Pisiwelll ZAMAN KAYBI

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
mekanik1395

Re: Pisiwelll ZAMAN KAYBI

Okunmamış mesaj gönderen mekanik1395 »

kimin benimmi ?
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..

Kullanıcı avatarı
KaLaMaR

Okunmamış mesaj gönderen KaLaMaR »

hhayır
Bla Bla Bla
Kullanıcı avatarı
merhamet62

Okunmamış mesaj gönderen merhamet62 »

mekanik1395 yazdı:merhamet62 herkes senn haksız olduğunu düşünüo okk fazla diretme daha çok saçmalıyosun yok bütün sınıf kabın içinde döndürdü o kadarda kolaydı bu iş hahahaha...

evet kardeş o kadar kolydıki :) herkes döndürdü hiç zorlanmadan

ne diyorum kağıdı koyoyrum masaya hareket yok..... sonra elimi yanına koyuyorum direk dönüyor. bıraksam istediğim kadar döncek sonra sıkılıyorum durmasını istiyorum yada yön bazen deişiyor.. ama durdmuyor velhasın snra kabın içinde de aynı şekilde okulda yaptık oldu havakımı fln bişiler anlatı hoca...9 sınıfta entkinlik olsun kafamız dağılsın diye yaptırmıstı hocamız... pipet,ine,silgi,cam kavonoz istedi geitridk önce kavonuzun içinde pisi welli yapıp döndürdük sonra cam kavnozu yan çevirdik pipeti süvetere sürdük ben ve bir kaç arkadasım sürtmedik sonra üstüne koyduk ve elimi izledi pipet elektiriklenme dedi hoca + - iyion tarzı ....sonra kalemle kağıdı oynatık fln işin fizği arkadaslar... ben evde yaparken nefesimden etkileniyor diye şüphelendim kafamı yan çevirim azımı atkıyla pağladım nefesimi tutarak ve hespinde kağıt döndü bir kaç gün önce okulda sınıfta tekrar arkadaslrıma yaptırdım şimdi 10 sınıfım
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
Kullanıcı avatarı
merhamet62

tamam ozamn kağıdı masanın üstünü koy inesiz elerini yanı bakalım nekadar hareket etireceksiniz arnızda mesafe varken dönüyor.. ise pisi enerjiniz baya gelişmiş demktir yapın koyun su kapağını hreket etirn işte ozamn telkınazi derim pipet pisiwell herzamn söylüyorum yine söyluyorum sadce özgüven ve dikat toplamayı hızlandırmak için bir yöntemdir
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
Kullanıcı avatarı
merhamet62

koydugun anda dondurmeye falan calıstın heralde ellerini wheelin yanına koy ve wheel durunca yapmaya basla ne kadar yaparsın bilmiyorum cunku bu konuda buyuk bir inanç kaybın var yaptım hata videoya çektim :D yükleyeceğim fırsat bulursam izlersin zaaaaaaa
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==

Kullanıcı avatarı
mekanik1395

nerde video ? buraya koy
Kullanıcı avatarı
mekanik1395

Hadii nerde videon kapalı birşeyin içinde döndürürken psi-wheel i hadii atıp tutmakla olmuyo bu işler bide bütün sınıf döndürmüş kapalı kabın içinde hahahahha xddd....
heavenrose
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen heavenrose »

Merhamet62 arkadaşım . Forumda yaşın 33 gözüküyor . Ama laflardınan [ zaaa ] yaşının kaç olduğu açık bir şekilde belli . Benim 11 yaşımda olmama rağmen senden daha olgun davranıyorum . Şu konuda haklısın ;
Evet Psi Whell dikkat Toplamak için . Ama yanlışında şu . koy bakalım 4 sıcak su bardağını Psi Whell ' e sonra bide üstüne cam ört . Dönüyorsa ;
Video ya çek . Haklısın diyeyim
Eğer dönmüyorsa yine video ya çek . Şu muhabbeti kes . Yeni arkadaşlarımızın umutlarını kırmana böyle engel olan adminlere söylüyorum . Farkındamısınız adamın haklı çıkmasına göz yumuyorsunuz . Enazından insan konuya bir mesaj atar . Böyle Yöneticiliği fazla göz önünde bulundurmiyacağım . Arkadaşım tekrar sana gelelim . Psi Whell ZAMAN KAYBI diyerek hem benim hemde bu sitedeki Yüzlerce kisinin umudunu kırmak senin ne haddine ? Söylermisin bunu bana . Daha fazla seni yormiyayım . Kusura bakmayın biraz sert sözler kullandıysam . Sadece haklarımızın elimizden alınmasına göz yumuyorsunuz . Bu kadar . Kendinize iyi bakın .
Neuwolf`
Alphawolf-
Kullanıcı avatarı
1900frkn

Okunmamış mesaj gönderen 1900frkn »

merhamet62 yazdı:
1900frkn yazdı:fizikçiler telekinezi ye karşı hiç bir açıklama yapamadıkları için yok hava akımı yoksa sıcaklık değişimi vb şeyler söylüyorlar ama yaptığım olayı bir tek kendim gerçek olduğunu biliyorum kapalı kavanozun içinde oynattığımı hatırlıyorum buna hiçbir cevap veremezsiniz

Sanki Dünyayı kurtardın sende bende döndürüyom ne olucak şindi.. fizik hocasıda döndürdü.. koskacoca sınıf kovonozun içinde ve dışında döndürdük...

SEN BUNA NE DİYECEKSİN ;)
ben dünyayı kurtardım diye bişi dedimmi??.senin yapman yada sınıfın yapması umrumda deil .ben sadece kendi yaptıgımı söledim herşeyi üstüne alma ağır gelir....
Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,Ağaçtayken Oda Yüksekten Bakardı Toprağa..

Uzaklık deyip te dert ettiğin nedir ki sevgili? Biz Yaradanı da görmeden sevmedik mi?
ZeHiRR

Okunmamış mesaj gönderen ZeHiRR »

merhamet62 yazdı:
Zz4b3R yazdı:Hayatta bazı şeyler fizik ile açıklanamaz ...

HAKLISIN... bir yerde ama... ben pisiwelli açıklarım pipetide fizikle açıklarım fakat cisimleri 2 karış mesefeden hareket ettirmeyi açıklayamam...
Bunu anştayn abimiz açıklamış birleşik alan kuramı :D