Bir kızın gönlü nasıl fethedilir?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- kaptankork
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Re: Bir kızın gönlü nasıl fethedilir?
tamam tamam eleştiri gelmeden şakasına sölediğimi açıklayam bari :D
ulan telekinezi ile ilgili bi sitede bile şu aşk mevzusu açıldı ya helal olsun ya :D
ulan telekinezi ile ilgili bi sitede bile şu aşk mevzusu açıldı ya helal olsun ya :D
laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun muoumkine.(söyleyemediniz mi
)
eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.

- TFGBAB
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Knk asla isyan etme la :Dtelekom yazdı:Gençlik bu iş nedir :) başlarım lan aşka falan spatyomda 1-2 gün takıldım ,vefk falan yazacam malzemeleri aldım.hayatım rezilleşti geceleri uyuyamaz ders çalışamaz oldum.birazda o beni düşünsün.bir gece oturdum Allah'a dua ettim Allah'ım ne olur benî sevsin ne olur ne olur.en az 250 kere tekrar ettim.karşılık geldi mi???? Hayır.Allah var bunu biliyorum.ama neden es geçiyor benim gönül işimde.neden? İmtihan mı olmuş oluyorum acı çektikçe??neden ben çekiyorum.küçüklüğünden beri sinirlerine sahip olamayan ,ancak ince düşünen ,şefkatli ,yardımsever birine neden çektiriyor.sinirlerime sahip olamadığım zaman karşıma insan çıkamaz ve ben ilk kez sahip oldum bugün.tek hatam kurallara göre oynamam oyunu.hack ten kazanacağım para ile ömür boyu yatardım yatlar katlar helikopterler vs vs .uğraşsam aylık gelirim 1000000 dolar dı ister inanın ister inanmayın.ama ben ne yaptım haram para diye hacki bıraktım onu biraktım bunu bıraktım.ne oldu?her şeyim tamam şûkür ancak simay nerede?bir kere gelip o benle konuşmaya çalıştimı
- TFGBAB
bi de uzadıkça uzuyor... :Dkaptankork yazdı:tamam tamam eleştiri gelmeden şakasına sölediğimi açıklayam bari :D
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bölüm Geyik Sohbet bölümü zaten bölümün amacı bukaptankork yazdı:tamam tamam eleştiri gelmeden şakasına sölediğimi açıklayam bari :D
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- kaptankork
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
öylemi ben siteyi açınca yanda çıkan iletiler den girdim de :Ddelenamo yazdı:Bölüm Geyik Sohbet bölümü zaten bölümün amacı bukaptankork yazdı:tamam tamam eleştiri gelmeden şakasına sölediğimi açıklayam bari :D
laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun muoumkine.(söyleyemediniz mi
)

- serons25
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
uçmaya çalış (levitasyon) uçarsan o kızı bırakırsın zaten ahahah ben yapamadım ama denemelere başlayacağım dün gece ikidebi rüya görüyordum rüya gördüğümü anlayınca istediğimi yapabiliyordum lucid rüya alemine girdim yani hiç çalışmadım demekki bu konuda yeteneğim olabilir sen de kendi yeteneğini bul :D oradan gitmeye başla söylediğim gibi kızı boşver :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
usta ben uçus kaçış değilde elementlerle bütünleşme vs vs olaylara girmek istiyorum.ilk adım hermesçi bilimlere giriş kitabını sipariş ettim.
yav bu cin şeytan demon vs vs olayları nasıl derin olaylar bünyem kaldırmayacak bune ya.hele hele musallat olması falan , ailem olmasa tamam , bu demonların kötüleri nasıl yaratıklar ya.bakire kızlara musallat olmalar falan.wicca da ölüleri 40 gün boyunca bu alemde tutma falan gerçekse öd zarım genişler bayağı.
hadi onu geçtim diyelim büyüler falan ayrı bir cinslikte.ters tepebiliyor.dün kızı karabiber büyüsü ile aşık etmeye çalıştım kıza karşı hafif bir soğukluk oluştu bende nasıl iş.gözünü budaktan sakınmayan ben işin içine cin girince ödlekleşiyorum.havas falan öğreneceğim korkuyorum kendimi cinlerden savunmak ve onlarla iletişime geçmek istiyorum
yav bu cin şeytan demon vs vs olayları nasıl derin olaylar bünyem kaldırmayacak bune ya.hele hele musallat olması falan , ailem olmasa tamam , bu demonların kötüleri nasıl yaratıklar ya.bakire kızlara musallat olmalar falan.wicca da ölüleri 40 gün boyunca bu alemde tutma falan gerçekse öd zarım genişler bayağı.
hadi onu geçtim diyelim büyüler falan ayrı bir cinslikte.ters tepebiliyor.dün kızı karabiber büyüsü ile aşık etmeye çalıştım kıza karşı hafif bir soğukluk oluştu bende nasıl iş.gözünü budaktan sakınmayan ben işin içine cin girince ödlekleşiyorum.havas falan öğreneceğim korkuyorum kendimi cinlerden savunmak ve onlarla iletişime geçmek istiyorum
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
yav bu diye başladıktan sonra sona kadar yazdıklarının hepsini bence unut.Aklından çıkar.kafandn sil.Geri dönüşüm kutusuna gönder sonra kutuyu boşalt.Yani ilk satırdan sonra yazdıklarını unut.Kafan biraz hafiflesin.Birde iyi şeyler olsa anlıcam.ne kadar kötülük varsa sokmuşsun kafanın içine.Bir ferahla bir relax ol. :)telekom yazdı:usta ben uçus kaçış değilde elementlerle bütünleşme vs vs olaylara girmek istiyorum.ilk adım hermesçi bilimlere giriş kitabını sipariş ettim.
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Beni götürceklerdi ama tövbe ettim ve namaza başladım konuyla alakası yok ama cinlerden bahsedince dayanamadım :( O yüzden bulaşma eskiden ilgi gösterdiğimde aylarca rahatsız ettiler. Uğraşma derim. Cinlerle. Hafife alınacak türde varlıklar değiller.Pişman olmak istemiyorsan bulaşma.telekom yazdı:usta ben uçus kaçış değilde elementlerle bütünleşme vs vs olaylara girmek istiyorum.ilk adım hermesçi bilimlere giriş kitabını sipariş ettim.
İMZA
-