OkullardaKinezi :S :S

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Re: OkullardaKinezi :S :S

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

bu bence en büyük ataları gerçekleri kendi çıkarı için kapatıyor... buna birçok örnek bulabilirim çıkarları uğruna gerçekleri örten hatta bunun için din yapıp insanlarını birbirleriyle savaşmaya itenler...
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en

Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

İşe çok karamsar bakıyosunuz yhaa :S :S

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

Doğru aslında :S maymundan gelen bazı kişiler yüzünden böle oluyo derslerin hiçbirini önemsemiyolar
halbuki azcık çalışsalar dderslerine bişiye benzicekler mesela bu gün fen & teknolojiden 100 aldım xD
parapsikoloji olsa çok gelişebilinir
İmza Yhok.
netenes

Re: İşe çok karamsar bakıyosunuz yhaa :S :S

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

kinetik_prens yazdı:Doğru aslında :S maymundan gelen bazı kişiler yüzünden böle oluyo derslerin hiçbirini önemsemiyolar
halbuki azcık çalışsalar dderslerine bişiye benzicekler mesela bu gün fen & teknolojiden 100 aldım xD
İşte biz maymundan geldik ama kendimizi diğer Dünya varlıklarından ayırdık ve gelişmeye çalışıyoruz ama onlar maymundan geldi öküze gidiyor. :D
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Re: İşe çok karamsar bakıyosunuz yhaa :S :S

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

netenes yazdı:
kinetik_prens yazdı:Doğru aslında :S maymundan gelen bazı kişiler yüzünden böle oluyo derslerin hiçbirini önemsemiyolar
İşte biz maymundan geldik ama kendimizi diğer Dünya varlıklarından ayırdık ve gelişmeye çalışıyoruz ama onlar maymundan geldi öküze gidiyor. :D
lafın gelisi dedim haa :D evrimci mannak darvincix'e atıfta bulundm :D o acaip insanın arkasında sır dolu evrim saçmalğını bırakması nedeniyle onu knıyorum :DD nese onlar maymundan gelmis anormal insanlar :D konumuza dönelim. :D onlar giderek sivrisinek ağızlı öküz kurbağası ayaklı kara sinek kanatlı ejderha kuyruklu tükürmeyi seven kartallar :D nese
OKULLARDA KİNEZİ FİKRİNİ KABULLENYORM :D eed
İmza Yhok.
Kullanıcı avatarı
unf0rgiven

Okunmamış mesaj gönderen unf0rgiven »

arklar amma birikmişiniz varmış sakin olun hayat bize istediklerimizi veriyo sadece yapmamız gerenleri yapmalıyız,özel olduğumu sanmıyorum ama şanslıyım ona bi şey diyemem,bu tür şeyleri öğreneceğim aklıma bile gelmezdi bunun için şükrediyorum ama ben sadece şanslı olduğumdan buldum,bulmak için hiç bi şey yapmadım.bu konumda en çok çektiğim sıkıntı bu tür işlerle uğraşan bi tadığımın olmaması,kimse takmıyo bu tür şeyleri bi zamanlar tv deki kaşık büken adamları bende takmıyodum bi zamanlar,telepati vs. konuuşabileceğim kimse yk malesef o hiç hoşuma gitmiyo işteX(onun haricinde günlük hayatta bunlar çok işime yarıyo
never give up...

misafir11

Okunmamış mesaj gönderen misafir11 »

aboo ne eğlenceli olurdu beah
düşünsenize Harry Porter büyücülük okulu misali her okulda telekinetik öğrenci grupları var (3 er kişiden oluşan falan)
her öğrencinin uzman olduğu bir kinezi veya parapsikoloji konusu var. takım çalışması içinde biribirine destek olur,
sonra yarışmalar düzenlenir her okulun birinci grubu diğer okulların gruplarıyla karşılaşır.
tüm okulların en iyi grubu geçen senenin en iyisiyle veya bir üst sınıfın birincisiyle karşılaşır...dunya geneli yarışmaya katılınır...
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

Okunmamış mesaj gönderen MerquriaL »

aynen okuldakilerde bana inanmıo.Yok kapının altından rüzgar geliomuş da yok biri üflomuş...

bir tek ark ve ben inanıyoruz şu işe :D biz özeliz. criminal dedigin gibi.
MerquriaL...

Take Everythig Away From Me..Silent Angel...
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

MerquriaL yazdı:aynen okuldakilerde bana inanmıo.Yok kapının altından rüzgar geliomuş da yok biri üflomuş...

bir tek ark ve ben inanıyoruz şu işe :D biz özeliz. criminal dedigin gibi.
Kralsın:)
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
01nesli01

Okunmamış mesaj gönderen 01nesli01 »

arkadaslar ben telekinezim dün fark ettim ve asırı sekilde inanıyorum dün 30 dk mı bu na ayırdım ve hiç birsey olmadı.ve bu beni kahrediyor sizce bu normal mi nezaman birseyleri hareket etirecem lütven biri yardımcı olsun...
01nesli01

Okunmamış mesaj gönderen 01nesli01 »

bakın arkadaslar kimsenin hayallerini kırmak istemem ama eyer hepiniz pipetle yapıyosanız o sizin özel oldunuzdan degil elinizin kinetik enerjisi oldundandır tahtaylada basara biliyorsanız gercekten özelsinizdir cünkü ben denedim olmadı denedim olmadı en son kinetik enerjiden yararlandım simdi fırıldak gipi dönüyor XDDD

“Geyik-Sohbet” sayfasına dön