BeYin GÜCü iLe CiSiMLeRi HaReKeT ETTiRMeK !!!
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: BeYin GÜCü iLe CiSiMLeRi HaReKeT ETTiRMeK !!!
yaa benm digi saat bozuldu dünn.. sadece lambası yanıyo o kadar.. hiç görüntü yok.. Bu yüzden mi olmuştur dersiniz??
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
-
arkadaşlar merhaba, ben yeni üye oldum bayadır biliyorum telekineziyi ama hiç denememiştim bir kç kere sadece psişik güçleri açığa çıkarmak adında internetten bulduğum bir çalışmayı yapmıştım ve 3. çalışmamda sanki ruhumun benden ayrıldığnı hissettim çünkü halının üstünde otururken halıyı hissetmiyorudm sanki halı yoktu yani hiç birşey yoktu dün gece bir 5 dakikalık bir çalışma yaptım küçük bir kağıtla ama sadece milim oynadı o kadar sanırım ağır geldi dedim bu gün alimünyum folyayla denedim oldu tur atıyor ama öyle hızlı değil yavaş yavaş dönüyor v parmak uçlarımla yapmaya çalıştığımda çok çok ağır oluyor ama acuç içlerimle denediğimde yavaş yavaşta olsa tur atıyor sadece gözlerimle denedim ellerimi hareket ettirmeden o da oluyor ama nedense istediğimi yaptıramıyorum yani sağa dön sola dön olmuyor kafasına göre takılıyor :D bu arada dün akşam başım ağrıdı baya bir sabah hala devam ediyordu ama bu sabahki çalışmadan sonra durdu artık ağrımıyor sizce bu doğal mı?
Düşmüş Piyasaya Tantana,
İstemeden Uydum şeytana..((:
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
xD ilk başlarda bana da öyle oluyodu.. xD Ama belli bi süre sonra yön problem olmuyo.. =)
--------------------------------------------------------------------------------
Bu arada, saatimi yapmıştım ama 5 gün ya geçti, ya geçmedi yine aynı sorun oldu :D Dün gece de saatimi düzeltmeyi düşünerek uyudum, odadaki duvar saati 6.50 de takılı kalmış xD xD Hala da öyle :D
Kaş yapıyım derken göz mü çıktı? ne dersiniz.. yoksa benle alakalı değil mi bu bozulmalar??
--------------------------------------------------------------------------------
Bu arada, saatimi yapmıştım ama 5 gün ya geçti, ya geçmedi yine aynı sorun oldu :D Dün gece de saatimi düzeltmeyi düşünerek uyudum, odadaki duvar saati 6.50 de takılı kalmış xD xD Hala da öyle :D
Kaş yapıyım derken göz mü çıktı? ne dersiniz.. yoksa benle alakalı değil mi bu bozulmalar??
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
-
ya birde benim dün iyiydi biraz bu gün aksine oldu ya yavaş yaaş yavaş dedim en sonunda yani durdun durucan iyice yavaşladı durmaya başladı dedim tamam durma durma şaka yapıyorm :D
Düşmüş Piyasaya Tantana,
-
bu söyledikleriniz mümkün şeylermi?? cisimleri düşünceyle hareket ettirmek deyince ben bunları fantastik filmler için yazılmış senaryolar olarak bilirdim..ama daha az önce TeLeKiNeZi die bi ismi olduğunu öğrendm bi filmde..araştırmak istedim..ve okuduklarım güzel şeyler..peki bu işte profesyonel olan arkadaşlarımız varmı aramızda??sadece odaklanarak değilde istediği zaman kaşığı anında bükebilen biri??bölee biri olmak için ne kadar uğraşmak gerekir???günde kaç saat ve kaç ay((yada yıl))...??cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorm
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- velovis
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
zaza54 yazdı:Bilim adamları. genelde fizikçiler istedigin şeyle kanıtla kabul etmezler newton kafasına elma ağacı kadar taş düsseydide bulamasaydı
kardeş "genelde" demişsin ama ben yine de söyleyeyim. fizikçiyim ve bunları fizik istese çok rahat kanıtlayabilir. düz mantıkla bakılsa bile anlaşılabilir ki çevremdeki çoğu fizikçi de aynı görüşte. kanıtlanması için bir krillian fotoğrafı ve "bir cismin hareket etmesi için ya bir kuvvet uygulanması gerekir, ya da manyetik alan oluşması gerekir." yasasını bilmek yeterlidir. telekinezi bu anlamda fizik bilimi açısından beyin gücü değil, beyin ile vücudunuzdaki manyetik alanı bir noktaya odaklayıp bunu kontrol ederek cisimleri hareket ettirmektir.
bu aynı biyologların evrim var deyip, yobazların evrim yok demesi gibidir. halbuki Kur'an'da imzamdaki ayet benzeri birçok ayet ve "Allah'ın 6 evrelik yaratma süreci"nden sonra bir daha dünya üzerinde yaratmaya değil oluşturmaya yönlenmesi İslami açıdan varlığını gösterir. İbni Rüşd, İmam Gazali, İmam Rabbani de evrim konusunu araştırmış ve kabul etmişlerdir.
Ama bütün olayın neyden kaynaklandığını söyleyeyim. Her şey bilimin materyalizm ile birlikte sunulmasından kaynaklanıyor. Adam çıkıyor insanların nasıl gelişme aşamalarından geçtiğini anlatıyor, ama bunu anlatırken birden bire materyalist sözler sarfediyor, maddeydik şu olduk bu olduk, haşa Tanrı yokturlara kadar gidiyor konu. Bu durumda ne oluyor dindar insanlar evrimi din karşıtı bir şey sanıyor halbuki, evrim varoluşa ışık tutmaz. Telekinezi gibi bilimler de aynı şekilde, metafiziğe, paranormal olaylara inanmayan insanların illa gözle görülür kanıt istemelerinden ötürü telekinezi bilimsel değil deniyor. Bir şeyin kanıt olması için illa gözle görülmesi gerekmiyor, hissetmeniz ve yapılabilmesi onun gerçekliğini gösterir. Bu zihniyet zaten "bilim Tanrı'yı gözle görülür şekilde kanıtlayamadığı" için Allah'a inanmazlar. Sanki bilim artık son noktaya ulaştı da daha yapılacak hiçbir şey kalmadı. Yarın öbür gün bu tip şeyler bilim tarafından kanıtlandığında, ki CERN'de yarım kalan deney bu yolda, yani diğer boyutların, varoluşun, metafiziğin yolunda büyük bir adımdır, tükürdüklerini yalayan bilimadamları ne yüzle konuşacaklar bir daha? Telekinezi yok diyen peygamberlerin mucizesi de yok diyen adamdır, aldırış etmeyin. Zaten dememiş mi Einstein, "Allah'a inanmayan bilimadamı topaldır." diye?
“Allah bütün canlıları sudan yaratmıştır. Kimi karnı üzerinde sürünür, kimi iki ayakla yürür, kimi de dört ayakla yürür. Allah dilediğini yaratır. Allah şüphesiz her şeye Kâdir’dir” (Nur, 24/45)
-
Arkadaşlar ben süper bi teknik buldum. Kağıt parlak olacak. Bu işi gece yapacaksınız ışık da parlak olacak.Beyaz bir masanın üzerine koyun ve kağıdın yok olduğunu düşünün. parlaklık bu aşamada gerekli işimizi kolaylaştırıyo. ve çevirmeye başlayın.
-
Sonuç çabuk alınır.
? 5 aydr astral çalşıorum
? 5 aydr astral çalşıorum
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
- -JeLLyBoon'-
- Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм ..
Paylaşım için teşekkürler , ben cisim hareket ettirebiliyorum ama ufak ufak hani saatin 1 sn durmasını ampulün oynamasını vb. küçük seyler ..
Parlaklık gözü aldığı için göz öyle uyusuyor öyle birşey denemiştim böyle bir sonuc cıkmıstı ..
Parlaklık gözü aldığı için göz öyle uyusuyor öyle birşey denemiştim böyle bir sonuc cıkmıstı ..
---
- gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
- gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
-