Beyler gözümü kırmızı yapıcam

Goku San
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Re: Beyler gözümü kırmızı yapıcam

Okunmamış mesaj gönderen Goku San »

kansermi :D bence kesin ölüm lol
bu yüzden adam bir şeyi kopyalamak için 8-9 sene uğraşıyorlar göz rengini değiştirmek istiyorsan 'Lens' tak :D
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Aynen öyle.Göz rengi değiştirmek istiyosan lens takmak akıllıca.Hatta amerikada 20 dakikalık göz ameliyatı ile bile göz rengi değiştirilebiliyo.Hiç uğraşma yani :)
Goku San
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen Goku San »

hahahahh bak varmış :D
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
Kullanıcı avatarı
delenamo
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

ya lens kullanmak zor iş yav çevremde kullanan var arada bir çıkarıyorlar bazen gözlerine batıyo falan ama Gülü seven, dikenine katlanır.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Kullanıcı avatarı
Msa
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

bende bir deney yapsalar razıyım yani nasıl diyim mutant güçler denemeleri olasun kuradam fln :D zombi denmesi bile olabilir :D Hayal gücüm fazla genişledi bu ay :D Biokinezide hiç taktik bilmiyorum yani nasıl diyiyim o anki hevessle yapmak istedim. Birde bişey diyicem şimdi ben gece yatağımda hayal kurarak yatarım nasıl diyim yani hayalimde telekinezi ustası oldum ve iyi amaçlar için kullanıyorum misal bi kedi ağaçtamı kaldı telekinezi ile onu yere indiririm fln ben istemesemde hep aklıma geliyor onlar. :D Birde kazara gözümün renk değiştirdiğini düşünsem gözümde değişiklik olurmu. Vede hepinize yorum attığınız için teşekkür ediyorum. İyi günler :D
İMZA

Kullanıcı avatarı
Msa
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Uchiha Sasuke yazdı:Yap Süper Olur.Bende İmzama Benzer Kırmızı Yapıcamda Kalıcı Mı Ki O Teknik Yoksa 1-2 Dk Mı ?
Daha Doğrusu Şöyle Soruyum.Yapınca Etkisini Gören Oldu Mu ?
Uchiha öyle yapabilirsen ne mutlu sana süper olur :D Ben onu bilemiyorum. 2 dakikamı yoksa 2 senemi bilemem bu konuda daha iyi arkadaşlar çoğunlukla var bence onlara sor benim verdiğim tavsiyeler yüzünden size birşeyler olmasına karşıyım. Burada mesaj atan arkadaşlara sormanı tavsiye ederim. İyi günler :D
İMZA