Psi BaLL Geniş Anlatım [Resimli]

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: Psi BaLL Geniş Anlatım [Resimli]

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

tavtuman yazdı:vala baska siteden buldum oluo anlatım bozuklugu var dur anlatam size

kagıt parayı düzleştirim avcunuzun içine koyn ama avcunuzda düz olmali sonra elınızi ice kasın üstünde bi öne bi arkaya bi öne yapın parada degisikliği sizde göreceksiniz para kırvılacak bu enerjiyi gelıstırıp adım adım ilerleyin 2 adımı örenmek için sadece mesaj gondern tsk :):)::):):):):) +rep vermeyı unutmaynnn!!!

o dediyini hiç bir sey düsünmeden yaparsin.bi ikinci asamayi anlatirsan sevinirim
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

evet tabikide multi arkadaşımız haklı bu konuda önce enerjinizi toplamanız gerekiyor...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
uman

Okunmamış mesaj gönderen uman »

ya ben enerjiyi elimde topluyorum elim fln karıncalanmıyo ama itme gucu olyo ama fırlatamıyorum nedeni ne olabilr snra basım agrıyo .S
tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

bende karıncalanıo itme çko hafif oluy ofakat elimi ancak bi psi wheel e getirirsem psi wheel titriyo başka bi yeregetirirsem hiçbir fark olmuyo :cry:
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
taha34

Okunmamış mesaj gönderen taha34 »

Ya psi-ball i ilk denememde avuç içimde enerji hissettim , evet ! bu gerçekten enerjiydi.
Yataktaydım , uzanmıştım. Ellerim göbek deliğimin üzerindeydi. Airball tutar gibi pozisyon vermiştim elime.
odaklandım vücudumun enerjisini kollarımdan avuç içime aktarıldığını hayal ettim. 1 dk sonra falan ellerimde bir baskı oldu , bastırdıkça dahada hissediyordum. Ama ufak bi' sorunum vardı , bu enerjiyi nasıl arttırıcam? enerji arttırma teknikleri (başka bir yerden enerji çekmek) nelerdir? :?

Kullanıcı avatarı
telekült

Okunmamış mesaj gönderen telekült »

bu cisimleri harekt ettirmenin en iyi yöntemi bence bunda ustalaşanvarmı
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

psi ball'u oluşturduk diyelim,nasıl fırlatacaz:)
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Beyler daha yeni başlamışsınız beynimize tam olarak hükmedemiyorsunu odaklanmamızi geliştirin sonucunu göreceksiniz
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

Bende yapacam inş. az kaldı hissediyorum bi yapıyım negatif enerjiyi ağlatacam vvallaa :]
by_rage

Okunmamış mesaj gönderen by_rage »

multiplayer1 yazdı: Bu da imajinasyonun gelişmesine fayda sağlar.Ay’ı Dünyayı Güneşi kullanabiliriz.Seçimi şuna göre yapın Daha sıcak olması için güneşi, daha güçlü olması için ay’ı ve yıldızları, eşit karakterli normal olması için dünyayı kullanın. Ben dünyayı kullanıyorum. Hem yeterli hem de bizi fazla kasmaz.
Peki enerji almak için dünya değilde yatkın olduğumuz elementten yararlanmaya çalışsak bi faydası olabilirmi?