Evrende Yanlızmıyız?
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Evrende Yanlızmıyız?
beyler sizde akıl fikir var mı ? bizzat imama soruldu
Hocam bir cin, şeytan her neyse 1 tabur askere gözükür mü ?
Hayır cin şeytan cart curt sadece insanla alakalıdır bir anda milyon insana görünemez hem de yasaktır. Cinler şeytanlar istediği zaman görünürlerse Allah onları duman eder . Aynısı kuranda yazar.Ama belli kişilere görünebilirler 1 tabur askere görünmezler.
bu dedeğim 1 tabur asker olayı gerçek yaşanmıştır. Hatta bunu gören askerlerin birisi sormuş imama
Hocam bir cin, şeytan her neyse 1 tabur askere gözükür mü ?
Hayır cin şeytan cart curt sadece insanla alakalıdır bir anda milyon insana görünemez hem de yasaktır. Cinler şeytanlar istediği zaman görünürlerse Allah onları duman eder . Aynısı kuranda yazar.Ama belli kişilere görünebilirler 1 tabur askere görünmezler.
bu dedeğim 1 tabur asker olayı gerçek yaşanmıştır. Hatta bunu gören askerlerin birisi sormuş imama
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
arkadaşlar daha önceki yazıları okumadım eğer dediğimin aynısı yazıyorsa gerçekten bilmiyorum.
Mantıklı düşünelim uzayda kaç milyon galaksi var o bilmem kaç milyon galaksinin bilmem kaç trilyon güneş sistemi var o bilmem kaç trilyon güneş sisteminde bilmem kaç centrilyon gezegen var sizce bu kadar fazla gezegen arasında yalnız olmak ne kadar mantıklı?
Mantıklı düşünelim uzayda kaç milyon galaksi var o bilmem kaç milyon galaksinin bilmem kaç trilyon güneş sistemi var o bilmem kaç trilyon güneş sisteminde bilmem kaç centrilyon gezegen var sizce bu kadar fazla gezegen arasında yalnız olmak ne kadar mantıklı?
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- inflames
sen de yazdın şimdi ileti 2 yıl önce bitmiş konuya :D öyle bakınıyordum söyleyeyim dedim. ben de buna benzer bir konu açıcam seminer gibi bir yazı
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Evet 2 sene önceki konuyu canlandıran inflamesi tebrik ediyor ve burdan ona bir milyon çek hediye ediyoruz :D şaka bi yana katılıyorum yani yalnız olmamak mantıklı değil
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Pardon yanlış yazmışım :D yalnız olmak mantıklı değil
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- inflames
yine canlandırıcam ama başlık açarsam beni siteden atıcaklar çok başlık açtım alın size video izleyin görüşlerinizi bekliyorum
http://www.youtube.com/watch?v=izEga2CQ ... _406494259
http://www.youtube.com/watch?v=izEga2CQ ... _406494259
- ikramyagdiran
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
zaten Kuranımızda yasn i şerifte diyor ki gökleri ve yeri yaratan Allah'ın onların benzerini yaratmaya gücü yetmez mi? evet yeter. o, hakkıyla yaratandır, hakkıyla bilendir.
ayrıca yerdekiler ve göktekiler diye bir yerde daha geçiyor. buradaki göktekiler kelimesi kimileri için melek kimileri için cin kimileri için 18000 alem.
ayrıca bi yerde okudum. bir hadiste
ben dünyada ancak bir ağacın altında gölgelenen sonra oradan ayrılıp giden atlı gibiyim. hadisi şerifi peygamberimizin dünyadan başka yerlerede gitti oradada islamı yaydığı düşüncesi uyandırıyor.
ve peygamber efendimizin bir sahabe ile cinler alemine gittiği ve yere bir yuvarlak çizip sahabeye burdan dışarı çıkma diye tembihlediğide biliniyor. hatta işini halledip geldikten sonra sahabenin o yerden ayrılmadığını görünce "eğer sen oradan dışarıya çıksaydın kıyamete kadar bir daha birbirimizi göremezdik" diye bir olayı bana din öğretmenim anlatmıştı. son peygamberimizin cinler gibi farklı alemlere yolculuk yapmış olma olasılığı çok yüksek. inflames eğer yazında bunlarıda eklersen çok sevinirim.
ayrıca yerdekiler ve göktekiler diye bir yerde daha geçiyor. buradaki göktekiler kelimesi kimileri için melek kimileri için cin kimileri için 18000 alem.
ayrıca bi yerde okudum. bir hadiste
ben dünyada ancak bir ağacın altında gölgelenen sonra oradan ayrılıp giden atlı gibiyim. hadisi şerifi peygamberimizin dünyadan başka yerlerede gitti oradada islamı yaydığı düşüncesi uyandırıyor.
ve peygamber efendimizin bir sahabe ile cinler alemine gittiği ve yere bir yuvarlak çizip sahabeye burdan dışarı çıkma diye tembihlediğide biliniyor. hatta işini halledip geldikten sonra sahabenin o yerden ayrılmadığını görünce "eğer sen oradan dışarıya çıksaydın kıyamete kadar bir daha birbirimizi göremezdik" diye bir olayı bana din öğretmenim anlatmıştı. son peygamberimizin cinler gibi farklı alemlere yolculuk yapmış olma olasılığı çok yüksek. inflames eğer yazında bunlarıda eklersen çok sevinirim.
Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar... Güneş yalnız olsa da etrafa ışık saçar... Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...