İmkansız olmasının sebebi bu sitede kimsenin bunu yapamıyacak olması, yoksa daha önce yapan birini gördüm. Ama o kişi budist bir rahip ve yaptığı levitasyon bir illüzyonist tarafından incelenmiş sonucunda da gerçek olduğu kanaatine varılmıştır. Ve gene iddia ediyorum bu siteden herhangi biri ne kaşık bükebilir nede levitasyon yapabilir. Aksini savunan varsa gerekçesiyle birlikte videosunu göndersin. Sizin anlamadığınız olay parapsikolojide bile belgelerle hareket edilmelidir. Geçmişte neler yapılmış, tam kontrollü testlerde ne gibi ilerlemeler kaydedilmiş... Yoksa ben bu sitede sırf inandığı için duvardan geçmeye çalışanlarıda gördüm. :)yesil yazdı:Bence mümkün değildir demenizin tek bir sebebi vardır ve o sebep de daha önce kimsenin yapmış olmamasıdır. Bence Mümkündür ve bende bir teknik bulup bunu başarabileceğime inanıyorum.ozzzyyy yazdı:Mümkün değildir. Bu sitede kimsenin vericeği teknik seni uçurmaya yetmez, çünkü çoğu psi-wheel i zor çeviriyo. Onun için geçin bu işleri. Şimdiye kadar hile olmadan o kadar üst düzey bi psişik güç sergileyebilen birini görmedim(bu ve benzeri sitelerde, tv de). Budist rahiplerinde sadece bir ayinini gördüm ve en inandırıcısı oydu zaten. Ayin ve bu olaylar tamamen ayrı olmasada genede farklı kavramlardır. Rahiplerin bilinç ve huzur düzeyinin en yüksek olduğu an ayin sırasıdır ve havaya yükselebilirler. Diğer bir deyişle levitasyon bilinç düzeyinin en yüksek olduğu haldir. Benim görüşüm bu yönde, diğer arkadaşlar ne der bilmem :))
Levitasyon Uzmanları İçeri >>>>
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Levitasyon Uzmanları İçeri >>>>
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- ozzzyyy
Birader ben yaklaşık 5 senedir bu işlerle uğraşıyorum, bırakta artık neye inanıpta yapıcağımın tercihi bana kalsın. Sen istersen yüz yıl yaşa ve levitasyon yapıcağına inan genede yapamazsın. Psi-wheel bi teknik olmasının yanında bir ölçüdür. Daha sürtünmesiz ortamdaki bir kağıdı hareket ettiremeyen insanlardan uçmalarını beklemek komik olur. Yorum yaparkende biraz daha gerçekçi olun.tunahan46 yazdı:Evirdiniz çevirdiniz gene psi-wheell ile kendinizi sınırladınız. Psi-wheell bir başlangıç değildir, bir telekinezi tekniğidir. Eğer sen gerçekten inanıyorsan bedenini levite edebilirsin. Ama fazla zamanını alabilir, ona diyecek sözüm yok.ozzzyyy yazdı:Mümkün değildir. Bu sitede kimsenin vericeği teknik seni uçurmaya yetmez, çünkü çoğu psi-wheel i zor çeviriyo. Onun için geçin bu işleri. Şimdiye kadar hile olmadan o kadar üst düzey bi psişik güç sergileyebilen birini görmedim(bu ve benzeri sitelerde, tv de). Budist rahiplerinde sadece bir ayinini gördüm ve en inandırıcısı oydu zaten. Ayin ve bu olaylar tamamen ayrı olmasada genede farklı kavramlardır. Rahiplerin bilinç ve huzur düzeyinin en yüksek olduğu an ayin sırasıdır ve havaya yükselebilirler. Diğer bir deyişle levitasyon bilinç düzeyinin en yüksek olduğu haldir. Benim görüşüm bu yönde, diğer arkadaşlar ne der bilmem :))
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Öncelikle ben isterden kendimi uçurup video koyayım.O videoda öyle bir oynarım ki ne ilüzyonist nede bilişim uzmanı o videonun sahte yada oynanmış olduğunu anlayamaz.Bide sürtünmesiz ortamdaki kağıt dediğin ölçüden çok ölçüsüz hatta yanlış ölçü veren bişeydir.Ve kafasında psi wheele karşı önyargı oluşan bir insan psi wheeli hareket ettiremez ama kendinide başka birinide kaldırabilir.Parapsikolojide belgelerle hareket ediyosan bu dediklerimi ciddiye almayacağını biliyorum zaten :)
- ozzzyyy
Aynen öyle ciddiye almıyorum söylediklerini. Sen videonu koy ben anlarım nerde ne olduğunu merak etme, levitasyon yaptığını iddia eden varsa videosunu koysun dedim , hep beraber sahte video çekip gönderin demedim. Kendine çok güveniyosan öyle bi video yayınla ve anında ban ye sana tavsiyem budur :))
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Saolasın tavsiyen aklımda :)
- ozzzyyy
Ne demek görevimiz, sen sağol asıl :))
- SamedTarik
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
inanaırsanız olur :) sence enerjini dışarıdaki bir cisme göndererek o transfer edilmiş düşük miktarda enerjiyi kullanarak cisim levite etmek mi kolaydır yoksa hiçbir şekilde azalmamış, vücudun içerisindeki enerjiyi kullanarak kendini levite etmek mi?ozina yazdı:işte inanırsam olur felsefelerine girme önce cisimleri oynat sonra levite et snra da kendini
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
o da doğru ama sonuçta 60 kglık bi insanı uçurmak o kadar da kolay olmaz. sadece inanarak olmaz bu iş yoksa doğuştan süper konsantre yeteneğinin olması gerekir. levitasyon aşırı derecede konsantre ister bu da inanarak olmaz
pixies forever <3<3
- SamedTarik
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
ben inanmadığım bir işe konsantre olamam zaten, sizi bilemem tabi.ozina yazdı:o da doğru ama sonuçta 60 kglık bi insanı uçurmak o kadar da kolay olmaz. sadece inanarak olmaz bu iş yoksa doğuştan süper konsantre yeteneğinin olması gerekir. levitasyon aşırı derecede konsantre ister bu da inanarak olmaz
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
-
Arkadışın yazdığı zaten durumun mümkün olduğunu açıklıyor.SamedTarik yazdı:inanaırsanız olur :) sence enerjini dışarıdaki bir cisme göndererek o transfer edilmiş düşük miktarda enerjiyi kullanarak cisim levite etmek mi kolaydır yoksa hiçbir şekilde azalmamış, vücudun içerisindeki enerjiyi kullanarak kendini levite etmek mi?ozina yazdı:işte inanırsam olur felsefelerine girme önce cisimleri oynat sonra levite et snra da kendini
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
-