Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
zorlandığım bir ders yok.sınavlara son 5 dakka kala çalışırım. bu dönem 0.0? ile kaçırdım teşekkürü.;(sebebleri:milli güvenlikçi tipimi sevmiyo diye 40 verdi. matematikçi sınav sorularını kendi çözemedi...)
bu arada okul sıkıcı geliyor diyenlere The Arrivals serisini önerebilirim hakkaten sistemin neden düzelmediğini gayet iyi açıklıyor...
Zaten ders çalışanlara çalışkan denir.Aklı başında denir.Yada benim tam tersim denir :) Aşırı ders çalışıp tenefüslerde bile test çözenlere inek denir.Bu arada lisede hiç 1 getirmemek marifet ister.Helal olsun sana.Yemin ediyorum önünde şapka çıkarılacak insansın.Bide madem sende hiç 1 yok benimkilerin bikaçını alabilirsin istiyosan.Bİ mahsuru yok :) :)
UsTr yazdı:Zaten ders çalışanlara çalışkan denir.Aklı başında denir.Yada benim tam tersim denir :) Aşırı ders çalışıp tenefüslerde bile test çözenlere inek denir.Bu arada lisede hiç 1 getirmemek marifet ister.Helal olsun sana.Yemin ediyorum önünde şapka çıkarılacak insansın.Bide madem sende hiç 1 yok benimkilerin bikaçını alabilirsin istiyosan.Bİ mahsuru yok :) :)
malesef lise bitti.:) sadece son sene tenefüslerde de test çözdüm itiraf ediyorum. ve tek 2 getirdiğim ders fizikti oda 2 sene ama. 10 ve 11. 9 da 4 tü 12 dede 4
En son carnim_rama tarafından 15 Mar, 18:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..