usta mı daha psi ball var ondan güç almak var fırlatmak var element seçmek var...var da var yani mesela ben 2 yıldır ugrasıyorum uzun ve sabırlı bi yol bu :Dkahtam0256 yazdı:Bi soruya cevap için açtım rastgele oyle bi durum olsa saten yei açacaktım Neyse .. Ben Tele kineziden sonra neleri önerirsiniz Ve telekinezide usta olmak için ne kadar süre geçer ..
telekinezi teknikler - yapamadım diyenlere
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Derta
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: telekinezi teknikler - yapamadım diyenlere
Cesaretle dolu bir insan, inançla dolu bir insandır.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
bu element seçmenin telekineziyle ne alakası var?
pixies forever <3<3
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bir de neye göre usta olunuyor ? Ne yapınca usta olmuş oluyoruz ?
- Derta
usta olmak yaptıgın seylerle ilgili değildir yaptıklarını kontrol etmekle ilgilidir mesela psi-wheel bile ustalaşacağın bi alandır onu sağa sola istediğin gibi döndürmek sağa dondururken durdurup sola dondurmek bile ustalaşabileceğin bi alandır
- Derta
element seçimiyle telekinezin güçlenir mesela hydrokineziyi seçtin diyelim hydro duygularının akışına göredir bununla beraber telekineziyede çalışırsan zamanla telekineziyide hydrokinezi gibi duygularının akışına göre kontrol edersin gibi bişeyozina yazdı:bu element seçmenin telekineziyle ne alakası var?
- Derta
yani adım adım her alanda ustalaşırsın gibi bişey demek istedim :DDerta yazdı:usta olmak yaptıgın seylerle ilgili değildir yaptıklarını kontrol etmekle ilgilidir mesela psi-wheel bile ustalaşacağın bi alandır onu sağa sola istediğin gibi döndürmek sağa dondururken durdurup sola dondurmek bile ustalaşabileceğin bi alandır
- Execker
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Tesekkurler Taktik Guzel . ...

Kağıt Döndürme %100
Kaşık Bükme %100
Pyrokinezi %100
Aerokinezi %90
Biokinezi %85
Levitasyon %25

-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 60 Tokat
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
hocam ben astral projeksiyon yapıyorum şimdi telekinezi ye sardım bu astral projeksiyon yapmam bunda kolaylık sağlarmı benden bilgisi olan yorum yazarsa sevinirim 

- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
element seçiminin telekineziyle en ufak alakası yok. bırakın artık avatarcılık oynamayı.
pixies forever <3<3
-