Karabasan gerçekten var mı? Acil cevap

Moderatör: Sai

aynur_81

Re: acil cevap

Okunmamış mesaj gönderen aynur_81 »

Yok arkadaşlar ben yanlış anlaşıldım galiba.

Ben ilmi ledün istemiyorum, kimim ki isteyeyim. Hem ne için isteyeyim Allah'ın kulu olmak bana yeter.Zaten denildiği gibi istemekle olmaz.

Ayrıca ruh çağırmakla falan işim olmaz Allah korusun hayatımda aklıma bile getirmedim. Yapana da Allah akıl versin derim ancak.

Ben cin falan görmek, konuşmakta istemiyorum . Ne onlar bana ne ben onlara karışayım

Yalnızca başıma gelenin, hakkında bilemediğim bir şey olduğu için ne olduğunu sordum. Hala da tam yanıt alamadım aslında size göre cin vücuduma girmemi engellemiş . Ama ben benimle ne işi olur ki diyorum . Ben hayatımda onlarla uğraşmadım ve zaten kendimi her daim Allah'a emanet eder öyle yatar kalkarım. O yüzden de bence bu yaşadığım cinden çok uyku felci hali. Zaten uyandıktan sonra korkmadım bile . Neyse uyandım bari dedim o kadar hatta o an bile, o hani beni sıktığını sandığım şeyin eline tırnağımı batırdım sonra da kendime acaba kendi elimi mi acıtıyorum dedim çünkü öyle bir şey yok dedim . Sadece dün muku_baba diyene kadar hiçte korkmadım. Dünden beri düşündün yine de korkmaktan çok acaba diyorum . Allah'a sığınıyorum o kadar.

Dediğim gibi ne onlar bana ne ben onlara...

cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

karabasan beynin oynadığı bir oyundur rahat olmanızı öneririm...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
Mirza

Okunmamış mesaj gönderen Mirza »

Bakın. Benim Din hocam sanırım sizin bu astral dediğiniz olayı gerçeklestirmis ve sadece bir metre çıkabilmiş. Ruhunu çıkarabilmek için yaklasık yarım saat Sokabilmek için 40 Dakika uğrasmış. Çok tehLikeli birşey oldğunu arafta kalmak gibi bir tehlikenin oldğunu söyledi.
Tekniklerinin oLduğunu söyledi. Ayrıca geleceğe gitme olayı belki basarırsan olur ama Allah'ın izin vereceğini düsünebilirmisn ? Eğer imanın varsa böyle birşeye kalkısmassın zaten. Geleceği Allahtan baska kimse bilemez. Eğer böyle birseye kalkısır o ilimi elde edersen olabilecek tüm şeyleri düşün derim..

Karabasana gelince bilimsel acıklaması Vücudun Kısa bir felç geçirme olayı olduğunu duymuştum.
Kullanıcı avatarı
Mirza

Ayrıca sunuda eklemek istiyorum Bu astral olayını yaparken hertürlü şeyi göze alıyorsunuz demektir. Bir nevi boyut değiştirmedir.
muku_baba

Okunmamış mesaj gönderen muku_baba »

İşte o yüzden dedim ya ben Salavatla yapıyorum die. O zaman güvenli. Gerçi gezerken aniden geri dönmek zorunda kaldım. geri döndüğümde anladım ki dudaklarım birbirine yapışmış ve burnum tıkalıydı çok az nefes alabiliyodum ve ben bunu gezerken hissettim sanki nefessiz kalmıştım. Ama herşeyin farkındasınız rüya gibi bişi değil yani... Sonra geri dönünce çok korktum haliyle ya ölseydim felan dedim ama sonra eceli gelmeyen ölmez geçti içimden rahatladım. Çünkü bu yapılanın bir günahı yok. Teşekkürler...

Kullanıcı avatarı
Mirza

Günahı oLmadığına eminmisinz? Kaynak gösterebilrmisnz ?
muku_baba

Okunmamış mesaj gönderen muku_baba »

Yapabiliyorsan yap zaten. Niye günah olsun. Günah olması için Haram olması lazım değilmi ve siz böyle bişiyi duydunuz mu bu haram die? Teşekkürler....
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Arkadaslar Allahin verdiyi guc hic bir zaman gunah olmaz (sirk getirmemek sartiyla).Olsaydi Allah zaten vermezdi.Allah her seyi dogru bilendir.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Ezel

Okunmamış mesaj gönderen Ezel »

Ne yani ruhun bedene geri dönmemesi gibi bi olasılık mı var?
[center]Herşey 'SENSİN'[/center]
aynur_81

Okunmamış mesaj gönderen aynur_81 »

Ahmet Maranki hocam astral seyahat konusunda böyle şeyleri talep etmeyin girer çıkamazsınız dedi.