nefes alış verişini fazla zorluyor olabilir misin?SuyuNKaLßi yazdı:Kaşık bükmede odakLanırken burnumdan kan qeLmiş :S
ciddi bi şey olcağını sanmıyorum yola devam...
nefes alış verişini fazla zorluyor olabilir misin?SuyuNKaLßi yazdı:Kaşık bükmede odakLanırken burnumdan kan qeLmiş :S
dejavu; beyin ve göz arasında ki görüntü işleminin saniyenin milyonda biri sürede gecikmesinden kaynaklanan bir yanılsamadır kalp gözüyle alakası yoktur.Barış yazdı:Ummadık kişilerin aklıma gelmesiyle karşıma çıkması bir oluyor. Bazı dönemlerde çok sıklaşıp bazı dönemlerde ise hiç olmayabiliyor bu. Dejavuyu küçüklüğümde hemen hergün yaşardım ancak yıllar içinde epey azaldı. Şimdi çok nadiren yaşıyorum; özledim de biraz. :) Statik elektriğin telekinetik olmadığını biliyorum, lâkin çok yaşıyorum; geçen gün battaniyeye elimin değmesiyle kıvılcımı çok net gördüm karanlıkta.
Diğer "zarar"lar hiç başıma gelmedi ama hep istemişimdir öyle doğaüstü şeylerden dolayı sorunlu bir tip olmayı. Charles Xavier beni keşfedip okuluna alsa diye düşlüyorum. :D
florasan lambanın starterini al eline biraz kurcala beynine 3boyutlu yerleştir ve lamba yanarken o starterin içinde ki küçük camın şişerek patladığını düşün (ne zararlı bi adammışın sen yaw :D)kaplangoz yazdı:ya bu ampul patlatmaya çalıştımda tuvalet hariç parlattım hepsini :lol: de şimdi florasan almışlar ne yapacaz onu odaklanamıyom palamıyoda deli oldum:D:D bununda bi yolu varmı yapanlar yardım plsss
neyi bilmiyosun ? bi de trabzonlu musun o 61 ne öyle :Dtelekinezi61 yazdı:aynen bunun nasıl düzeltileceğini bilmom ???
bence sen telefonu uzun süre şarjda bıraktığın için bataryayı öldürmüşsün :))Ezel yazdı:2 durum için biraz ilerlemek gerekiyo sanırım çünkü diğerlerinin hepsi başıma geldi özellikle cep telefonu....