6 yasımdayken gece gördüğüm şey

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
HİPerSPAce

Re: 6 yasımdayken gece gördüğüm şey

Okunmamış mesaj gönderen HİPerSPAce »

Bak sana ayrıntılı olarak bilgi sahibi olabileceğin yeni sitemizi veriyim.
https://www.astralseyahat.net/
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis

carteltolga

Okunmamış mesaj gönderen carteltolga »

Yeni Site Açıldımı Hayırlı Olsun Hemen Bakıyorum Burayada
İnsan aklın snırlarını zorlamadıkça hiçbir şeye erişemez.
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Kaantalha

Okunmamış mesaj gönderen Kaantalha »

bencede halisünasyon olabilir.
misafir54

Okunmamış mesaj gönderen misafir54 »

Bu arada demon dediğiniz şey tam olarak bu mu?
http://tr.wikipedia.org/wiki/Demon

o6o9
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen o6o9 »

bende birkaç ay önce buna benzer bir olay yaşamıştım. yazın yeni eve taşınmadan birkaç ay önce yani qeçtiqmiz nisan mayıs qibi bir zamanda odamda bilgisayarda astral türü şeyleri araştırıyordum. o zamanlar yeni başlamıştım 3 saat kadar araştırdım ve sonra arkamda biri varmış qibi hissettim arkama baktıqımda yerde 4-5 yaşlarında qibi ama yüzü filan çürümüş qibi qörünen ve aynı mumya qibi sargıları olan bi şey qördüm. bikaç saniye sonra kayboldu korktum öteki odaya qittim. ve astral türü şeyleri araştırdıqım için hayal qördüqümü sandım. yaklaşık bir hafta sonra aynı takip edilme hissi yine qeldi ve yine aynı şey ve ayakta bana doqru bakıyodu sonra yine qözden kayboldu. bu sefer daha çok korkmuştum ve bir süre böyle olaylar yaşamadım. bir iki ay sonra evde kimse yokken yine aynı hissi yaşadım ve tekken daha çok korkuyodum öteki odadan bir şey düşme sesi qeldi hırsız qirdi sandım yavaş ve sessizce öteki odaya qittim ve qderken bi qölqe qeçti hızla ve oda da ne bişe düşmüştü ne de kimse vardı. yeni eve taşınınca rahatladım sandım ama burda da rüyalarımda bazen mesajlar oluyo. bazı olucak şeyleri rüyamda qörüyorum ve o hafta oluyo .s ama rüyamda bu olaylar sadece 5-6 sn kaar sürüyo .s ? fikri olan var mı (:
sifurkan15
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen sifurkan15 »

Arkadaşlar Bakın benimde Başıma Böyle Bişey Geldi Siyah bulanık bişey dimi Uykudan kalkınca bana Bakıyodu ben ona baktım o bana baktı aramızda 1 metr bile yoktu burun burunaydık ben dua edicektim ama aklımdan dual gitti.
Ve Korkunç olan şeyse ben hiç uyumamıştım bi an biyerden düşüyomuş gibi oldumuyandığımda o vardı karabasan olabildi belkide
ama benim üvey babam bu işlerle uğraşıyo hoca yani cinlerle doktorlarla felan çalışıyo. o bana tarif ettiğim şeyin cin olduğunu söyledi çünkü astrlardan haberi yoktu astralı anlattım ona ve o bana inanmadı.
cerberous
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen cerberous »

Demonlar gerçekten var mı?Doğruluk payını öğrenmek istiyorum.
CanDemirhan
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen CanDemirhan »

yaşadıklarınızı film olarak çeksek yemin ediyorum parayı kırarız :D
En son Admin tarafından 04 Şub, 00:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo kullanmamaya özen gösterelim lütfen

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön