israil TÜRK Gemisine Saldırdı!!!

Moderatör: Sai

bosan

Re: israil TÜRK Gemisine Saldırdı!!!

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

umarım böyle bi doğu bloğu oluşmaz. çünkü çin iranın yanında olursa shangai paktında dolayı rusya da iranın tarafında olacaktır. bloğun oluşması ingiltere abd israil birliğinin oluşmasına neden açar. Böyle bir savaş birçok devleti içine sürükleyecektir. Başta ortadoğu devletleri olmak üzere.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

onun için diyorum ya türkiyede illaki istemesede kendini bu savaşın içinde bulacak 3. dünya savaşı çıkar ama bu ihtimal çok çok düşük yani sizi korkutmasın
Kullanıcı avatarı
clancy

Okunmamış mesaj gönderen clancy »

beni endişelendiren savaşa girmek değil kimden yana olacağımız...ülkemiz çok değişik bi strateji yürütmeli...ama hiç sanmıyorum İran a karşı olacağımızı...böle bişe olursa hiç kimseyi affetmem büyüklerimizden...
Bilgilerimin esrarında hiç bir tanrı değil ben varm...!
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

onlar Türkiyeye saldırmışlarsa canına susamışlardır bence böyle yapıyorlarsa buna intahar denir!! daha o gemideki 3,5 insan eline sopa alıp askerleri dövmüş Türkiye kim bilir ne yapar!!
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

israilden korkan biri warmi ?
xD 7 million nfuzu war zaten hic bisi yapamaz xD
İmza Yhok.

Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

dün türkiye israil e 24 saat zaman verdi hemen gönderdiler akşama ihh başkanın konuşmasını dinleyen oldumu?
Kullanıcı avatarı
clancy

Okunmamış mesaj gönderen clancy »

ben dinledim :) hem izmir gibi yer orası yaa küçük bi ülke ama gelişmiş bi ülke 4 koldan kuşattın mı yarım saatte biter işi...ayrıca bi hidrojen bombasına bakar herşey...üstelik atom bombamızda var x) sağolsun İran da arkamızda bi şey olmaz...biz ve iran israille uğraşırken çin de abd nin icabına bakar... :D
Bilgilerimin esrarında hiç bir tanrı değil ben varm...!
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

ya siz hala nüfüsüna bakıyorsunuz arkadaşlar isterse nüfüsü 1 milyon olsun hiç fark etmez su an dünyanın en süper gücü ABD ve yahudilerin elinde israil lobisi yönetiyor mesela ABD başkanı kennedy in öldürülme sebeplerinden biri filistini bağımsız olarak kabul etmek istemesidir. ama ne oldu yahudiler hemen öldürdü ikiz kulelerin yıkılışında mesela o kulelerin içinde birsürü yahudi çalışıyorlarmış normalde ama o gün hiçbir yahudi gelmemiş. neden mi her ünlü marka onların adamların üstünden tutun silahlarının mermisine kadar hepsini biz sağlıyoruz cocacola sından tutun vakkosuna kadar hepsi onların yani savaş açsanız illaki amerika da girer savaşa birde savaş o kadar kolay bir olay değil iki mermi sıkmak değildir savaş çıkmaz ben buna inanmıyorum yani şimdilik,bide savaş çıkarsa iranın türkiyenin yanında olacağına inanıyorum ama şunu söyleyeyim arkadaşlar allah bu millete bir daha tarih yazdırmasın.en azından benim araştırdıklarım ve yorumlarım bunlar etrafımdakiler iyi siyaset yapıyorsun diyorlar ama ben inanmıyorum :)
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

zaza54 yazdı:ya siz hala nüfüsüna bakıyorsunuz arkadaşlar isterse nüfüsü 1 milyon olsun hiç fark etmez su an dünyanın en süper gücü ABD ve yahudilerin elinde israil lobisi yönetiyor mesela ABD başkanı kennedy in öldürülme sebeplerinden biri filistini bağımsız olarak kabul etmek istemesidir. ama ne oldu yahudiler hemen öldürdü ikiz kulelerin yıkılışında mesela o kulelerin içinde birsürü yahudi çalışıyorlarmış normalde ama o gün hiçbir yahudi gelmemiş. neden mi her ünlü marka onların adamların üstünden tutun silahlarının mermisine kadar hepsini biz sağlıyoruz cocacola sından tutun vakkosuna kadar hepsi onların yani savaş açsanız illaki amerika da girer savaşa birde savaş o kadar kolay bir olay değil iki mermi sıkmak değildir savaş çıkmaz ben buna inanmıyorum yani şimdilik,bide savaş çıkarsa iranın türkiyenin yanında olacağına inanıyorum ama şunu söyleyeyim arkadaşlar allah bu millete bir daha tarih yazdırmasın.en azından benim araştırdıklarım ve yorumlarım bunlar etrafımdakiler iyi siyaset yapıyorsun diyorlar ama ben inanmıyorum :)
sen çok şey biliyorsun bu siyaset hakkında:D
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

araştırma yapmayı severim düşüncelerim de araştırmalarıma göre olur