FOTON KUŞAĞI..

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: FOTON KUŞAĞI..

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

foton kuşağının belirtilerinden biri de zamanın çabuk geçmesiymiş aynen öyle değil mi :D
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Biz o zaman bir nevi foton kuşağının enerjisinden faydalanıyoruz.Foton kuşağına erken girdik gibi bişey :D Ama eğer 21 aralık günü elektrikler giderse ve pilli fenerler cep telefonları filan çalışmazsa ilk işim kendimi foton kuşağına hazırlamak olur.Belkide bütün beklentiler ters tepicek ve foton dünyayı teğet geçicek.Yada atmosferi kıramıcak ve o enerji dünyaya bir şekilde giremicek.Ama şaka bi yana ciddi ciddi biz foton kuşağının nimetlerinden önceden faydalanıyoruz.Bide ciddi ciddi inanmaya ve endişelenmeye başladım.Uyuyup uyanırsam eski halime dönerim herhalde.Çok garip bir duygu ve endişe içerisine girdim şuan.Evrim geçirme yani transformasyon olayını merak ediyorum.Eğer olursa nasıl varlıklar olucağız,nasıl görüneceğiz,yeni ırk hangi adı alacak.Çok merak ediyorum.Bide kalmaya karar verenler ile 5.boyuta geçmeye karar verenler olayını merak ediyorum.Nasıl seçicez ki.Çok merak içerisine girdim şuan.ALLAH bize bu kuşağı görmeyi ve yaşamayı nasip etsin.Çünkü eğer bu kuşağa girersek bizler çok avantajlı oluruz gibime geliyo.
MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

Tam olarak kehanet (bence).
Kullanıcı avatarı
UsTr

5.boyut ve ölümsüzlük hariç diğerleri doğru olabilir.Olursada fena olmaz.Hiç gece olmayacak.2000 yıl psişik güçlerle yaşayacağız.Kulağa hoş geliyo :D Zaten bu konu hakkında bir kitap buldum 12 sarmallı dna dan filan bahsediyo.İnsanlığın uyanışı adlı bir kitap.Ordan bilgi edineceğim.Edindiğim önemli bilgileri size aktarırım.
MisafirYok

Düşüncelerine saygı duyuyorum :D bir şey dikkatimi çekti :)2000 yıl psişik güçlerle yaşayacağız yazmışsın :D

şimdi düşünelim en yaygın psişik güçler telekinezi telepati v.b

telekinezi= Zihin gücü ile cisimleri hareket ettirmek.
telepati= karşındaki kişinin canlının zihnini okumak

sadece bu ikisinden bir sürü kargaşa ortaya çıkabilir kötü niyetli kişiler tarafından. :D

Benim düşüncem ise aynı :D Tam Olarak Kehanet :D

Kullanıcı avatarı
UsTr

Zaten yazıyo önce kısa süreli bir kaosa neden olacak.Hem bizim gibi bu güçleri iyiye kullanmaya çalışanların çoğunlukta olduğuna inanıyorum.Ve ayrıca kötü niyetliler bu güçleri kullanamaz.Tıpkı astral seyahatte kötü niyetle kullandığımız anda beynin izin vermemesi gibi.Ve zaten kötü niyetli kişile bence kötü niyetle kullandıklarından kötü niytle geliştirecekleriden iyi niyetlilerden çok daha güçsüz olurlar diye düşünüyorum.Bugüne uyarlarsak gücünü bizim gibi kullanmak isteyen biri ile gücünü ilahi bir güç gibi göstermek için kullanan birini karşılaştırırsak zaten iyi niyetli galip gelir.Herşeyden önce kötü niyetli kişiler istediklerini yapamazlar.Eğer ALLAH bize bu güçleri verirse kötü niyetlierinde bu güçleri kötü amaçları için kullanmalarına izin vermiyeceğine inanıyorum.Zaten kötü niyetli insan bu işle ilgili hiçbişey bilmediklerinden bence etrafında istemeden bi cisim filan oynattıklarında yada telepati yoluyla zihinlerine giren birinin sesini duyduklarında zaten korkudan bişey yapamazlar ve bu yeni dünya düzenine alışamazlar diye düşünüyorum.Yani bu yazıyı özetlersek kötü niyetli kişiler tarafından bu güçlerin kullanılamayacağına ve kullanılsa bile iyi niyetlilerin galip geliceğine inanıyorum.Ve bencede foton kuşağına girsek bile psişik güçler açısından bişey olacağına inanmıyorum.Sadece yeni foton enerjisi ile yaşamaya başlayacağamıza inanıyorum.Bizim kullandığımız enerjide foton enerjimi deilmi oda belli olmadığı için kesi bişeyde söyleyemiyorum.Zaten önceki yazıdada dediğim gibi bununla ilgili kitap aldım.İçinde fotonla ilgili bişey yok.Ama 12 sarmallı dna ile ilgili açıklamalar,mayalrın kehanetleri ile ilgili açıklamalar var.Kitabı okuduktan sonra daha detaylı bir bilgiye sahip olucağımı düşünüyorum.O zaman belki daha kesin konuşabilirim.Şimdilik benim düşüncelerim bunlar.Bİraz uzun oldu ama kendimi kaptırınca ne var ne yok yazıyorum işte kusuruma bakma :D
volkan 09
Yaşadığınız İl: 9 Aydın

Okunmamış mesaj gönderen volkan 09 »

bencede bu saçma çünkü inasanların parapsişik yetenekleri zaten var kullanmayı öğrenmek gerek birden geliçeğini sanmıyorum ve dna da sarmal değişikli oluçağıda biraz saçma
Kullanıcı avatarı
UsTr

Ama gama ışınları,x ray ışınları,nükleer patlamalar insanların dna larında bir değişiklik yaratabiliyosa uzaydaki çok güçlü bir enerjide yaratabilir diye düşünüyorum.Yada vücudumuz bu enerjiyi kaldıramıcak ve ölücez.Çeşitli teoriler mevcut.Bekleyip görücez.
MisafirYok

fikrine saygı duyuyorum kardeşim. UsTr
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Bence kesinlikle kehanet. Bi aralar da illimunate uzaylılar gelcek falan deniyodu hiçbişi olmadı ... ama yine de bilemem tabii :/
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.

“Uygarlıklar ve Telekinezi” sayfasına dön