Psi wheel aliminyum mu kagıt mı
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- karanlks
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Psi wheel aliminyum mu kagıt mı
ya ben 2 haftadır telekinezi ile ilgileniyorum hergün kapak çalıştım 2 saat :D suan birde fenomenin bi konusu var chı energy ile ilgili onun yararı oldu bana
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
- Never_Back_Down
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
tmm abi kızma valla ben biş iyapmadım :D Nese çalışmalarıma devam edeyim konuşurken sorunlarımı atıorum bide benim bi konu var ona bakarmısınız bi yeni üyeler burdan başlığı altında astral seyahetle ilgili?
Ayrıca dün yaşım 15 di bugün 16 oldu :D nasıl bişi anlamadım normalde 16 olması lazım heralde bi yanlışlıktan dolayı asıl yaş 16 yani
Ayrıca dün yaşım 15 di bugün 16 oldu :D nasıl bişi anlamadım normalde 16 olması lazım heralde bi yanlışlıktan dolayı asıl yaş 16 yani
- SamedTarik
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
O döndürmüyo mu :) Döndürürken tur saymak çok zor birşey değilki.UsTr yazdı:Turları saydığın onu senin döndürmediğin anlamına gelir.Biraz karmaşık bir olay ilerledikçe anlarsın :)karanlks yazdı:15 tur dönüyo kavonozda :D
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Derviş olucak o :)
- karanlks
ozzzyyy yazdı:Derviş olucak o :)
kim ?
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
ama şimdi dönerken saya biliyo sa ki psi nin bi devirini yakalamak için ona odaklanmak gerekiyo :D
yani psiye odaklanmamış oluyosun . paradox lan bu :(
yani psiye odaklanmamış oluyosun . paradox lan bu :(
pixies forever <3<3
- Never_Back_Down
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
ben tam olarak bilmiyorum ama sayması demek konsantresini bozmazmı yani bişi düşünüo sonuçta ama belkide başkasına saydırmışta olabilir? ben dediğim gibi bu konudan pek anlamıorum ama usta olanlar anlıo mesela UsTr,Ozina,Akrep kral saymakla bitmez açık olanlar elbet konuya gelir mrk etmeyin siz
- karanlks
yok ya deneyin çok kolay :D
- karanlks
ben kendim sayıyorum :D
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İyice karıştı burası. :) Arkadaş 2. sayfanın sonunda bir söz yazmışta onu düzelttim. :)karanlks yazdı:ozzzyyy yazdı:Derviş olucak o :)
kim ?
-