Evrende Yanlızmıyız?

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Misafir-Telekinetik

Re: Evrende Yanlızmıyız?

Okunmamış mesaj gönderen Misafir-Telekinetik »

T.KStyle yazdı:dokunmadan maddeyi hareket ettirmenin bilimsel acıklamaları var :) yapılan deneyler sabit ve kanıtlanmıs şeyler olsaydı diğer galaksilere gidilir ölümsüzlük gerceklesirdi dünyaya gelirse ömründe değisim olmaz ucakda bi insan 1.6 mikrosaniye ileriyi yaşıyor :) yani kendini vurduğu zaman 10 dkda ölücekse
10 dk 1.6 ms sonra ölür
Bu işin fiziksel bilimsel kısmı insan hücresi orada şu kadar daha fazla yaşar gibisnden teori diyelim , peki Ecel kavramı ne olacak ,Ya arkadaşlar Allah'ın izni olmadan bir yaprak aşağıya düşmüyor lütfen.

Kullanıcı avatarı
coolugur
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Okunmamış mesaj gönderen coolugur »

T.KStyle yazdı:dokunmadan maddeyi hareket ettirmenin bilimsel acıklamaları var :) yapılan deneyler sabit ve kanıtlanmıs şeyler olsaydı diğer galaksilere gidilir ölümsüzlük gerceklesirdi dünyaya gelirse ömründe değisim olmaz ucakda bi insan 1.6 mikrosaniye ileriyi yaşıyor :) yani kendini vurduğu zaman 10 dkda ölücekse
10 dk 1.6 ms sonra ölür
:D bunlar gerçekten kanıtlanmıştır arkadaşım. Kaynak da verebilirim sana istersen. Ayrıca sadece kanıtlanmış olması yetmez bunu biliyorsun teknolojik imkanlarında bu ölçüde gelişmiş olması lazımdır ki bu yazılanlar yapılabilsin.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Misafir-Telekinetik

Allah (c.c.) bir takım zeki varlıkları nurani olarak yaratmış olabilir mi acaba?
böyle birşey mümkün değil yine tam olarak hangi surede geçtiğini hatırlamadıgım bir ayette insandan başka akl sahibi varlık yoktur diyordu sanırım melekler cinler hariç
Kullanıcı avatarı
coolugur

Amaterasu yazdı:
10 dk 1.6 ms sonra ölür
Bu işin fiziksel bilimsel kısmı insan hücresi orada şu kadar daha fazla yaşar gibisnden teori diyelim , peki Ecel kavramı ne olacak ,Ya arkadaşlar Allah'ın izni olmadan bir yaprak aşağıya düşmüyor lütfen.
Bana kalırsa Allah (c.c.) 1.6 ms. de olsun ecelimizi zamnında verir. Allah onu hesaplayamıyacakmı (haşa)

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Misafir-Telekinetik

onu diyorum bende ölümsüzlük falan diyor arkadaş mümkünmü ? ? ? size sorarım

Kullanıcı avatarı
coolugur

Amaterasu yazdı:
Allah (c.c.) bir takım zeki varlıkları nurani olarak yaratmış olabilir mi acaba?
böyle birşey mümkün değil yine tam olarak hangi surede geçtiğini hatırlamadıgım bir ayette insandan başka akl sahibi varlık yoktur diyordu sanırım melekler cinler hariç
Diyanet İşleri Başkanlığına bu konuda Dini Soruları Cevaplandırma Komisyonu Bilgi Sistemi'ne yazı yazıyorum umarım cevaplanır en kısa zamanda.

Misafir-Telekinetik

iyi bakalım aynı cevap gelir büyük ihtimal ama neyse bugunluk yeter yarına sınavlarım var görüşürüz arkadaşlar. Allah'a emanet.
Kullanıcı avatarı
coolugur

Amaterasu yazdı:onu diyorum bende ölümsüzlük falan diyor arkadaş mümkünmü ? ? ? size sorarım
ölümsüz derken bahsedilmek istenen İnsan ömrünün çok uzamasıdır sanıyorum.

Kullanıcı avatarı
coolugur

Amaterasu yazdı:iyi bakalım aynı cevap gelir büyük ihtimal ama neyse bugunluk yeter yarına sınavlarım var görüşürüz arkadaşlar. Allah'a emanet.
tamam kardeşim görüşürüz sınavda başarılar dilerim ..

rtuyruuee

Okunmamış mesaj gönderen rtuyruuee »

ben de katılıyorum bu bilgilere

“Genel Derleme Yazılar ve Makaleler” sayfasına dön