Lunarkinezi
- TeleLife
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Lunarkinezi
Sonuçta ikiside bi enerji değilmi negatifle yapabileceğin işi pozitif le yap zarar görme :D
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
beyler akıl varmı sizde pozitif enerji elden çıkar negatif gözden siz telekinezi yaparken negatif kullunıyorsunuz cisimlere etki etmek için.! ayrıca lunarkinezi diye bişey yok!!! telekinezinin insan üstünde yapılmasıdırr..pozitifle reiki şifa başlanır!!!!!
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Hadi ya ? Negatif enerjinin gözden pozitif enerjini elden çıktığını kendi gözlerinle gördünmü ? Kirlian tekniğiylemi öğrendin ? Nerden biliyosun ?
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Ustr a katılıyorum kaynağını belirtmeden böyle bişiyi söyleyemezsin.ve uslubün çok sert. negatif etki kullanıyorlarsa bütün forumdakileri karşına alıyorsun demektir. ve pozitif sadece reiki değildir yarım bilginle insanlara saldırmaturab yazdı:beyler akıl varmı sizde pozitif enerji elden çıkar negatif gözden siz telekinezi yaparken negatif kullunıyorsunuz cisimlere etki etmek için.! ayrıca lunarkinezi diye bişey yok!!! telekinezinin insan üstünde yapılmasıdırr..pozitifle reiki şifa başlanır!!!!!
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- turab
ustr en azından araştırdım!
alın size kaynak: fenomen
konferansa katılsaydınız öğrenirdiniz
alın size kaynak: fenomen
konferansa katılsaydınız öğrenirdiniz
uubam.com
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- turab
kardeşim istersen yollayım..çok nadir çıkar pozitif enerji gözden istersen sorabilirsin
uubam.com
- Myscelenious
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
turab, üslubunun neden böyle olduğunu kavrayamamaktayım. Çünkü gerçekten mantıksız. Ayrıca madem bu kadar eminsin, gönder kayıtları biz de görelim...
Visita Interiora Terræ Rectificando Invenies Occultum Lapidem
Master Of Lunarkinesis...
Master Of Lunarkinesis...
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ya arkadaş araştırdım diyo da nasıl araştırıyo ? Ozina konferansta böyle bişe denmedi diyo.Konferansı bi kenara bırak kim nerden biliyo bunu ? Bu zamana kadar enerjiyi pozitif negatif diye ayırmayı bırak enerjiyi gözle gören bile çok nadir belkide hiç yok.Kalkmış gelmiş diyo ki bize ben araştırdım konuşuyom.Araştırdım dediğide konferansmı ne yapılmış onda duymuş.Konferanstan çık dışarı bi nefes al nasıl bu kadar emin olabiliyosun ? Yada sana bunu söyleyen nasıl bu kadar emin olabiliyo ? Enerjinin negatif yada pozitif olduğunu nerden biliyo ? Nasıl anlıyo ? İki tür enerjiyi nasıl ayırt ediyo ? Gözlerden hangisi ellerden hangisinin çıktığını nasıl görmüş ? Nasıl tespit etmiş ? Yada sen nasıl biliyosun ? Bunu sana söyleyen nerden,nasıl biliyo ? O bunu dedi bende onu söylüyom diye bize tepeden bakıp küçümseyerek konuşma.Bize adam gibi açıklama yap.Madem ki ortaya böyle birşey attın kanıt göster.Açıklama yap.Fotoğrafmı gösterirsin,videomu çekersin,kirlian fotoğrafı mı çekersin naparsan yap ama ortaya attığın şeyin arkasında dur doğruluğunu bize kanıtla.O zaman belki bize tepeden bakıp böyle küçümseyerek konuşabilirsin.Bu arada sizde akıl varmı diye bişey sormuşsun.Evet bizde akıl varki bize her söylenene inanmıyoruz.Birdahada böyle kelimeler sarfetme bi zahmet.İnsan gibi konuşuyoz şurda.
- carnim_rama
yürü be Ustr:)UsTr yazdı:Ya arkadaş araştırdım diyo da nasıl araştırıyo ? Ozina konferansta böyle bişe denmedi diyo.Konferansı bi kenara bırak kim nerden biliyo bunu ? Bu zamana kadar enerjiyi pozitif negatif diye ayırmayı bırak enerjiyi gözle gören bile çok nadir belkide hiç yok.Kalkmış gelmiş diyo ki bize ben araştırdım konuşuyom.Araştırdım dediğide konferansmı ne yapılmış onda duymuş.Konferanstan çık dışarı bi nefes al nasıl bu kadar emin olabiliyosun ? Yada sana bunu söyleyen nasıl bu kadar emin olabiliyo ? Enerjinin negatif yada pozitif olduğunu nerden biliyo ? Nasıl anlıyo ? İki tür enerjiyi nasıl ayırt ediyo ? Gözlerden hangisi ellerden hangisinin çıktığını nasıl görmüş ? Nasıl tespit etmiş ? Yada sen nasıl biliyosun ? Bunu sana söyleyen nerden,nasıl biliyo ? O bunu dedi bende onu söylüyom diye bize tepeden bakıp küçümseyerek konuşma.Bize adam gibi açıklama yap.Madem ki ortaya böyle birşey attın kanıt göster.Açıklama yap.Fotoğrafmı gösterirsin,videomu çekersin,kirlian fotoğrafı mı çekersin naparsan yap ama ortaya attığın şeyin arkasında dur doğruluğunu bize kanıtla.O zaman belki bize tepeden bakıp böyle küçümseyerek konuşabilirsin.Bu arada sizde akıl varmı diye bişey sormuşsun.Evet bizde akıl varki bize her söylenene inanmıyoruz.Birdahada böyle kelimeler sarfetme bi zahmet.İnsan gibi konuşuyoz şurda.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
-