Süper Trans' da Keşfettiklerimiz !

Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: SüperTrans Genel Açıklama "Sorunlar Çözülüyor" #BaşarıYakın

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

bence buluruz ya :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

inflames yazdı:bence buluruz ya :D
Emin olabilirsin.
SüperTrans hakkında çok önemli bilgiler çıkacak bir videonun çevirmelerini yazacağım. Oradan bazı, Bilinçaltına inme konular ile birleştirmeye çalışıp net bir sonuç çıkınca sitede paylaşmayı düşünüyorum. Ne zaman olur bilemem.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
inflames

bana videonun linkini atarsan ya da bilmiyorum bir yolla bana verebilirsen videoyu çok sevinirim süpertrans konusunda elimden hiç bir şey gelmiyecek yoksa
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
inflames

GEN X bana videonun linki attı ve şu an 20. dakikasındayım süpertransla ilgili şeyleri anlatayım şimdi bilincimiz 2 ye ayrılır bilinçüstü bilinçaltı bilinçüstü farkında olduğumuz normal davranışları falan yaptığımız bilinçtir bilinçaltı ise organları ne bileyim bakterileri vücudun en küçük detayıyla bile uğraşan bilinçtir ve bilinçaltı bilinçüstünde 1 milyon kat daha güçlüdür. biz hani kaşık bükme psi whell yaparken yapıcağım inanıyorum gibi şeyler diyoruz ya bu bilinçüstü ile söylüyoruz ama bilinçaltı bunu desteklemiyorsa psi whelll dönmez. çünkü 1 tanesi 1 se diğeri 1 milyon nasıl yarışabilirler ki . Benim fikrim bilinç altımızın hepsini dolaba odaklasaydık bilinçaltımız dönecek gibi şeyler dediği zaman o dolap duvarı bile deler daha 20. dakikadayım çok karışık video anlamak zor biraz ama anladığım kadarı bu Umarım GEN X bu paylaşımıma kızmaz :D
Kullanıcı avatarı
GEN-X

inflames yazdı:GEN X bana videonun linki attı ve şu an 20. dakikasındayım süpertransla ilgili şeyleri anlatayım şimdi bilincimiz 2 ye ayrılır bilinçüstü bilinçaltı bilinçüstü farkında olduğumuz normal davranışları falan yaptığımız bilinçtir bilinçaltı ise organları ne bileyim bakterileri vücudun en küçük detayıyla bile uğraşan bilinçtir ve bilinçaltı bilinçüstünde 1 milyon kat daha güçlüdür. biz hani kaşık bükme psi whell yaparken yapıcağım inanıyorum gibi şeyler diyoruz ya bu bilinçüstü ile söylüyoruz ama bilinçaltı bunu desteklemiyorsa psi whelll dönmez. çünkü 1 tanesi 1 se diğeri 1 milyon nasıl yarışabilirler ki . Benim fikrim bilinç altımızın hepsini dolaba odaklasaydık bilinçaltımız dönecek gibi şeyler dediği zaman o dolap duvarı bile deler daha 20. dakikadayım çok karışık video anlamak zor biraz ama anladığım kadarı bu Umarım GEN X bu paylaşımıma kızmaz :D
Yok Estağfurullah ne kızması. :)
Bilinçaltı programlarını kapatmak zorundayız. Oradan ki kişinin de dediği gibi Bilinçaltımız çok güçlü ve bir çok programla kaplı. Ben bununla ilgili kapsamlı bir paylaşım yapmayı planlıyorum zaten. Video'yu anlamazsan zorlamana gerek yok. İzlemek istersen bir daha izle yada paylaşımı bekleyebilirsin. Verdiğin bilgiler içinde teşekkürler.

#BaŞaRıYaKıN

geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Bana da atsana linki.Paylaş ya da
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
GEN-X

geller yazdı:Bana da atsana linki.Paylaş ya da
http://www.youtube-gir.com/watch?v=Ij_ZPkKmhek
Şimdilik buradan vereyim. Daha sonra genel kapsamlı paylaşım olursa orada da veririm.

#BaŞaRıYaKıN
Techor
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen Techor »

Güzel bir yazi. Iyi aciklamissin fakat takildigim bir nokta var. Belki gereksiz bir nokta ama takildim iste. Enerjiyi urettigimizi soyledin ki bence haklisin. Fakat bu cumlenden bir soru daha ortaya cikiyor fikrimce. Biz insanlar bir seyi yoktan var edemeyiz oyle degil mi? Peki biz bu enerjiyi nerden uretiyoruz ne kullaniyoruz? Bu soruyla ilgili farkli dusunceler olabilir fakat bence sorunun cevabini net bir sekilde verebilirsek belki enerji cikislarimizi, uretimlerimizi daha rahat kontrol etmemiz mumkun olabilir.
Yardımcı olmaya ve yardım ıstemeye geldım..
Bana ulasın:
http://www.facebook.com/soydan.karakus.7
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Haşa Biz Yoktan Var Edemeyiz Öyle Bir Durum Yok Enerji Her Tarafta Vardır GEN-X'in dediği farklı üretmek derken yani etrafımızdaki ve içimizdeki enerjiyi kullanıyoruz :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
geller
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Enerji yok olmaz,bir şekilden diğerine dönüşür.bedene giren su çıkıyor demi?farklı şekillerde,bu da öyle..
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN

Kilitli