Çakra Nedir ? Çakra Nasıl Açılır ?

Çakra Nedir ? Çakra Nasıl Açılır ?

Uchiha Sasuke

Re: Çakra Nedir ? Çakra Nasıl Açılır ?

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Yönetici yazdı: 23 Kas, 22:27 Zamanını, konusunu ve yazdığım siteyi şu an hatırlamıyorum belki burada yazmış ta olabilirim biraz ayrıntılı bir araştırma yapmıştım ilginç bilgilere ulaşmıştım. Senin de araştırman için tekrar yazmak istemiyorum. Her sesin bir titreşimi ve titreşimin de etkisi farklı oluyor. Belli harfler ve kelimeler birlikte kullanıldığında ortaya çıkan titreşimlerin etkileri de farklı oluyor. Bu günümüzde sanki yeni bir bilgiymiş gibi yapay beyin dalgaları üzerinden yapılıyor ama o kadar da yeni bir bilgi değil.

Bazı sesler sadece kişiyi değil ruhsal boyutları da etkiliyor. Sanskritçe bu alanda kullanılan en eski diller arasında yer alıyor.

Buda'nın peygamber olma ihtimali ile ilgili anlatılanları duymuşsundur belki. O açıdan bakıldığında ruhsal yoğunlaşmada ilk dönemlerde nasıl kullanılıyordu bilmiyorum ancak zamanla bozulan tüm dinler gibi farklı bir atmosferde değerlendirildiği açık. Hallac-ı Mansur gibi bazı büyük zatların Hindistan yolculukları var, bilinenler dışında bu seyahatlerin farklı amaçları var mıydı araştırmak lazım.
Abi titreşim falan deyince sanki burada bir konun altına kısaca yazmışsın da okumuşum gibi hatırlıyorum ama boş bir vaktimde araştırırım.

Aynen Buda hakkında öyle duydum ki olabilir aslında sonuçta 124.000 Peygamber geldi diye biliyoruz.

Keza İmam-ı Rabbani ks de Hindistan'daydı. Biraz yakın döneme kaçıyor ama sonuçta var bir irtibat. (:

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Sanskritçe pek olumlu yönde kullanılmamış ama. En azından okuduğum kaynaklarda o yönde bilgiler vardı.
Aramak, güzel bir çabadır.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Yönetici yazdı: 23 Kas, 23:06 Sanskritçe pek olumlu yönde kullanılmamış ama. En azından okuduğum kaynaklarda o yönde bilgiler vardı.
Nasıl yani. İlk başlarda düzgündü de sonradan bozuldu anlamında mı ?

Şunu kaç gündür yazacaktım bir türlü yazamamıştım ama sonunda yazdım (:
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Herşeyi yazarsam araştırmazsın.
Aramak, güzel bir çabadır.