Astral Ve Uzaylı Görmek

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Astral Ve Uzaylı Görmek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

kesinlikle
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
coolugur
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Okunmamış mesaj gönderen coolugur »

:D 10-15 yıl ileriye gidecek teknoloji nerden geldi sence? (araştır: BOB LAZAR bilim adamı ve fizikçidir kendisi alanında iyi bir fizikçi )

http://www.siriusufo.org/tr/51_bolge_tanik.asp buradaki kaynak sağlamdır
En son coolugur tarafından 18 Nis, 21:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Misafir-Telekinetik

Okunmamış mesaj gönderen Misafir-Telekinetik »

Tamam bunca somut şey sayıyorsunda Kuran-ı Kerimi inkar mı etmeye calısıyorsun yani inkar derken hani Kuran-ı kerimde bildiriliyorya , cin melek şeyten insan dan başka mahluk yaratmadım diye.Ha diyorsunki NASA ydı cia di fbi dı 3 5 foto video bulmus elin kafiri 3 5 birşey görmüş haa belkide vardır bu nasrettin hocanın göl ve yogurt fıkrası gibi birşey, tama güzel yaklaşmışsın yani ortaya birşeyler sunmuşsun lakin dogmatik olan dinin-- ki bu dinde hak din olan İslam-- söylediklerine %100 ehemiyyet ile tevekkül etmek sonucta bizim görevimiz kabul ediyorum bazı ayetler müteşabih ancak muhkem ayetler örneğin yukarıda bahsettiğim ayet açıktır ki böyle birşey söz konusu bile olamaz ,ancak dediğim gibi müteşabih ayetlerden 5 kişi 5 farklı anlam cıkarabilir doğru olan birşey varsa oda Gerçeğin Kuran-ı Kerim'in ta kendisi olmasıdır.
Kullanıcı avatarı
coolugur

Amaterasu yazdı:Tamam bunca somut şey sayıyorsunda Kuran-ı Kerimi inkar mı etmeye calısıyorsun yani inkar derken hani Kuran-ı kerimde bildiriliyorya , cin melek şeyten insan dan başka mahluk yaratmadım diye..
Sen bunu bana ayet ve cüz şeklinde söyle gidip abdest alıp Kur'an-ı Kerim'e bakıcam. Kendimce sentez yapıp sana dönücem. (Bende yanlış yolda olabilirim böyle bir ayetin varlığını bilmiyorum çünkü)

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Misafir-Telekinetik

yazdıgımı araştırıyorum ama şunları verebilirim

Kuran’da geçen mahluk çeşitleri dört kısımdır:

a) Akıl ve hikmet (düşünme) kuvveti bulunup, şehevî ve tabiî kuvveti bulunmayanlar. Bunlar, meleklerdir.

b) Bunun tam aksi olanlar ki, bunlar da hayvanlardır.

c) Her iki çeşit kuvvetten uzak olanlar. Bunlar, bitkiler ve cansızlardır.

d) Kendisinde her iki çeşit kuvvet de bulunan varlıklar. Bunlar, insanlardır. (Fahrettin Razi)

• Bu mahluklar ile ilgili ayetler:

“Böylece orada size ve hayvanlarınıza bir fayda olmak üzere, ekinler, üzüm bağları, yoncalar, zeytinlikler, hurmalıklar, iri ve sık ağaçlı bahçeler, meyveler ve çayırlar bitirdik.” (Abese, 27-32)

“Dünya hayatının misali, ancak gökten indirdiğimiz bir su gibidir ki, insanların ve hayvanların yediği yeryüzü bitkileri, onun sayesinde (yetişip) birbirine karışmıştır.” …(Yunus, 24)

“O vakit meleklere: “Adem’e secde edin!” demiştik; (cinlerden olan) İblis hariç, hemen secde ettiler. (O) dayattı ve büyüklük tasladı, böylece kafirlerden oldu.” (Bakara, 34)

• Hadisler:

Ebu Hüreyre şöyle dedi:
Bir gün Resulullah (asm) elimi tutarak şöyle buyurdu:

“Allah, toprağı cumartesi günü yarattı. Oradaki dağları pazar günü, ağaçları pazartesi günü, sevilmeyen şeyleri salı günü, nuru çarşamba günü yarattı. Hayvanları yeryüzüne perşembe günü yayıp dağıttı. Adem’i yaratılanların sonuncusu olarak cuma gününün son saatlerinde, ikindiyle akşam arasında yarattı.” (Müslim, Ahmed İbni Hanbel)

Kullanıcı avatarı
coolugur

Bu bilgilerle tam olarak evrende başka akıllı varlıklar yoktur diyemeyiz bunu sende biliyorsun. Birazdan bende o eyeti araştırıcam.

Misafir-Telekinetik

yine bir yerde ,
Dünya dışında da başka varlıklar vardır. Ancak o varlıklar nurani varlıklardır. Kur’ân lisanında onlara Melaike ve Ruhaniyat denilir.
Ancak bu yaşadığımız dünyadan başka yaşama uygun farklı gezegenler olsa bile orada insan gibi mükellef ve sorumlu varlıkların yaşadığı konusunda bir ayet veya hadis yoktur.

bu arada ben dediğim ayeti bir sohbette duymuştum ancak şimdi sordum direkt benim dediğim gibi değilde müteşabih yani üstü kapalı olarak dolaylı olarak söylenmiş.
Kullanıcı avatarı
coolugur

=) Yani var desek yalan olur yok desek yalan olur bunu bilmiyoruz.. Çelişki çelişki çelişki..

Ben elimizde bilimsel kanıtlar olmasa zaten konuşmam ama var. Olaya dinsel olarak baksak bile maalesef kesin bir yargıya ulaşamadık.

Misafir-Telekinetik

şuda bir kesin bunların cogu cinlerin veya şeytanın işi olabilir sonucta şeytanın görevi bizi boş işlerle ibadetleri unutturacak meşkale ile uğraştırmak bak fark ettiysen sadece tartışması bile 2saat sürdü arada akşam vakti gitti yani o kadar takmamak lazım gelecekleri varsa görecekleri de var diyip hakkımı hepinize helal ediyorum sizde edin :)
T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

Uzaylı Yok Diyen Bir İnsandaki Cahillik Kimsede Yok Arkadaş. Senelerdir bu işle ugrasıyorum yani uzay uzay mühendisliği felan bu zamana kadar hep NASA nın yüzünden birazdaha teorik bilgi şeklinde anlattım ama şu an CIA kesin bilgi verdi Uzaylının Var olduğuna dair biraz gündemi takip edelim