Zorlandığınız Dersler

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır

En Zorlandığınız Dersler

En fazla 3 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Zorlandığınız Dersler

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

carnim_rama yazdı:lisede hiç birim olmadı tek dönem 2 getirirdim oda tek dersten
MaşAllah :D
(neyse :D PARDON :D)
En son ozina tarafından 15 Mar, 16:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
pixies forever <3<3

Goku San
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen Goku San »

#peki ustr saol
#ozina millet bizim gibi pcnin başında deil ders çalışıyor :D
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

ozina yazdı:
carnim_rama yazdı:lisede hiç birim olmadı tek dönem 2 getirirdim oda tek dersten
sağol:) ayrıca öle inekleyen biride değilim derste dinler sorumu çözer bilmediğimi öğrenirim sadece:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Kullanıcı avatarı
seyahdoo

Okunmamış mesaj gönderen seyahdoo »

zorlandığım bir ders yok.sınavlara son 5 dakka kala çalışırım. bu dönem 0.0? ile kaçırdım teşekkürü.;(sebebleri:milli güvenlikçi tipimi sevmiyo diye 40 verdi. matematikçi sınav sorularını kendi çözemedi...)

bu arada okul sıkıcı geliyor diyenlere The Arrivals serisini önerebilirim hakkaten sistemin neden düzelmediğini gayet iyi açıklıyor...
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
Goku San

carnim_rama yazdı:
ozina yazdı:
sağol:) ayrıca öle inekleyen biride değilim derste dinler sorumu çözer bilmediğimi öğrenirim sadece:)
Tamam ben inek demek istemedim sadece ders çalışıyor dedim :D
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Zaten ders çalışanlara çalışkan denir.Aklı başında denir.Yada benim tam tersim denir :) Aşırı ders çalışıp tenefüslerde bile test çözenlere inek denir.Bu arada lisede hiç 1 getirmemek marifet ister.Helal olsun sana.Yemin ediyorum önünde şapka çıkarılacak insansın.Bide madem sende hiç 1 yok benimkilerin bikaçını alabilirsin istiyosan.Bİ mahsuru yok :) :)
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

Fizikte cok zorlanyorum ve acayip nefret ediyorumm
Goku San

Herkezsin kötü olduğu bir ders var galiba :D
Kullanıcı avatarı
carnim_rama

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

UsTr yazdı:Zaten ders çalışanlara çalışkan denir.Aklı başında denir.Yada benim tam tersim denir :) Aşırı ders çalışıp tenefüslerde bile test çözenlere inek denir.Bu arada lisede hiç 1 getirmemek marifet ister.Helal olsun sana.Yemin ediyorum önünde şapka çıkarılacak insansın.Bide madem sende hiç 1 yok benimkilerin bikaçını alabilirsin istiyosan.Bİ mahsuru yok :) :)
malesef lise bitti.:) sadece son sene tenefüslerde de test çözdüm itiraf ediyorum. ve tek 2 getirdiğim ders fizikti oda 2 sene ama. 10 ve 11. 9 da 4 tü 12 dede 4
En son carnim_rama tarafından 15 Mar, 18:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Goku San

süpermiş derslerin :D