Telekinezi videom cisim iLerletme

unal4040

Re: Telekinezi videom cisim iLerletme

Okunmamış mesaj gönderen unal4040 »

saoL

konsensus

Okunmamış mesaj gönderen konsensus »

ben birini rencide felan etmek istemedim ama kağıt yuvarlanmıyo bildiğin bişeyi masa altından mıknatısla hareket etdiğinde oln sey oluyo kayıyo resmen ama neden olmasın tk ya inanıyorum bazı seyleri yapıyorum sonucta ama gercekten bir şeyi itiraf etmem lazım herseye tamam da psi ball a hiç ama hiç inanasım gelmio yada bana cokö imkansız gelio bilmiyorum ateri oynlarında aduken diy bişey vadı ona bnziyo xD
unal4040

konsensus yazdı:ben birini rencide felan etmek istemedim ama kağıt yuvarlanmıyo bildiğin bişeyi masa altından mıknatısla hareket etdiğinde oln sey oluyo kayıyo resmen ama neden olmasın tk ya inanıyorum bazı seyleri yapıyorum sonucta ama gercekten bir şeyi itiraf etmem lazım herseye tamam da psi ball a hiç ama hiç inanasım gelmio yada bana cokö imkansız gelio bilmiyorum ateri oynlarında aduken diy bişey vadı ona bnziyo xD
psi ball bnada öLe geLiyor ama psi ballı deneyim yap veya chi top yapmaya çalış sonra o nu fırlatmak için bir cisme odaklann ve o cisme o topu fırLat etki ediyor :)
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

eğer gerçekten telekinezi yapabildiğini kanıtlamak istiyorsan sana yerde kapalı bir kapta yapmanı öneririm ozaman diyecek birşeyin kaldığını sanmıyorum)
Sleach

Okunmamış mesaj gönderen Sleach »

byfreestylerap yazdı:eğer gerçekten telekinezi yapabildiğini kanıtlamak istiyorsan sana yerde kapalı bir kapta yapmanı öneririm ozaman diyecek birşeyin kaldığını sanmıyorum)
http://www.vidivodo.com/354368/telekinezik
Burda zaten kapalı kap var?

dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

Adam kapalı kutuda yapmış eyvallah diyorum ama kağıdı oynatıyo kağıt çarpınca kutuda oynuyo :D:D:D
kağıdın içi gözüküyo bide siyah bişey var içinde...

Bide ktunun içinde psi whelli döndür başka bişey demicem sana...O zman inanırım.
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
unal4040

kağıdın içinde birşey yok boşluk oldugu için videoda gölge gösterio o tarafı siyah birşey varmış gibi. bide o videoma mıktanıs la yapıorsun diorlar iki elimlelede telekinezi yapıyorum mıktanızı neremle tutubilirimki bedenim oynamıor bir yerim oynamıor farkındaysanız. nese kimseye bişey kanıtlıcak deyilim yeni videoLar çekicem zaten onLarla kanıtLarım
parazit02

Okunmamış mesaj gönderen parazit02 »

kandırıkçı geldi :)
sen

Okunmamış mesaj gönderen sen »

arkadaşlar siz buna inan mıyosanız bana hiç inanmassınız ben başlayalı 1 ay oldu tv hareket ettiriom kendimi zorlarsam
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

hile