o şifrede işe yaramaz
.
Yakında olsaydık buluşurduk döküman olarak not etmemiz lazım herşeyi yada buradakileri çıktı olarak alıp saklamak lazım.

Haklısın nasıl yapıcaksın web üzerinden yani bizim sohbetimiz dursun herkesin vakti bol olmayabilir konuştuklarımıza görebilsinler.Aslında sırf bunun için site açılırda pek anlamıyorum işte.Bilgisayarada güvenmiyorum fazla.Şifre koyarız ama böyle birşey yayılsa etrafa o şifrede işe yaramaz

Yakında olsaydık buluşurduk döküman olarak not etmemiz lazım herşeyi yada buradakileri çıktı olarak alıp saklamak lazım.
- RamazanYigit
Benim domainlerim var 2-3 tane onun üzerinden açabilirim sanırım.
Bir sistem yapmıştım kullanıcılar arası olabilen sadece birde toplu oda için yaparım tamamdır :)
Kendi algoritmamızı yazarız en kötü şifreleme için...
Birde şey düşünüyorum GEN-X'in yazdıklarını yeniden derleyip bir konuya açabilirmiyiz ki aslında?
Bir sistem yapmıştım kullanıcılar arası olabilen sadece birde toplu oda için yaparım tamamdır :)
Kendi algoritmamızı yazarız en kötü şifreleme için...
Birde şey düşünüyorum GEN-X'in yazdıklarını yeniden derleyip bir konuya açabilirmiyiz ki aslında?