Yeni başlayanlar için güçleri kullanma kılavuzu

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
HİPerSPAce

Re: Yeni başlayanlar için güçleri kullanma kılavuzu

Okunmamış mesaj gönderen HİPerSPAce »

cehalet yazdı:iyi bakalım öyle olsun siz sylarcılık oynayadurun bu işi bilen ve gerçekten bu işle uğraşan insanlar,gerçek insanlar sizin yanınızdan geçip giderken siz farketmeyeceksiniz bile.hadi iyi oyunlar size...
Madem bu sitede telekinesist olduğuna inanmıyorsun.Herkesin yalan söylediğini ima ediyorsun.O zaman neden hâlâ bu sitedesin?Herkes yalancı,kimse bir şey bilmiyor.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis

Kullanıcı avatarı
behestisahin
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen behestisahin »

Hyperactivity nin bu tur isler icin bir engel oldugunu dusunuyordum. Dikkati yogunlastirmada zorluk cekmek falan. Aslinda daha cok yardimci oldugunu farkettim, Zihni susturmak daha kolay oluyormus. (bu arada ileri derecede hyperactive biriyim malesef :/ ). Zihin susturma isini 3-4 gunde rahat basardim. Aslinda bazi zamanlar kendi kendime bunu yaptigimi farkettim. Ozellikle havuzda yuz ustu suda askida kalirken nefesi tutup hic kipirdamadan hicbirsey dusunmeden durmak cok keyif verirdi bana. Ustelik bu sayede 2.5 dk nefes rahat tutuluyor.
Hersey zehirdir. Muhim olan dozdur
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

behestisahin yazdı:Hyperactivity nin bu tur isler icin bir engel oldugunu dusunuyordum. Dikkati yogunlastirmada zorluk cekmek falan. Aslinda daha cok yardimci oldugunu farkettim, Zihni susturmak daha kolay oluyormus. (bu arada ileri derecede hyperactive biriyim malesef :/ ). Zihin susturma isini 3-4 gunde rahat basardim. Aslinda bazi zamanlar kendi kendime bunu yaptigimi farkettim. Ozellikle havuzda yuz ustu suda askida kalirken nefesi tutup hic kipirdamadan hicbirsey dusunmeden durmak cok keyif verirdi bana. Ustelik bu sayede 2.5 dk nefes rahat tutuluyor.
nefes tutma çok çok çok önemlidir.nefes tutarken zihninizi susturursunu ve nefesinizi tutarak hemen herşeyi yapabilirsinz.uygun tekniği bilirseniz basit anlamda telepati veya zihin kontrolü nefes tutarak çok kolay oluyor.nefes çok önemli ve nefesin üzerine düşmek gerek.nefesi uygun kullanarak hemen her tür parapsikolojik yetenek küçük çapta deneyimlenebilir.işinizde nefesi tutarsanız başarılı olursunuz.okulda ders esnasında tutarsanız bir daha hiçbir kitabı açmanıza gerek kalmaz.farkındalık,kişisel gelişim,nefes,özgüven,çekim yasaı,olumlama...bunlar çok önemli kavramlar ama hep gözardı ediyoruz ne yazık ki...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
behestisahin
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen behestisahin »

ayrica criminal_1994 kardesimi destekliyor ve cok tesekkur ediyorum. Bunda da bir suc teskili goremiyorum. Alintidir demesi dahi yeterlidir. Cunku bu yaziyi yazanin bu yazi icin patent sahibi oldugunu da sanmiyorum. Olsa dahi boyle birseyi yazan kisinin kendisinden alinti yapilinca kizacak, darilacak kucuk bir kisilik oldugunu sanmiyorum. Eger oyleyse de kendisini sarlatanlikla itham etmek gerekir. Ayrica sylar'lik yapmanin neresi kotu onu anlayamadim ;)) criminal_1994 kardesimi destekliyorum ve yardimlarinin devami icin tesvik etmek istiyorum. Bu konuda arastirma yapmis ve bizimle paylasmis olmasinin da cok hos bir davranis oldugunu belirtmek istiyorum. (en azindan yaziyi yazan arkadasimizin nickini belirtse altinda site adi da verilmemis olurdu ;)

Evrendeki hersey sevgi ve saygi uzerine kurulmustur. Lutfen enazindan birbirimize saygili olalim.
Hersey zehirdir. Muhim olan dozdur
Kullanıcı avatarı
HİPerSPAce

Okunmamış mesaj gönderen HİPerSPAce »

Criminal lütfen paylaşımlara devam et.Güzel şeyler buluyosun:)
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis

Kullanıcı avatarı
dhonmess
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen dhonmess »

evet kardeşim 2 gündür yeni konu yok . sen paylaşımlarina devam et
Dh0фnM€$

Gülmek bir mükafattır ağlayan gözlerin gördüğü
Ölüm bir karanlıktır tüm ışıkların söndüğü
İnanç bi tarladır hedefi olanların sürdüğü
Madalyon iki taraflı iyi ve kötünün böldüğü...
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

muhim olan hergun yeni konu acmak degil merakini gelistirip arastirma yapmaktir, isterseniz siteyi konuya bogabilirim ama 2 kisi zor okur(zamaninda criminalin yaptigi gibi)
Kullanıcı avatarı
dhonmess
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen dhonmess »

tabi ki öyle cepten giriyorum o yüzden paylaşım yapamıyorum aslında gördüğüm araştırdığım bi kaç güzel yazı vardı ama ilk nete gittiğimde paylasıcam onları.ama yeni üyelerin(benim gibi) kafasındaki soru işaretlerine cevap olabilecek paylaşımlar olmalı bence
yani araştırma imkanı çok olmayan pc başında çok vakti olmayıpta sadece bu siteye girebilenler olabilir.o açıdan okudularını paylaşmali burada bence
Dh0фnM€$

Gülmek bir mükafattır ağlayan gözlerin gördüğü
Ölüm bir karanlıktır tüm ışıkların söndüğü
İnanç bi tarladır hedefi olanların sürdüğü
Madalyon iki taraflı iyi ve kötünün böldüğü...
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Hepiniz saolun kardeşlerim.Netenes bu arada ben o zaman sadece bu işi ego için yapıyordum.Şimdi ise bi kişiyi bile araştırması okuması hakkında aydınlatabildiysem ne mutlu bana sizleri seviyorum.Sevgiyle kalın...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
bosan

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

burda paylaaşılan şeyler kötüyse işin ne senin. sen git oyununu oyna kendini avut
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim