Psi-Wheel - Başlangıç
Psi Wheel Nasıl Hazırlanır? Psi Wheel Nasıl Yapılır? Psi Wheel Yapılışı
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Psi-Wheel / Başlangıç
tamam hiçbişey düşünmeden bakarsak dönmezki ? örnek(mesela ben uykudan kalkınca bi şeye hiçbişey düşünmeden dakkalarca bakıyorum eğer hareket etseydi yada bi şekilde fiziksel bi temas olsaydı fark edrdim)demek istediğim bakarken ne düşüneceksin onun döndüğünü mü yoksa elinle dönderiyormuşsun gibi mi vede düşünme ve hayal etme arasındaki fark nedir ?hangisi yapılmalı
yazdıklarımı dikkatlice okursanız sanırım sorunumu anlayacaksınız
yazdıklarımı dikkatlice okursanız sanırım sorunumu anlayacaksınız
rabbime hamd-ü senalar olsun, yazdırıyor ilham kalemi elhamdülillah,yolundayım ne edeyim alemi
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
bi bildiğimiz var da konuşuyoruz herhalde :) hem ilk denemelerde psi wheeli odaklanarak nerede görülmüş?
pixies forever <3<3
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
aynen :D ama gelde anlat
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
-
kardeş demek istediğini tam olarak anlamadım lütfen yardımcı ol daha yeniyim .dozina yazdı:bi bildiğimiz var da konuşuyoruz herhaldehem ilk denemelerde psi wheeli odaklanarak nerede görülmüş?
rabbime hamd-ü senalar olsun, yazdırıyor ilham kalemi elhamdülillah,yolundayım ne edeyim alemi
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
valla özelden ulaş kardeşim bence daha çok yardımcı olurlar
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
-
bi sorum olacak arkadaşlar kağıdı döndermeyi başardımda.
ben kağıdı sola doğru rahatça çevirebiliyorum fakat sağa doğru çeviremiyorum bunun nedeni nedir ?
çalışıyorum konstanre oluyorum ama olmuyor(aceleci bi insan deilim 1 haftadır sıkılmadan zevkle deniyorum bu psi-wheel çalışmasını)ne yapmam gerekiyor yada nedeni nedir bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim...
sanki sağa doğru çevirmeyi beynim algıladı kaydetti rahatca yapıyor sola doğru ilkin hiç oynamıyordu sonra 1 tur fln dönderdim 1 2 defa kıbırdattım dahada yok ark lütfen yardımcı olsun
ben kağıdı sola doğru rahatça çevirebiliyorum fakat sağa doğru çeviremiyorum bunun nedeni nedir ?
çalışıyorum konstanre oluyorum ama olmuyor(aceleci bi insan deilim 1 haftadır sıkılmadan zevkle deniyorum bu psi-wheel çalışmasını)ne yapmam gerekiyor yada nedeni nedir bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim...
sanki sağa doğru çevirmeyi beynim algıladı kaydetti rahatca yapıyor sola doğru ilkin hiç oynamıyordu sonra 1 tur fln dönderdim 1 2 defa kıbırdattım dahada yok ark lütfen yardımcı olsun
-
dönüyor ellerimi kaldırıp kağıdın dışında başka bi yere bakıncada dönmeye başlıyor bazen
- Yalniz
1 haftada diger yone cevirmeye calis :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Yoğunlaşma
hiç yoğunlaşmadım ve bu konuyla ilgili bilgimde yok ama oturuuur oturmaz yemin ederim döndü ama 15 sny bisey dondu sonra durdu ve birdaha döndüremedim daha ilk oturuşumda döndürdüm bi yetenekle ilgisimi var veya arkiler şey dedi burçlara göre ayrılıyor İkizler Hava dedi ben ikizlerim gerçekten havamı oluyorum
-
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
psi whell i yaptıktan sonra sırayla ne yapmalıyız.
-