Korkuyorum, Meditasyon Hakkında..

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Korkuyorum, Meditasyon Hakkında..

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

kail07 yazdı:
levitasyon_ustası yazdı:Geç yazdıysam kusura bakma kardeşim şimdi gördüm
Kapak çalışması yapman lazımdır .Bir de dikkatini dağıtan unsur var ise ondan uzaklaş .Çalışma zamanında aklına gelen gereksiz düsünce ,şarkı sözleri vb. Gibi şeyleri ; Sizi unutmalıyım sizi unutmalıyım diye unutamazsın daha çok düşünürsün ve tam tersi bir olumsuz etki yaratır .Seni çalışmalarında rahatsız eden bir düşünce var ise şöyle bir yoldan gitmelisin ; "HİÇ bir şey düşünmemen gerektiğini bile düşünmemek ""
Merak ettiğini sor
Selametle

Anlıyorum fakat 3 harftiler felan düşündümmü maalesef baş edemiyorum direk en bitiriyorum çünkü üzerine gidemiyorum bin bir türlü düşünce geliyor benim tek sorun bu sanırım şu an için bunun üzerine yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler..
Kardeşim öyle şeylere fazla takılmamaya çalış.Bende çok korkuyordum hatta o kadar çok korkuyordum ki deli olmuştum.Kendi kendime ataklar geçirmeye başlamıştım.Sonunda bir psikoloğa gittim bana ilaç yazdı ve düzeldim artık kafam çok rahat bu sayede hiçbirşeyi takıntı hale getirmemek gerektiğini öğrendim.Fazla düşünmemeye çalış o konuları.
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)