Psi ball

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi ball

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

TFGBAB yazdı:
UsTr yazdı:Ben genellikle enerji falan almadan yapıyorum.Avuçlarımı üst üste tutuyorum.Yan değil yere paralel şekilde.Sonra birbirine yaklaştırıp çekmeye başlıyorum.Bir yandanda arada bir kuvvet oluştuğunu düşünüyorum.Hiç top ve enerji imajine etmiyorum.Sonra o manyetik alanı biraz hissedince onu güçlendirmek için hala ellerimi yaklaştırıp çekiyorum.Ve bir süre sonra elimde o manyetik alanın masmavi berrak bir enerji sıvıdan top olduğunu ve büyüdüğünü düşünüyorum.Aslında ben bişey sormak istiyorum.Psi ball ı senin dediğin gibi elimizde top oluştuğunu düşünerek ve enerji aktığını düşünerek yapmak şartmı ? Yani ben önce o manyetik alanı hissediyorum.Sonra masmavi enerji topu hayal ediyorum.Ve büyüttükçe büyütüyorum.Ve ne diyim büyütmenin bir sınırı yok gibi yani yoğunlaştırdıkça büyüttükçe büyütebiliyorum.Neyse kafama takılan demin sorduğum soruydu.Yani önce manyetik alanı hissedip sonra enerjiyi imajine etsem ve sonra top imajine etsem olmaz mı ? Yada tam psi ball filan yapmış olmazmıyım ? Çünkü hiçbişey imajine etmiyorum.Hİç bişeyde düşünmüyorum neredeyse.Yani zihin susuyo.Ve elimde hissetmeye çalışıyorum.Hayal etmiyorum hissederek o manyetik alanı oluşturuyorum.SOnra bir yakaladımmı artık büyüttükçe büyütüyorum.Yani imajine etmiyorum bir sakıncası varmı ? YOksa imajine ederek mi yapmam gerekiyo ?
aynen aynen ben de böyle yapıyorum hiçbişi düşünmeden söylediği gibi 10-15 snde oluo böyle acaba bunu nasıl fırlatıcaz yoğunlaştırıcaz :D
Fırlatılabildiği bile kesin değil. :)

triplhe741
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen triplhe741 »

bence 20dk boyunca nefes al ver nefes alıp verirken burnuna mavi bir enerji girdigini düşün nefes alıp karnın şişcek göğüsün deil ve burnundan giren enerji karnında depolandığını imaje et bu mavi enerjinin soğuk oldugunu düşün 20 dk boyunca böyle yap karnında soğukluk hissetceksin 20dk sonrasındada karnındaki bütün mavi enerjinin kollarına ordan bileklerine ordan ellerine ve ellerinden mavi enerjinin dönerek kocaman bir mavi top oldugunu imaje et ondan sonra git bi içi boş su şişesine fırlat ben sana özel mesajdada söylemiştim kalemi düşürdüm diye böyle yaparak düşürdüm bence dene bi bide bi teşekkür edin ya 1 kere bile teşekkür almamışım :DD
Kullanıcı avatarı
smile
Yaşadığınız İl: 55 Samsun

Okunmamış mesaj gönderen smile »

enerjini fazla yoğunlaştırırsan -yani bu da enerji çekme gerektirir- psi ballı direk yada düşünceyle fırlatabilirsin. taş gibi atma işi biraz daha ileri seviye. Arada düşünce ile gönderebiliyorum ben psi ballı.
enerji çekme işini ben pek yapmıyorum zaten her yerim kımıl kımıl karıncalanıyo hala geçmedi. Enerji gerektiği zaman ise ayağa kalk ve bi süre kafanı boşalt (bana 3 dk yetiyo). Sonra enerji bi toz gibi yapışıyomuş gibi düşün bir süre sonra vücudun kasılcaktır yada karıncalanacak. o enerjiyi topa gönder. Bu benim kendi tekniğim. Ellerinin arası boş olsun yoksa psi ball yapman bir hayli zorlanır.
. . . . . . . . . . . . ................._ _ _ _ _ _ ____________
triplhe741

ben karından nefes alarak yapmıştım 20 dk boyunca hiç bi yerimi hissetmedim dişlerimi bile hissedemiyordum D:
Kullanıcı avatarı
smile
Yaşadığınız İl: 55 Samsun

Okunmamış mesaj gönderen smile »

Ben şu ana kadar hiç bir nefes tekniğini uygulamadım ama denicem sağol ;)
. . . . . . . . . . . . ................._ _ _ _ _ _ ____________

triplhe741

ö.d
Kullanıcı avatarı
Msa
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Burnunda nefes alarak karnın şişmesi diyafram nefesi olarak adlandırılır.
İMZA
Cansel
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir

Okunmamış mesaj gönderen Cansel »

Arkadaşlar ben çok yeniyim daha önce psi wheel'i çok kez birazcık döndürmüşlüğüm var.Yapabiliyorum ama geliştirmem lazım.Şimdi gelgelelim psi ball a...Ben geçen akşam psi ball denedim.İçimde iki kat bi enerji olduğunu düşündüm.Sonra onun içimde dağılıp yukarı doğru yükseldiğini düşündüm.Sonra kollarımdan ellerime doğru süzüldüğünü düşündüm.Ben tam bu şekilde hayal ederken iki elimde bi ağırlık hissettim.Ellerimi kapatamadım çünkü ortasında bi kütle hissediyodum.Kapamak istemedim.Birşeyler vardı iki elimin ortasında sanki.Yaptığımı düşündüm.Sonra gözlerimi açtım.Baktım birşey gözükmüyor.Ama sanki bi dalgalar görüyorum.Bİ görünüp bi yok oluyolar.Herhalde gaza geldim öyle halisülasyon görüyorum dedim.Sizce bu yaptığım psi ball un bi başlangıcı mı ?
TeleKinetikAdam
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen TeleKinetikAdam »

Suan psi ball yapabiliyorum büyütmeyi denemedim önce fırlatmayı geliştirmem vede topu güçlendirmem lazım benim tercihim yani fırlatıyorum fakat 1 dakika bekleyip enerji toplamam lazım yani en azından güçlendirmek için gerçekten cok keyif verici ...:)