2012 De Birşey Olmayacak

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Re: 2012 De Birşey Olmayacak

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

Allah hariç kimse kıyametin tarihini tam olarak bilemez. (Bu bnm fikrim degil ve %100 doğru ve gerçek dierleri hikaye sallayın)
İmza Yhok.

kamcez_atakan

Okunmamış mesaj gönderen kamcez_atakan »

Zaten çoğu kişi de 2012 de kıyamet kopacak demiyor. Foton Çağı dediğimiz bir çağın başlayacağını savunuyorlar.
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

orasını bilemem ama kıyamet filan allah bilir orasını :@
İmza Yhok.
pitbullcu

Okunmamış mesaj gönderen pitbullcu »

ya bnce çok saçma alcak da diyemeyiz olmıcakda diyemeyiz bunu hiçbirşekilde bilemeyiz belki 1saniye snra nerden bilcksiniz ama bnce kıyamet kopmaya başladı bile bnce kıyamet bianda kopmıcak yavaş yavaş doğanın dengesi bozulcak radyasyondan dolayı insa<nlar ve hayvanlar evrim deyiştircek herşey alt üst olck bnmdüşüncem bu ama böle olck diyemeyizzz kahin deilizzz
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Ntv bilimden okudugum kadariyla 2012 de 7.-?- Baktunmu ne bitiyormus ama denildigi gibi gezegenler hizaya gelmiyor ve mayalar asiri gelismis degildi. ilkindede derin arastirmadim bundada cok arastirmadim sadece okuyarak...

patalok
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen patalok »

kıyamet hayatın sonu deıldır yenı dönemin başlangıcıdır dünyada
yolu olmayan ormanlarda mutluluk wardır
yanlız yürünen deniz kıyısında sevinç
topluluklar vardır.kımsenin zorla girmediği derin denizlerde
ve sisindede müzik
insanı daha az seviyorum diyemem
ama dohayı dağa fazla...
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Çok doğru demişsin patalok.Biz burada yeni bir Çağ Yeni bir Hayattan bahsediyoruz siz bize kıyamet diyorsunuz biz size kıyametin kopacağınımı söyledik?Bilim adamları zaten 2012 de marduk adlı gezegenin bizim gezegenimizin yanından geçeceğini biliyor ve bu bir çok kez olmuştur ama bu sefer çok yakın geçeceği için çarpışma olabilir.Fotona gelince Foton bir enerjidir.Ve Galaksimizi saracak bu enerji bizim hayatımıza bir çok etki edicek ve biz aslında şuan foton kuşağındayız 1. seviyedeyiz asıl seviye 2012 de.Bazı insanlar zaten 4. 5. boyutla irtibatta buna inanmayanlar için 2012 var.2012 de olucak herşey bilimsel olarak açıklanabilir.Bilim enerjiyi kabul etmiştir.Bunuda bilmiyorsanız bu sitelerde takılmayın.Biz kıyametten filan bahsetmiyoruz gelip bana Kuran da şöyle yazıyor demeyin bizde biliyoruz herhalde siz konuyu başka yere getiriyorsunuz biraz bu konuyu ciddiye alın araştırın öyle benle tartışın bilip bilmeden ayet bulup kopyala yapıstır yapmanıza gerek yok kendinizi salak durumuna düşürürsünüz. esenlikle kalın...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

knsptk yazdı:"Allah(C.C) göstermesin bize" bide müslümanım diye geçiniosun.Kıyameti herkes görecek yazmıyormu kuranda :D !!!! hohohohoho
Öyle olabilir ama bizim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimize göre kıyamet sadece Yahudiler üzerine kopacakmış.(Hayır,öğretmenimiz Hitler değil,HAYIR DEĞİL!)Neden derseniz de onlar peygamber katili oldukları içinmiş:D
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Batux1995 arkadaşım biraz eksik de olsa kısmen doğru söylemiş.Kıyamet yahudilerin üzerine kopacaktır.Kıyameti herkez görecek derken orada mahşer günü kastedilmiştir yoksa dünya nın yok oluşunu görücez ama biz o zaman kabir de olmuş olucaz.Hatta yahudileri kıyamet günü saklayacak tek bir ağaç olucak ismini unuttum.Yahudiler bu ağaçlardan çok eker.Çünki akıbetlerini biliyorlar.Buraya kadar anlattıklarım İslami açıdan.Bana kalırsa önemli olan din değil bir insan müslüman olmadığı için yanıyorsa bu bana biraz ters geliyor.Ben inançlı biriyim ama yediremiyorum kendime.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

kiyametin kopacagi zaman kalbinden allah diyen kimse kalmayacakta denir bu da yahudi fikrini destekliyor

“Sizden Gelenler” sayfasına dön