tartışmaya yazdım zaten bakabilirsin..amonunrahibi yazdı:Hadi bakalım bende telepati uydurma diyorum ne olcak herşey bi uydurma değilmi zaten felsefe yaptırma bana şimdi bir suru kinezi çeşidi vardır.Sono kinezide Beyinle ses dalgalarına hukmederek onları uzun yada kısa kalın yada ince yankı yada her neyse bir suru şey yapabiliriz hükmedebiliriz senin dargörüşünden dolayı insanlara yanlış bilgi vermeyelim.fenomen yazdı:Sevgili caryes yazi iyi guzel de bi kere sahte.simdiye kadar sonokinesis (ses kinezisi) denilen seyi kimse yapmamisdir.Bunlar bazi bos adamlarin oturub "lan ne yapalim ne bulalim"diye dusundukden sonra uydurduklari yalan.Benim bi yazim vardi sanirim boyle seyler uyduruk diye.Sonokinesis atmokinesis magnitokinesis ve s.bunlardan cok var.Biliyorum sen bunu bilmiyordun.ama bundan sonra bildin iste :)oteki arkadaslarda lutfen bu sallama kineziler gordugu yerlerden copy paste yapmayin.Sadece Telekinezi(telekinesis,telequineses),Telepati(telepathy),durugoru(remote viewing)Astral(astral) ile ilgili deyisik teknikler felan bulursak paylasalim.sitemize giren arkadaslar yanlis bilgiler edinmesinler.Her kese iyi calismalar
SONOKİNESİS/SONOKİNEZİ
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: SONOKİNESİS/SONOKİNEZİ
- fenomen
- Yönetici
Amonunrahibi criminal_1994 sen neye inaniyorsan inan kendi dusuncen.telepatiye inanmasanda olur.sen inanmadin diye telepati sahte olamaz.Bu sitede en az 80-90 kisiyle telepati yapdim.Sonokineziye geldikde ise tamamile sahte uyduruk bir kinezidir.bir kac kisinin uydurduklari sahtelik.Simdi dusun biri tasi enerjisiyle kiriyor buna da stonebrokenkinesis mi diceksin ?insan beyni sesi kontrol edemez.eger nedenini ogrenmek istiyorsan msnde sana anlatirim daha detayli
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
ferdi abi burada anlatırsan biz de bilgilenmiş oluruz.
- fenomen
- Yönetici
bu is sesin dalgasina ve isigin dalgasina (elektromanyetik) girdigi icin bir az uzun olur.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- caryes
- Yönetici
yani anlatmayacak mısın? amonunrahibine neden anlatıyorsun? tek bir kişiye yazacaklarını buraya da yazabilirsin. ;)
-
hayır ses titreşerek dalgalar halinde yayılır ve cisimleri daha cok titreştirebilirsek işte ozaman daha cok ses üretmiş oluruz metal bicubuku titreştirirsek bi ses ortaya cıkar nasılki demir paraya başparmakla vurup havaya atınca.. (yazı tura) ses cıkar bu da onun gibi ve daha cok titreştirip yada daha az titreştirebilirsek te sesi kontrol etmiş oluruz.. ileri fizik kitaplarında anlatıyor ya da kuantum fiziği teorisinde.. vs.
- fenomen
- Yönetici
Ses dalgalarinin boyutu yayilma turu ve sekli insan beyninin kontrol edemedigi bir duzende kurulmusdur.Evrende her sey enerjidir ama ses ve zaman deyil.onun icin enerji olmayan seyi insan kontrol edemez.
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
amonunrahibi yazdı: Hadi bakalım bende telepati uydurma diyorum ne olcak herşey bi uydurma değilmi zaten felsefe yaptırma bana şimdi bir suru kinezi çeşidi vardır.Sono kinezide Beyinle ses dalgalarına hukmederek onları uzun yada kısa kalın yada ince yankı yada her neyse bir suru şey yapabiliriz hükmedebiliriz senin dargörüşünden dolayı insanlara yanlış bilgi vermeyelim.
O zaman, sesimizi başka bir yerden geliyomuş gibi göstereblir miyiz?? :// örneğin sınıftaın köşsinde bombaaa dicen, ses dışardan geliyomuş gibi sanacaklar.. =))
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- caryes
- Yönetici
ferdi abi sesin enerji olmadığına emin misin? :S okulda bile ses enerjidir die öğretiyolar :S :Sfenomen yazdı:Ses dalgalarinin boyutu yayilma turu ve sekli insan beyninin kontrol edemedigi bir duzende kurulmusdur.Evrende her sey enerjidir ama ses ve zaman deyil.onun icin enerji olmayan seyi insan kontrol edemez.
-
ilerifizik okusanız sizde ne demek istediğimi anlarsınız...
-