Psi pet Hakkında

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi pet Hakkında

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Al sana yorum.Sen enerjiyi gözle görebiliyomusun ki hayvan şeklini aldığından bu kadar eminsin ? Bu birinci sorumdu.İkincisi sen daha en enerjiyi ellerinden zar zor çıkarıp yön verebiliyoken o enerjiyi nasıl hayvan şekline sokabilirsin ? Üçüncüsü enerjini şekil aldığından nasıl bu kadar eminsin ? Dördüncüsü enerji şekil alsa bile soktuğun şekilde öylece kalırmı sanıyosun ? Bunların cevabını teker teker ver bidaha konuşlım.

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

TheWatlok yazdı:Arkadaşlar bence psi-pet var. Ama önce şunu belirtiyim ki, yaratmak ALLAH'a mahsustur. Yani ruhumuzu ALLAH verir. Ama bizim bahsettiğimiz şey sadece enerji'nin şekillendirilmiş formu (biraz acayip bi form :D ). Yani bir robota gerekli şeyleri takarsak o robot her şeyi yapar (ama ruhu yoktur). Psi-pet'te öyle bişey. Enerjinin ruhsuz robotu. Ha bide şu var: eğer beslemessek ölür meselesi. Eğer beslemezsek ölürler çünkü yaptığımız psi-pet bir süre sonra kendi enerjisini yapmaya başlar. Ve bir şey kaynağı olmadan üretmez. Psi-pette beslenmesse (elementlerden), enerjisini üreteceği bir kaynak olmaz ve enerjisi bitip hayvan ölür. Şimdi psi-pet'i yalanlayan arkadaşlardan bir yorum bekliyorum.
hayatımda hiç böyle sallayanını da görmedim abi ya :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
UsTr

ozina yazdı:
TheWatlok yazdı:Arkadaşlar bence psi-pet var. Ama önce şunu belirtiyim ki, yaratmak ALLAH'a mahsustur. Yani ruhumuzu ALLAH verir. Ama bizim bahsettiğimiz şey sadece enerji'nin şekillendirilmiş formu (biraz acayip bi form :D ). Yani bir robota gerekli şeyleri takarsak o robot her şeyi yapar (ama ruhu yoktur). Psi-pet'te öyle bişey. Enerjinin ruhsuz robotu. Ha bide şu var: eğer beslemessek ölür meselesi. Eğer beslemezsek ölürler çünkü yaptığımız psi-pet bir süre sonra kendi enerjisini yapmaya başlar. Ve bir şey kaynağı olmadan üretmez. Psi-pette beslenmesse (elementlerden), enerjisini üreteceği bir kaynak olmaz ve enerjisi bitip hayvan ölür. Şimdi psi-pet'i yalanlayan arkadaşlardan bir yorum bekliyorum.
hayatımda hiç böyle sallayanını da görmedim abi ya :D
Benim sorduğum sorulara cevap verebilecekmi ben onu merak ediyorum. :D
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Len Tamam Yapınoz Ruhsuz Robot Siz Enerjiyi Kesince Dağılır Bu Hayvan :D
Kullanıcı avatarı
UsTr

Yaw daha enerjinin ellerinden çıkıp çıkmadıklarını bile zar zor anlarlarken oturup enerjiye hayvan şeklimi vercekler :D Enerjini şekil alabilmesi mümkünmü o daha bilinmezken enerjiden robot mu yapacaklar :D

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

UsTr yazdı:Yaw daha enerjinin ellerinden çıkıp çıkmadıklarını bile zar zor anlarlarken oturup enerjiye hayvan şeklimi vercekler :D Enerjini şekil alabilmesi mümkünmü o daha bilinmezken enerjiden robot mu yapacaklar :D
Haklısın Ne Diyelim :)
TheWatlok
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen TheWatlok »

UsTr yazdı:Al sana yorum.Sen enerjiyi gözle görebiliyomusun ki hayvan şeklini aldığından bu kadar eminsin ? Bu birinci sorumdu.İkincisi sen daha en enerjiyi ellerinden zar zor çıkarıp yön verebiliyoken o enerjiyi nasıl hayvan şekline sokabilirsin ? Üçüncüsü enerjini şekil aldığından nasıl bu kadar eminsin ? Dördüncüsü enerji şekil alsa bile soktuğun şekilde öylece kalırmı sanıyosun ? Bunların cevabını teker teker ver bidaha konuşlım.
1- Öncelikle enerji gözüküyor. Tabii zor yöntemlerle (kirlian kamerası mesela) olmadı aura'lar falan...
2- İkinci "zar zor" demişsin. Zaten bunu kolay yapanlar yapıyor. Artı enerjiyi yapıyorsun, yönlerdiriyorsun, imaje ederek şekillendirirsinde.
3- Yapanlar var ve imajeye ve yeteneğe ihtiyaç var.
4- Enerjinin doğal hali tabi hareketlidir. Ama şekillendirince kalır (diye düşünüyorum). Genede onun içi zaten hareketli.
5- Biraz sakin ol ya :D
"Pyrokinezi mi, Hidrokinezi mi?" deseler "Telekinezi" derim. Çünkü Terrakinezi daha kolay. Bu yüzden Aerokinezi diyorum ve Biokinezi yapıyorum! :D
TheWatlok

Okunmamış mesaj gönderen TheWatlok »

UsTr yazdı:Yaw daha enerjinin ellerinden çıkıp çıkmadıklarını bile zar zor anlarlarken oturup enerjiye hayvan şeklimi vercekler :D Enerjini şekil alabilmesi mümkünmü o daha bilinmezken enerjiden robot mu yapacaklar :D
Robot bir benzetme
"Pyrokinezi mi, Hidrokinezi mi?" deseler "Telekinezi" derim. Çünkü Terrakinezi daha kolay. Bu yüzden Aerokinezi diyorum ve Biokinezi yapıyorum! :D
Kullanıcı avatarı
UsTr

Of arkadaş yapanlar var.İmajine gerekiyo.Kolay yapanlar var falan filan.Psi pet dediğiniz şey hayal.İmajine.Hikaye.Dahada zorlamayın artık.Çünkü ne kadar sallasanız o kadar tutuyo gibi gözüküyo.Kesin bir konu değil tabi önüne gelen bişey çıkarıyo.Yapanlar var.Hani nerde ? Sen enerjiyi hayvan şekline sokan insanların mail adresi,telefonu,adresi filan varsa onları bana bir göster.Bide siz havanda su dövmekten vazgeçmiceksiniz belli oldu.Ben artık size inanmayacağınız bişey anlatmaktan yoruldum.Yalnız ben hala psi pet denen hayvanmıdır yaratıkmıdır işte herneyse ona inanmıyorum.Eğer psi peti dediğiniz gibi yaparsanız onu beinm üzerime saldırması için gönderin o zaman belki inanırım :D Bi dakka ya..... Ben niye size olmadığını inandırmak için uğraşıyorum ki 1 haftadır.Banane ya.İyilik edip doğruyu öğretmeye çalışıyoruz kabahat bizde zaten.Ben niye illa ki size dil döküyom.Banane ya.Ne haliniz varsa görün.2 tane sivrizeka psi pet konusunu durduk yere canlandırıyo ben niye uğraşıyom ki..Tövbe estağfurullah.ALLAH size akıl fikir versin dahada bişey diyemem.ALLAH'ım beni ve burdaki kimseyi bu şekilde imtihan edip şaşırtmasın. Tövbe tövbe ya yaptığımız tartışmaya bak :D
Kullanıcı avatarı
delenamo
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Yav tamam enerjiyi şekillendiriyorsun ediyorsun ama sürekliliği nasıl vereceksin ? Başka yerlerde anlatıldığı gibi nasıl bilinç vereceksin ? Psi ball gibi hareket falan ettirilebilir, şekillendirilebilir belki ama yapmayın odak kesildikten sonra şekil bozulur, dağılır gider enerji. Yav nasıl bilinç vereceksiniz sizi gece korucakta, yalıcakta, sen ona zarar verince oda zarar vercekte bırakın yav.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.