kansermi :D bence kesin ölüm lol
bu yüzden adam bir şeyi kopyalamak için 8-9 sene uğraşıyorlar göz rengini değiştirmek istiyorsan 'Lens' tak :D
Beyler gözümü kırmızı yapıcam
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Re: Beyler gözümü kırmızı yapıcam
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Aynen öyle.Göz rengi değiştirmek istiyosan lens takmak akıllıca.Hatta amerikada 20 dakikalık göz ameliyatı ile bile göz rengi değiştirilebiliyo.Hiç uğraşma yani :)
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
hahahahh bak varmış :D
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
ya lens kullanmak zor iş yav çevremde kullanan var arada bir çıkarıyorlar bazen gözlerine batıyo falan ama Gülü seven, dikenine katlanır.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
bende bir deney yapsalar razıyım yani nasıl diyim mutant güçler denemeleri olasun kuradam fln :D zombi denmesi bile olabilir :D Hayal gücüm fazla genişledi bu ay :D Biokinezide hiç taktik bilmiyorum yani nasıl diyiyim o anki hevessle yapmak istedim. Birde bişey diyicem şimdi ben gece yatağımda hayal kurarak yatarım nasıl diyim yani hayalimde telekinezi ustası oldum ve iyi amaçlar için kullanıyorum misal bi kedi ağaçtamı kaldı telekinezi ile onu yere indiririm fln ben istemesemde hep aklıma geliyor onlar. :D Birde kazara gözümün renk değiştirdiğini düşünsem gözümde değişiklik olurmu. Vede hepinize yorum attığınız için teşekkür ediyorum. İyi günler :D
İMZA
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Uchiha öyle yapabilirsen ne mutlu sana süper olur :D Ben onu bilemiyorum. 2 dakikamı yoksa 2 senemi bilemem bu konuda daha iyi arkadaşlar çoğunlukla var bence onlara sor benim verdiğim tavsiyeler yüzünden size birşeyler olmasına karşıyım. Burada mesaj atan arkadaşlara sormanı tavsiye ederim. İyi günler :DUchiha Sasuke yazdı:Yap Süper Olur.Bende İmzama Benzer Kırmızı Yapıcamda Kalıcı Mı Ki O Teknik Yoksa 1-2 Dk Mı ?
Daha Doğrusu Şöyle Soruyum.Yapınca Etkisini Gören Oldu Mu ?
İMZA
-