Kardeş sen bu tutumunla bizi ikna edemezsin..Biz de seni ikna edemeyiz..Bu tartışma böyle uzar gider..Yolgezer1986 yazdı:Ne islam bilimi hocam? sen hayatında hiç islam bilimi diye bir şey duydunmu? Kimya, fizik bilimdir.Dinler bilimin yakınından bile geçmez. Senin dinle ilgili bütün kabullerin inançdır.Benim için cennet cehennem bilimsel olmayan uydurmalardır.Antik yunanda doğsaydın zeusa tapıyor olacaktın.Zeka yaşınızı biraz ilerletmeniz gerek düzgün bir tartışma için çünkü dogma ile bilimi ayırt edemezseniz saçma önerilerle çıkarsınız.Neyse burada bana aklı başında cevap verebilecek birini göremedim henüz o yüzden cevap verecek bir şeyde yok.Biris astral seyehati açıkla demiş.Yahu milletin zihninde kurduğu halüsilasyonları ben nasıl açıklıyım.Siz kendinizi uçuyor göreceksiniz ve beyniniz gerisini kurgulucak.Bunun ne bilimsel bir şeyi vardır.Ne başka bir açıklaması.Varmı burada astral seyehatle istediği yere gidebilen.Evimin açık adresini vereyim.Yatak örtümün ne renk olduğunu söylesin burda size tapmazsam şerefsizim. Naimin saçma sapan dua teorisini tartışmıyorum bile. Dinler dogmatik ögelerdir ve bilimsel hiç bir açıklamaları yoktur.Dinlerin saçmalığını başka platformlarda defalarca tartışan ve gösteren bir sürü ateist mevcuttur. Big bang'in b sinden anlamadığın belli.Sonrası düzen diye bir şey yok. Her halikarda bir denge sağlanır.Bu moleküllerin yasasındadındır.Bu dengenin nerde durduğunun hiç bir önemi yok.Farklı bir dengedede durabilirdi.Ama siz ne yazıkki ortaçağ zihniyetini geçip insan merkezciliği bırakmadan söylediklerimden hiç bir şey anlayamazsınız
Telekinezi, Gerçeklik ve James Randi
Moderatör: Sai
- ddemmahum
Re: Telekinezi, Gerçeklik ve James Randi
::Welcome to home Bruce::
-
Ben sizi ikna etmeye çalışmıyorum.Bakın aranızda toplumdan soyutlanmış olanlar ve bu yüzden kendine güçler atfedebilecek olan insanlar vardır.Ama sahte güçler insana faydadan çok zarar getirir.Kinetik enerjileri kullanarak bende çok rahat kağıtları hareket ettirebilir, zekamı kullanarak geleceğe dönük başarılı tahminlerde bulunabilirim. Bunlar doğa üstü yetenekler değildir.Çünkü doğada doğa üstü şeyler meydana gelmez. Aksi taktirde emin olun etraf bunun kanıtlarıyla dolu olurdu. Youtube konulan sahteliği tartışılmayacak viyolardan bahsetmiyorum ki youtube azıcık arasanız bunların nasıl sahte bir şekilde yapıldığını görürdünüz.Sizden istediğim cehaletin pençelerine düşmeden önce kendinizi sorgulamanız. Dünya üzerinde 6 milyar insan yaşıyor ve hepsi gün içinde sınırsız dileklerde bulunuyor.Siz olmayan dileklerinizi göz ardı edip gerçekleşen dileklerinizi göz önünde bulundurunca size doğa üstü olaylar vuku buluyor gibi geliyor. Buna bilimsel olarak algıda seçicilik deniyor. Şimdi sizden kendinize sormanızı istediğim bir kaç şey var
1- Madem bu beyin gücü çalışıyor ellerimi neden kullanıyorum ? ( ellerimi kullanmadanda bu hareketi yapabilirim )
2- Suratıma bir maske neden takmıyorum? ( böylece istemsiz yada istemli olarak nefesimle yaptığım hareketleri yönlendirmemiş olurum )
3- Ben hala beyin gücünün varlığını kendime kanıtlıyorsam neden James Randi'nin programına katılıp 1 Milyon doları almıyım?
4- Uri Geller gibi dünyaca ünlü bir telekinezi ustasının sahtekar olduğu ortaya çıkmışken ve benzeri bir çok ilizyonist bizim üzerimizden kitap satarak para kazanmışken ben neden kendime bu soruları sormuyorum?
1- Madem bu beyin gücü çalışıyor ellerimi neden kullanıyorum ? ( ellerimi kullanmadanda bu hareketi yapabilirim )
2- Suratıma bir maske neden takmıyorum? ( böylece istemsiz yada istemli olarak nefesimle yaptığım hareketleri yönlendirmemiş olurum )
3- Ben hala beyin gücünün varlığını kendime kanıtlıyorsam neden James Randi'nin programına katılıp 1 Milyon doları almıyım?
4- Uri Geller gibi dünyaca ünlü bir telekinezi ustasının sahtekar olduğu ortaya çıkmışken ve benzeri bir çok ilizyonist bizim üzerimizden kitap satarak para kazanmışken ben neden kendime bu soruları sormuyorum?
- ddemmahum
1-)El kullanmadan yapılabilir..Yolgezer1986 yazdı:Ben sizi ikna etmeye çalışmıyorum.Bakın aranızda toplumdan soyutlanmış olanlar ve bu yüzden kendine güçler atfedebilecek olan insanlar vardır.Ama sahte güçler insana faydadan çok zarar getirir.Kinetik enerjileri kullanarak bende çok rahat kağıtları hareket ettirebilir, zekamı kullanarak geleceğe dönük başarılı tahminlerde bulunabilirim. Bunlar doğa üstü yetenekler değildir.Çünkü doğada doğa üstü şeyler meydana gelmez. Aksi taktirde emin olun etraf bunun kanıtlarıyla dolu olurdu. Youtube konulan sahteliği tartışılmayacak viyolardan bahsetmiyorum ki youtube azıcık arasanız bunların nasıl sahte bir şekilde yapıldığını görürdünüz.Sizden istediğim cehaletin pençelerine düşmeden önce kendinizi sorgulamanız. Dünya üzerinde 6 milyar insan yaşıyor ve hepsi gün içinde sınırsız dileklerde bulunuyor.Siz olmayan dileklerinizi göz ardı edip gerçekleşen dileklerinizi göz önünde bulundurunca size doğa üstü olaylar vuku buluyor gibi geliyor. Buna bilimsel olarak algıda seçicilik deniyor. Şimdi sizden kendinize sormanızı istediğim bir kaç şey var
2-)Valla ben yaptım..Kardeşimin bi maskesi var onu taktım yaptım yine oldu..
3-)Böyle bir imkanım maalesef yok..Olsa da mümkün değil zaten..
4-)Uri Galler zaten bir ilüzyonistti..
::Welcome to home Bruce::
-
Bir saniye düşünelim.Beyin gücüyle ve hiç bir müdahelede bulunmadan cisimleri oynatabiliyorsun.Bunu annene babana öğretmenine gösterdiğinde sana Amerikaya gitmeye destek verecek kimsemi yok? 1 milyon dolar diyoruz şaka değil bu. Burada bir çelişki var.Ya gerçekten doğru söylemiyorsun yada sende işin içinde bir bit yeniği olduğunu biliyorsun
- KhornE
waw ortam baya bi kasılmış,aramızda bir muhalefet olması çok iyi bence,tartışacak bir şeyler buluyoruz,aslında ben arkadaşın dediği bazı şeyleri doğru buluyorum
- KhornE
arkadaşın el kullanmadan yapma kastı,günlük yaptığın herşeyi el kullanmadan yapmayı bahsediyor,yani sadece tk da el kullanmayı demiyor:)ddemmahum yazdı:1-)El kullanmadan yapılabilir..Yolgezer1986 yazdı:Ben sizi ikna etmeye çalışmıyorum.Bakın aranızda toplumdan soyutlanmış olanlar ve bu yüzden kendine güçler atfedebilecek olan insanlar vardır.Ama sahte güçler insana faydadan çok zarar getirir.Kinetik enerjileri kullanarak bende çok rahat kağıtları hareket ettirebilir, zekamı kullanarak geleceğe dönük başarılı tahminlerde bulunabilirim. Bunlar doğa üstü yetenekler değildir.Çünkü doğada doğa üstü şeyler meydana gelmez. Aksi taktirde emin olun etraf bunun kanıtlarıyla dolu olurdu. Youtube konulan sahteliği tartışılmayacak viyolardan bahsetmiyorum ki youtube azıcık arasanız bunların nasıl sahte bir şekilde yapıldığını görürdünüz.Sizden istediğim cehaletin pençelerine düşmeden önce kendinizi sorgulamanız. Dünya üzerinde 6 milyar insan yaşıyor ve hepsi gün içinde sınırsız dileklerde bulunuyor.Siz olmayan dileklerinizi göz ardı edip gerçekleşen dileklerinizi göz önünde bulundurunca size doğa üstü olaylar vuku buluyor gibi geliyor. Buna bilimsel olarak algıda seçicilik deniyor. Şimdi sizden kendinize sormanızı istediğim bir kaç şey var
2-)Valla ben yaptım..Kardeşimin bi maskesi var onu taktım yaptım yine oldu..
3-)Böyle bir imkanım maalesef yok..Olsa da mümkün değil zaten..
4-)Uri Galler zaten bir ilüzyonistti..
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
fiziki benim kadar iyi bilen olmaz ben daha 2. sınıftan beri fiziği öğrenmeye çalıştım abimin lise kitaplarını 4.sınıfta okuyodum ve insan beynini içermiyor insan beyni işlevlerinin %1 inin kadar bilinmediği büyük bir olaydır ve organdır yani sen %1 lik ten daha az bildiğin beyni çıkıpta anlatsan bile anu tamamen anlatmaya deymez biyolojik olarak anlatalım sinirlerde enerji geçerken nöronların belirli kesişim yerleri vardır burda beyin enerjinin bir kısmını kullanabilir insan bu enerjiyi kullandığı zaman nesneleri hareket ettirir hatta ilk kağıt döndürüşünüzde kağıt bir hareket eder bir durur bu sürekli gerçekleşir ustalaşınca sürekli dönerçünkü beyin enerji oranını artırır ve biyoloji enerji atp yi ne kadar uğraşırsan o kadar artırır ve enerji nöronlardan geçerken daha fazla kullanılır hale gelir bu enerji hiç durmadığı için vücuda bir zararı olmaz yani sen bu konuları iyi araştır bazen telekinezi yaparken inanç en önemlidir onu yapabileceğine inanırsan beyin bunu yapabildiğini sanır ve sürekli atp atar bu sayede çok güçlü hareket ettiririz nesneleri olay bundan ibaret yani beyinin yüksek enerjisinin bir kısmını dışarıda büyük enerjiyle kullanmasıdır vücut enerjisiyle birleşmiş olan o enerji 2 kat güçlenir ve ağır nesneleri hareket ettirme yeteneğini ustalaştığımızda böle kullanırız sonra o adam telekineziyi görmemezlikten geldiği için beyin yanlış diyor ona ve algılamıyor beyin kendini programlıyor ve bunda bir hile kullanılabilirmi diyor fakat adam olmayan şeyi ortaya çıkartıp başkalarını rezil ediyor yani olay bundan ibaret bir daha o adam program yapmasın bağlantı kuruyo beynini baştan programlasın ve kendide telekineziyle uğraşsın o adam telekineziyi beceremediği için kendini yapamıyor olarak inandırıyor bu yüzden yapamıyor zeka seviyesinin düşük olduğunu düşünüp başkalarının özel güçlerini kıskanıp başka yollar arıyor onların yalancı olduğunu göstermek için aslında bunun için show ortamındaki ısı hava ve herşeyi değiştiriyor ve hareket ettiremiyor adamlar çünkü beyin enerjisi ani dağılım yapı ortamda kayboluyor ve havayı azalttığı için adam terliyor yada solumak zorunda kalıyor bu yüzden üflemiş olarak görünüyor yada kolay bükülen kaşık veriyolar sonra uri geller getirdi yada o getirdi bu getirdi diyolar ve insanları inandırıyorlar aslında olaylar bunda ibaret fizikle biyoloji çalışta gel
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
o kadar anlatmışsın sonra fizikle biyoloji çalışta gel demişsin :) sen kendini anlat karşıdaki kendini anlasın ona onu anlatmaya çalışma yoksa ters tepkiler verebilir
-
levitasyon ve geleceği görme bilimsel olarak kanıtlandı bu damı yalan
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
arkadaşlar ilkbaşta gördümde inanmiyosunuz telekineziye siz saniyosunuz ki havayı filanmalan ısıtmak vs. onların hepsi yalan tabi telekineziye geçince telekinezi bir kere nesne ile doğrudan temasa geçirelek ona bişi yapması için emretmektir bu arada kanıtlamak için bi videom var adam telekineziyi kanıtlamak için herşeyi yapmış yiyosa bunada bi çözüm bulun:
video bu inanmayanlar bunu izlesinde öle cevap versin lütfen.
video bu inanmayanlar bunu izlesinde öle cevap versin lütfen.
Not Konu daha önce açılmıştı https://telekinezi.com.tr/video-ve-gorselle ... -t573.html AkrepKral | ||
En son Admin tarafından 24 Haz, 15:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Video düzenlendi
Sebep: Video düzenlendi
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
-