Ejderhalar Gerçek mi?

Moderatör: Sai

netenes

Re: Ejderhalar Gerçek mi?

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Metan olabilir ki zaten vucudumuzda metan uretir :D nasil oldugunu bilisiniz ama onlarda tersten oluyor galiba

morgoyo

Okunmamış mesaj gönderen morgoyo »

Ejderha işi bana saçma geliyo eğer ateş püskürtme gibi bir durum varsa bu da bir o kadar saçma olacaktır. Çünkü öncelikle ateş için yanıcı madde, yakıcı madde ve tutuşma sıcaklığının sağlanması gerekir. Yakıcı madde oksijendir peki yanıcı madde ne? bir de tutuşma sıcaklığı çok yüksek bir sıcaklıktır ve canlılar hücrelerden oluşur hücrelerde genel olarak protein iskeletine sahiptir. protein ise değil tutuşma sıcaklığı 49-50 derecede bile yapısı bozunan maddelerdir. Bu yüzden bana saçma geldi.
vesselam....
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

ewt olabilir ancak öyle ateş püskürdüğünü sanmıyorum belkide biraz abartılmıştır ayrıca daha dünyada yeni keşfedilen canlılarda var onlarda yaşıyor olabilir
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

aman ejderha da çok da umrumuzdaydı :D
İmza Yhok.
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

O zaman konuya yorum yazman çok büyük bir hata?Biz burada herşeyi araştırırırz birazcık doğru olma payı bile olsa yok demeyiz.Ama seni bilemem...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka