Yardım edebilecek birisi varmı ?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
elentari_varda
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Re: Yardım edebilecek birisi varmı ?

Okunmamış mesaj gönderen elentari_varda »

Uchiha Sasuke, hiç kapandı dememiştim aslında. Rasengan tekniği de gerçekten işe yarıyor mu merak ettim doğrusu :D

Enerjinin bitmesi ise benim için onu kullanamayacak duruma gelmektir. Örneğin yorgunken doğru düzgün kinezi yapamayacağımdan enerjim tükenmiş olur. Sanırım kendimi yanlış ifade ettim, enerjinin tamamen bittiğini düşündürdüm. Halbuki her şeyin belli bir enerjisi vardır, bunun bilincindeyim :))
Biz dağları devirirken ardında cennetler hayal ettik. Oysa her yer cehennemmiş, dağları devirdikten sonra fark ettik.

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Telaffuz şekilleri :) Anladım ben sıkıntı yok :)
Bence rasenganın işe yaraması lazım ama uzun zaman çalışılması lazım. Sen dene istersen buradakiler tembellikten ölüyo. Benden kaynaklanıyor sanırım :D
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Hatalıysan bilmen çok güzel Yunus'um...
elentari_varda
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen elentari_varda »

Deneyeyim birkaç kere, sonucu bildiririm :) yeni tekniklere açığım
Biz dağları devirirken ardında cennetler hayal ettik. Oysa her yer cehennemmiş, dağları devirdikten sonra fark ettik.
The 100
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Okunmamış mesaj gönderen The 100 »

Uchiha Sasuke yazdı:Bu çakra olayı karışık.Sen müzikle,meditasyonla temizlersin ama günlük hayatta yaşadığın olumsuzluklar onların tekrar kirlenip,tıkanmasına neden olabilir.
Psi ballı atamazsın ki.Bizim oluşturduğumuz psi ball çok yoğun olmadığı için havanın etkisi ile dağılıyor.Atılabilmesi için çok yoğun olması lazım ama atılabilecek kadar yoğununu yapanı görmedim.
Naruto izliyorsun herhalde, rasengan gibi düşün.Rasen shuriken fırlatılabiliyor ama ondada çok yoğun enerji kullandığı için 3 den fazlası neredeyse narutoyu öldürüyordu.(Bu gerçekte olmaz tabii sınırsız hakkın var :) )

Neyse konuyu saptırdım.Anime de olsa psi ball ın en güçlüsü rasengan dır.Tekniği söyleyeyim hemen.Su balonu alıyorsun,küçük birşey zaten onlar.Suyla doldur içini ve avucuna al.Enerjinle içindeki suyu döndürmeye çalış.Zamanla su dönerse.... dönerse sonrasına bakarız :)
Suyu az koy fazla koyma zorlaştırmayalım .. :)
Havanın etkisiyle dağılıyor?Pardon?Enerjinizi ellerinizin aranızda biriktiriyorsunuz.Bunun çabuk dağılmasının sebebi kişinin yetkin olmamasıdır.Hava ne alaka anlayamadım.

Kullanıcı avatarı
Meerox
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen Meerox »

Uchiha Sasuke yazdı:Bu çakra olayı karışık.Sen müzikle,meditasyonla temizlersin ama günlük hayatta yaşadığın olumsuzluklar onların tekrar kirlenip,tıkanmasına neden olabilir.
Psi ballı atamazsın ki.Bizim oluşturduğumuz psi ball çok yoğun olmadığı için havanın etkisi ile dağılıyor.Atılabilmesi için çok yoğun olması lazım ama atılabilecek kadar yoğununu yapanı görmedim.
Naruto izliyorsun herhalde, rasengan gibi düşün.Rasen shuriken fırlatılabiliyor ama ondada çok yoğun enerji kullandığı için 3 den fazlası neredeyse narutoyu öldürüyordu.(Bu gerçekte olmaz tabii sınırsız hakkın var :) )

Neyse konuyu saptırdım.Anime de olsa psi ball ın en güçlüsü rasengan dır.Tekniği söyleyeyim hemen.Su balonu alıyorsun,küçük birşey zaten onlar.Suyla doldur içini ve avucuna al.Enerjinle içindeki suyu döndürmeye çalış.Zamanla su dönerse.... dönerse sonrasına bakarız :)
Suyu az koy fazla koyma zorlaştırmayalım .. :)
Su balonu çalışmasında dalga mı geçtin ciddi mi söyledin?
Kullanıcı avatarı
Cavasta

Gerçek bir olay o su balonu.
Uchiha Sasuke

Cavasta yazdı:Hatalıysan bilmen çok güzel Yunus'um...
Önemli olan da o :)
Bu rasengan tekniğini sen söylemiştin dimi yanlış mı hatırlıyorum.
Uchiha Sasuke

The 100 yazdı: Havanın etkisiyle dağılıyor?Pardon?Enerjinizi ellerinizin aranızda biriktiriyorsunuz.Bunun çabuk dağılmasının sebebi kişinin yetkin olmamasıdır.Hava ne alaka anlayamadım.
Hava enerjiye etki etmiyor mu ? Psi ballı oluşturduğunda ellerinin arasında durmuyor ki sürekli çok çabuk dağılıyor.Yoğun yapılması lazım dememin sebebi çabuk dağılması.Hava etkiliyor yani ..
Kullanıcı avatarı
Cavasta

Ben dememiştim ama hatırlıyorum bende biyerden :D