Ya sana göre herşeyi bildiğini sanan ve hiçbişey bilmeyen biriyim.Onu anladık tamam.Her yazının başında bunu vurgulama zahmetine girmene gerek yok.Bu arada eğer bişey yapabilsem bile videomu koymam.Çünkü yaptıklarımı 2 gözümün dışında hiç kimsenin görmesine gerek yok.Özellikle emek verip yaptığım birşeyi video çekip internete yada buraya koyup hakkında atıp tutulması ve bir sürü gereksiz ve gurur kırıcı yorum yapılması yerine gizli kalmasını ve kendimden başka kimsenin görmemesini tercih ederim.Ego meselesi değil insanların düşüncelerini ve görüşlerini umursamama meselesi.Evet biraz uzun oldu.turab yazdı:ustr her şeyi biliyorsun madem bir gün sen yapta görelim bizde o zaman senin videon hakkında tartışırız :)))
Sizce Gerçekmi?
Moderatör: Sai
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Sizce Gerçekmi?
Olsun Zevkle Okuyoruz Yazılarını :)UsTr yazdı:Ya sana göre herşeyi bildiğini sanan ve hiçbişey bilmeyen biriyim.Onu anladık tamam.Her yazının başında bunu vurgulama zahmetine girmene gerek yok.Bu arada eğer bişey yapabilsem bile videomu koymam.Çünkü yaptıklarımı 2 gözümün dışında hiç kimsenin görmesine gerek yok.Özellikle emek verip yaptığım birşeyi video çekip internete yada buraya koyup hakkında atıp tutulması ve bir sürü gereksiz ve gurur kırıcı yorum yapılması yerine gizli kalmasını ve kendimden başka kimsenin görmemesini tercih ederim.Ego meselesi değil insanların düşüncelerini ve görüşlerini umursamama meselesi.Evet biraz uzun oldu.turab yazdı:ustr her şeyi biliyorsun madem bir gün sen yapta görelim bizde o zaman senin videon hakkında tartışırız :)))
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Adam miiknatisi yerine koyarken kesilmeye dikkat edin!
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
- UsTr
Aaa doğru ya.Bilgisayar ortamında sahnelerin kesilebileceği hiç aklıma gelmedi.Hep somut olarak bir oynama var diye düşündüm.Lord of hackland doğru söylüyo.Videonun sahneleri kesilerek oynanmışsa her türlü bu videonun sahte olma olasılığı artar.
- Lord_of_Hackland
uzmanlik alanim :)))
- UsTr
Benim ilgi alanım ama hiç aklım gelmedi :)Lord_of_Hackland yazdı:uzmanlik alanim :)))
- Lord_of_Hackland
ben de oylesine soyledim :DUstr yazdı:Benim ilgi alanım ama hiç aklım gelmedi :)
- weaz
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Bence gerçektir.İnsan çok iyi olursa arabaya bile etki edebilir.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Özür dilerim UsTr benim büyüğümsün. Sana laf diyemem zaten dememde konunun sonunda belirtirim nedenini .Banamı dedin bilmiyorum ama "Benim tepemi attıran o değil.Haftada 2-3 kere geliyolar buraya.Koyuyorlar bir video.Sonra soruyorlar bu gerçek mi ? Birgün içimden geldiği gibi gerçekse napıcan pantentini mi alıcan filan diyeceğim diye tedirgin olmaya başladım"bu lafına kırıldım. Birde ben her gün foruma giriyorum kapak çalışıyorum psi wheel psi ball yapıyorum kısaca çalışıyorum. Sabırım inancım bunlar beni Telekineziye bağlayan şeylerdir. Ben burda bir sohbet olsun. Fikrinizi alayım.böyle bir muhabbet olsun diye açmıştım. Çoğumuz yorgun geliyor eve belki burda arkadaşlık kurarlar unuturlar yorgunluklarını üzüntülerini diye koydum. Belki bu videoyu izleyenlere öyle bir çalışma isteği heves gelir diye düşündüm koydum. Kısaca yeni arkadaşlara yardım etmek için koydum belli etmesemde. "Allah Allah" diyorum şimdi içimden. Eskiden bana biri laf atsa hemen karşılık verirdim. Ama şimdi biri laf atsada gülüyorum. Olgunlaştımmı yoksa hep pozitif enerjimi taşıyorum anlayamıyorum. Artık sinirlenmiyorum. Sabırlıyım Şükürler olsun ALLAH'ıma namazada başladım heralde doğru yoldan gidiyorum ki öyleyse ne mutlu bana... UsTr dinen hepimiz kardeşiz. Ve ben bu yorumu gülerek neşeli bir şekilde yazıyorum.Nolursun kötü bir yorum bana laf attı olarak anlama. Hepinize başarılar :)UsTr yazdı:Ya hayır.Benim tepemi attıran o değil.Haftada 2-3 kere geliyolar buraya.Koyuyorlar bir video.Sonra soruyorlar bu gerçek mi ? Birgün içimden geldiği gibi gerçekse napıcan pantentini mi alıcan filan diyeceğim diye tedirgin olmaya başladım.Şu video gerçek mi ? Aref gerçekten uçuyo mu ? Hayır gerçek bu kadar önemli mi ya.Ben niye gerçek yerine sahteleri tercih ediyorum.Niye herkes gerçeği istediği için benimle ters yönde giden bir otoban gibi geliyo bana.Yani buraya ordan burdan burdan video koyup gerçek mi diye sorma amaçları ne ? Ne duymayı bekliyolar ? Gerçekse boyları mı uzucak ? Sahteyse inanmıcaklar mı ? Nolucak yani nolucak.Alt tarafı birinin çektiği amatör video.Onu buraya koyup gerçek mi bu diye sormanın bir manası var mı ? neyse ya patladım yine kusura bakmayın....
İMZA
- UsTr
Bu kadar şeyi boşuna zahmet edip yazmışsın :D Sana demedim.Sen son 1 hafta da filan sık gelmeye başladın galiba yanlış hatırlamıyorsam.Daha önce bu video meseleleri bayağı bir artmıştı onlara dedim.Zaten bayağı önce dedim.Bide büyüğün olsun yada olmasın lafını kimseden esirgememelisin bence. :)Msa yazdı:Özür dilerim UsTr benim büyüğümsün. Sana laf diyemem zaten dememde konunun sonunda belirtirim nedenini .Banamı dedin bilmiyorum ama "Benim tepemi attıran o değil.Haftada 2-3 kere geliyolar buraya.Koyuyorlar bir video.Sonra soruyorlar bu gerçek mi ? Birgün içimden geldiği gibi gerçekse napıcan pantentini mi alıcan filan diyeceğim diye tedirgin olmaya başladım"bu lafına kırıldım. Birde ben her gün foruma giriyorum kapak çalışıyorum psi wheel psi ball yapıyorum kısaca çalışıyorum. Sabırım inancım bunlar beni Telekineziye bağlayan şeylerdir. Ben burda bir sohbet olsun. Fikrinizi alayım.böyle bir muhabbet olsun diye açmıştım. Çoğumuz yorgun geliyor eve belki burda arkadaşlık kurarlar unuturlar yorgunluklarını üzüntülerini diye koydum. Belki bu videoyu izleyenlere öyle bir çalışma isteği heves gelir diye düşündüm koydum. Kısaca yeni arkadaşlara yardım etmek için koydum belli etmesemde. "Allah Allah" diyorum şimdi içimden. Eskiden bana biri laf atsa hemen karşılık verirdim. Ama şimdi biri laf atsada gülüyorum. Olgunlaştımmı yoksa hep pozitif enerjimi taşıyorum anlayamıyorum. Artık sinirlenmiyorum. Sabırlıyım Şükürler olsun ALLAH'ıma namazada başladım heralde doğru yoldan gidiyorum ki öyleyse ne mutlu bana... UsTr dinen hepimiz kardeşiz. Ve ben bu yorumu gülerek neşeli bir şekilde yazıyorum.Nolursun kötü bir yorum bana laf attı olarak anlama. Hepinize başarılar :)UsTr yazdı:Ya hayır.Benim tepemi attıran o değil.Haftada 2-3 kere geliyolar buraya.Koyuyorlar bir video.Sonra soruyorlar bu gerçek mi ? Birgün içimden geldiği gibi gerçekse napıcan pantentini mi alıcan filan diyeceğim diye tedirgin olmaya başladım.Şu video gerçek mi ? Aref gerçekten uçuyo mu ? Hayır gerçek bu kadar önemli mi ya.Ben niye gerçek yerine sahteleri tercih ediyorum.Niye herkes gerçeği istediği için benimle ters yönde giden bir otoban gibi geliyo bana.Yani buraya ordan burdan burdan video koyup gerçek mi diye sorma amaçları ne ? Ne duymayı bekliyolar ? Gerçekse boyları mı uzucak ? Sahteyse inanmıcaklar mı ? Nolucak yani nolucak.Alt tarafı birinin çektiği amatör video.Onu buraya koyup gerçek mi bu diye sormanın bir manası var mı ? neyse ya patladım yine kusura bakmayın....
-