Bu işin fiziksel bilimsel kısmı insan hücresi orada şu kadar daha fazla yaşar gibisnden teori diyelim , peki Ecel kavramı ne olacak ,Ya arkadaşlar Allah'ın izni olmadan bir yaprak aşağıya düşmüyor lütfen.T.KStyle yazdı:dokunmadan maddeyi hareket ettirmenin bilimsel acıklamaları var :) yapılan deneyler sabit ve kanıtlanmıs şeyler olsaydı diğer galaksilere gidilir ölümsüzlük gerceklesirdi dünyaya gelirse ömründe değisim olmaz ucakda bi insan 1.6 mikrosaniye ileriyi yaşıyor :) yani kendini vurduğu zaman 10 dkda ölücekse
10 dk 1.6 ms sonra ölür
Evrende Yanlızmıyız?
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Re: Evrende Yanlızmıyız?
- coolugur
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
:D bunlar gerçekten kanıtlanmıştır arkadaşım. Kaynak da verebilirim sana istersen. Ayrıca sadece kanıtlanmış olması yetmez bunu biliyorsun teknolojik imkanlarında bu ölçüde gelişmiş olması lazımdır ki bu yazılanlar yapılabilsin.T.KStyle yazdı:dokunmadan maddeyi hareket ettirmenin bilimsel acıklamaları var :) yapılan deneyler sabit ve kanıtlanmıs şeyler olsaydı diğer galaksilere gidilir ölümsüzlük gerceklesirdi dünyaya gelirse ömründe değisim olmaz ucakda bi insan 1.6 mikrosaniye ileriyi yaşıyor :) yani kendini vurduğu zaman 10 dkda ölücekse
10 dk 1.6 ms sonra ölür
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Allah (c.c.) bir takım zeki varlıkları nurani olarak yaratmış olabilir mi acaba?
böyle birşey mümkün değil yine tam olarak hangi surede geçtiğini hatırlamadıgım bir ayette insandan başka akl sahibi varlık yoktur diyordu sanırım melekler cinler hariç
- coolugur
Bana kalırsa Allah (c.c.) 1.6 ms. de olsun ecelimizi zamnında verir. Allah onu hesaplayamıyacakmı (haşa)Amaterasu yazdı:Bu işin fiziksel bilimsel kısmı insan hücresi orada şu kadar daha fazla yaşar gibisnden teori diyelim , peki Ecel kavramı ne olacak ,Ya arkadaşlar Allah'ın izni olmadan bir yaprak aşağıya düşmüyor lütfen.T.KStyle yazdı:dokunmadan maddeyi hareket ettirmenin bilimsel acıklamaları var :) yapılan deneyler sabit ve kanıtlanmıs şeyler olsaydı diğer galaksilere gidilir ölümsüzlük gerceklesirdi dünyaya gelirse ömründe değisim olmaz ucakda bi insan 1.6 mikrosaniye ileriyi yaşıyor :) yani kendini vurduğu zaman 10 dkda ölücekse
10 dk 1.6 ms sonra ölür
onu diyorum bende ölümsüzlük falan diyor arkadaş mümkünmü ? ? ? size sorarım
- coolugur
Diyanet İşleri Başkanlığına bu konuda Dini Soruları Cevaplandırma Komisyonu Bilgi Sistemi'ne yazı yazıyorum umarım cevaplanır en kısa zamanda.Amaterasu yazdı:Allah (c.c.) bir takım zeki varlıkları nurani olarak yaratmış olabilir mi acaba?böyle birşey mümkün değil yine tam olarak hangi surede geçtiğini hatırlamadıgım bir ayette insandan başka akl sahibi varlık yoktur diyordu sanırım melekler cinler hariç
iyi bakalım aynı cevap gelir büyük ihtimal ama neyse bugunluk yeter yarına sınavlarım var görüşürüz arkadaşlar. Allah'a emanet.
- coolugur
ölümsüz derken bahsedilmek istenen İnsan ömrünün çok uzamasıdır sanıyorum.Amaterasu yazdı:onu diyorum bende ölümsüzlük falan diyor arkadaş mümkünmü ? ? ? size sorarım
- coolugur
tamam kardeşim görüşürüz sınavda başarılar dilerim ..Amaterasu yazdı:iyi bakalım aynı cevap gelir büyük ihtimal ama neyse bugunluk yeter yarına sınavlarım var görüşürüz arkadaşlar. Allah'a emanet.
-
ben de katılıyorum bu bilgilere