2012 Yılı Saçmalığı Hakkında kendi ağzımdan Yazı..

Moderatör: Sai

yesil
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: 2012 Yılı Saçmalığı Hakkında kendi ağzımdan Yazı..

Okunmamış mesaj gönderen yesil »

Bakın arkadaşlar,
Kıyamet (yok oluş) günü hiç kimsenin beklemediği bir anda evrenin zincirinin halkasının kopmasıyla gerçekleşecek bir şeydir. Ben burda kendi yorumumu katmıyorum, Kur'an da böyle geçiyor. Karanlık meselesine gelince kıyamet günü "güneş dünyaya yaklaştırılacak" diye geçiyor yani hangi karanlıktan bahsediyorsunuz? anlamadım ama neyse söylüyüceklerim bu kadar.
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

coolugur yazdı:Bununla ilgili yazılmış çizilmiş birsürü şey okudum izledim. Benim çıkardığım kanıya göre bu yıllarda doğal felaketlerin artacağı kesin gözüyle bakılıyor ki bu da kıyamet alametlerinden ama yine 2012 de kıyametin kopacağını sanmıyorum çünkü birkaç alametle kopmadığını biliyoruz arkadaşlar. sanırım bilinçlerde bir uyanış olucak 2012 sonrasında Mehdi A.s. gelebilir. Çünkü hadislerden bunu çıkardım. Tabiki en doğrusunu Allah bilir, Allah bizim için hayırlı olanı versin.
Afedersiniz merakımı mazur görün.Mehdi kim ? Ve MEhdinin adı Kuran-ı Kerimde geçiyomu ?
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Zek Asakura yazdı:06.06.2006 Yılında Şeytan dünyayı ele geçircek dediler bişi olmadı
Ne tesadüf o gün benim doğum günümdü ve şeytanla ilgili program vardı :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
seyahdoo
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen seyahdoo »

mehdiyi The Arrivals belgeselinden öğrenebilirsin 50 bölümlük(her bölüm 10 dk)
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

Öff ne kıyametmiş arkadaş :D 21 aralıkta kıyamet kopmaz merak etmeyin ama o tarihte mutlaka bir şeyler olacak. Melekler ve diğer birçok yükselmiş varlık bunları kanallar yoluyla insanoğluyla paylaşıyor. O gün ruhunu ve 3 bedenini yeterli titreşim seviyesine çıkarmış kişiler için büyük bir aydınlanma, ruhsal yükseliş bekleniyor. Ama böyle birbirimize hakeret ederek, ona buna saçma diyerek nereye kadar titreşebiliriz uzamlar ve boyutlar arasında? Hem bu daha önce de oldu dünyada. Çook derinlere inin bir şeyler bulacaksınız. Mesele Antik Mısır tarihi diyeyim ben örnek vereyim siz ucundan tutun kendiniz çekin ipi. :)
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch

Zek Asakura
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim

Okunmamış mesaj gönderen Zek Asakura »

tamam aydınlanma olabilir ama kıyamet diyorlar , benim sinir olduğum nokta o.
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
Kullanıcı avatarı
UsTr

Ya kıyamet değil.Hatta o gün bişey olacağı bile bir bilinmez.Gök olayı,küresel ısınma falan filan diye diye 21 aralık gününü kıyamet günü ilan ettiler resmen.O gün hiçbişey olmıcak.Yada olabilir.Bunu kimse bilemez.Hiçbir şekilde hiçbir hesaplama ile hiçbir makine ile bilemez,tahmin edemez.Gelecekte ancak hava durumunu tahmin ederiz.Hem o kadar kesin konuşuyolar ki sanki 21 aralık 2012 ye gittiler gördüler geldiler.Ya bu kadar kesin nasıl konuşuluyo zaten anlamış değilim.Ortada fol yok yumurta yok.Ama millet tavuktan bahsediyo. :)
Tigin
Yaşadığınız İl: 11 Bilecik

Okunmamış mesaj gönderen Tigin »

Arkdaşlar bazı büyük kıyamet alamatleri var mesela güneşin doğudan batıp batıdan doğması gibi bu alamet gerçekleştiğinde bile kıyamaetin kopmasına tam hatırlamıyorum ama sanırım 120 sene kalıcakmış ama ne olucaksa bütün herşey bu 120 sene içinde olucakmış daha bu alamet olmadığına göre :D Bir de arkadaşlar siz kıyameti boşverin sadece ibadetlerinize ve işleyebildiğiniz kadar sevap işlemeye bakın eğer böyle yaparsanız kıyamet günü kıyametin koptuğunu bile anlamazsınız e atalarımız ne demiş ''dünyayı sel bassa öredeğe vız gelir'' :D:D:D
Арғы Тегім Көктүрік, Жасасін Түріктер!!!
Kullanıcı avatarı
UsTr

Öncelikle güneş batıdan doğsa bile şu kadar yıl kalcakmış diye bişey yok.Ama güneşin batıdan doğması büyük kıyamet alametlerinde var o ayrı.Ama tam bir yıl zaman verilemez.Olamazda zaten öyle bişey.Ne olursa olsun kıyametin kaç yıl sonra kopacağı bilinemez.Gelgelelim kıyamet koparken zaten hiçbişey görmicez yani galiba.Çünkü kıyamet göz açıp kapayıncaya kadar olup biticek.Kuran-ı Kerim'de yazıyo bu.
Tigin
Yaşadığınız İl: 11 Bilecik

Okunmamış mesaj gönderen Tigin »

dediğin gibi ama bi eksik var iyi insanlara göz açıp kapayıncaya kadar geçicek ama kötü günahkarlara sanki yıllar süren eziyetmiş gibi gelicek
Арғы Тегім Көктүрік, Жасасін Түріктер!!!