Telekinezi videom cisim iLerletme
-
Re: Telekinezi videom cisim iLerletme
ben birini rencide felan etmek istemedim ama kağıt yuvarlanmıyo bildiğin bişeyi masa altından mıknatısla hareket etdiğinde oln sey oluyo kayıyo resmen ama neden olmasın tk ya inanıyorum bazı seyleri yapıyorum sonucta ama gercekten bir şeyi itiraf etmem lazım herseye tamam da psi ball a hiç ama hiç inanasım gelmio yada bana cokö imkansız gelio bilmiyorum ateri oynlarında aduken diy bişey vadı ona bnziyo xD
-
psi ball bnada öLe geLiyor ama psi ballı deneyim yap veya chi top yapmaya çalış sonra o nu fırlatmak için bir cisme odaklann ve o cisme o topu fırLat etki ediyor :)konsensus yazdı:ben birini rencide felan etmek istemedim ama kağıt yuvarlanmıyo bildiğin bişeyi masa altından mıknatısla hareket etdiğinde oln sey oluyo kayıyo resmen ama neden olmasın tk ya inanıyorum bazı seyleri yapıyorum sonucta ama gercekten bir şeyi itiraf etmem lazım herseye tamam da psi ball a hiç ama hiç inanasım gelmio yada bana cokö imkansız gelio bilmiyorum ateri oynlarında aduken diy bişey vadı ona bnziyo xD
- byfreestylerap
- İletişim:
eğer gerçekten telekinezi yapabildiğini kanıtlamak istiyorsan sana yerde kapalı bir kapta yapmanı öneririm ozaman diyecek birşeyin kaldığını sanmıyorum)
-
http://www.vidivodo.com/354368/telekinezikbyfreestylerap yazdı:eğer gerçekten telekinezi yapabildiğini kanıtlamak istiyorsan sana yerde kapalı bir kapta yapmanı öneririm ozaman diyecek birşeyin kaldığını sanmıyorum)
Burda zaten kapalı kap var?
-
Adam kapalı kutuda yapmış eyvallah diyorum ama kağıdı oynatıyo kağıt çarpınca kutuda oynuyo :D:D:D
kağıdın içi gözüküyo bide siyah bişey var içinde...
Bide ktunun içinde psi whelli döndür başka bişey demicem sana...O zman inanırım.
kağıdın içi gözüküyo bide siyah bişey var içinde...
Bide ktunun içinde psi whelli döndür başka bişey demicem sana...O zman inanırım.
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
-
kağıdın içinde birşey yok boşluk oldugu için videoda gölge gösterio o tarafı siyah birşey varmış gibi. bide o videoma mıktanıs la yapıorsun diorlar iki elimlelede telekinezi yapıyorum mıktanızı neremle tutubilirimki bedenim oynamıor bir yerim oynamıor farkındaysanız. nese kimseye bişey kanıtlıcak deyilim yeni videoLar çekicem zaten onLarla kanıtLarım
-
kandırıkçı geldi :)
-
arkadaşlar siz buna inan mıyosanız bana hiç inanmassınız ben başlayalı 1 ay oldu tv hareket ettiriom kendimi zorlarsam
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
-