Telekineziye Başlıyorum. Öneri, Tavsiye vs bekliyorum.

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

Re: Telekineziye Başlıyorum. Öneri, Tavsiye vs bekliyorum.

Okunmamış mesaj gönderen MerquriaL »

nası işin temeli ya :S enerji ne bilmiorm ama enerjinin içime doldugunu hiseedebiliorum :D

zaten amacım telekinezi yle uğraşıp az çok bilgi sahibi olup diger kinezi çeşitlerini denemek özellikle su :D

Zaman la ilgili olan kinezi ye ben her ders saati tutanlara sorarım zilin çalmasına kaç dk var die ama önceden ben düşünür veya söylerim 13 derim 15 çıkar en fazla 2-3 dk fark oluor genelde :D tecrübe heralde :D
MerquriaL...

Take Everythig Away From Me..Silent Angel...

danger5

Okunmamış mesaj gönderen danger5 »

İşin temelinden kasdım işin temelini öğrenmen:D Sen istedikçe Allah(c.c) ın hikmeti karşına çıkıyor. Dediğim kitabı zaten kesinlikle okumalısın bak unutma. Okuyunca demek istediğimi daha iyi anlarsın bence. Kitabı okumadan önce bir ön bilgi edinebilirsin. Enerji auro çakra falan. Ama en önemlisi üzerinde düşünmelisin. Mesela her şey enerji ise (ki öyle:D) enerjiler birbirleriyle etkileşim halindedir. O zamanda sen de kainatla etkileşim halindesin. O zaman seni etkiliyorlar. Sende başkalarını etkiliyorsun. Bir düşün üzerine bir kere kafan açılınca hem sarıcak hem dediğimi daha iyi anlayacaksın. Hem de psi whell döndürcem öneri bekliyorum gibi hiç bir soruya inşaAllah ihtiyacın olmayacak emin olabilirsin.:) Dediğim kitabıda mutlaka okumalısın.
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

telekinezi de düzenek kurunca kağıtı çevirmeyi çok kolay yapıyorum.ben düzeneksiz kağıdı masanın üzerine koyup denedim çoook az hareket etti diyebilirm ama etti :D
MerquriaL...

Batux1995

Re: Telekineziye Başlıyorum.Öneri,Tavsiye vs bekliyorum.

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

MerquriaL yazdı:heroes u izliyen bilir Sylar gibi olsam yeter bana :P :D
Ne yani üstün olmak uğruna insanların kafalarını mı açmak?:l
Ama bir bölümde Pitır(Peter)ın babası Sylar'ın da babası olduğunu iddia ederek ona gücünün yeni bir yanını gösteriyordu.Hani empatiyle güç alma,direk acısız ağrısız tereyağından kıl çeker gibi.Tabii bizde olacağını sanmam.Saat mi tamir etsek?
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

Kafasını açmıcam ki. Telekinezisi yeter bana :D
MerquriaL...

afterlife

Re: Telekineziye Başlıyorum.Öneri,Tavsiye vs bekliyorum.

Okunmamış mesaj gönderen afterlife »

çırak yazdı:ben izliyorum :)
ve yuhluyorum seni çocuk :D
Sylar'ın yaptıgının 10 da birini yapsam yeter bana :))
Aynen :D
HuB

Okunmamış mesaj gönderen HuB »

Ben de yeni başladım dostum. Fakat şu Psi-Wheel de biraz sorun var gibi. Ben de deri cüzdana batırıp denedim. Biraz döndü. Fakat dönmesine sevinirken tüm konsantrasyonumu kaybettim. Umarım iyi bir telekinesis olursun =)
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Sorun yok zamanla alışacaksın.
Astralseyahat.net
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

Telekinezi güzel ama psi-wheel den başka bişiy yapamadıgım için ve telepati-durugörü ile tanıştığım için çalışamadığımdan dolayı zevkli eğlenceli gelmiyor.

o yüzden Matt Parkman ın 10'da 1 ini yapıyım yeter. :D
MerquriaL...