ENeRJi KoNTroLü...

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Uchiha Sasuke

Re: ENeRJi KoNTroLü...

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Msa yazdı:
Bir dizi film veya japonların deyişiyle anime kısaca ben birşey izlemeden önce onunla ilgili bilgiler bulup okurum. naruto sharingan fln da vardı öyle dikkatimi çekti iki tane göz şaringan bide biyakugan sonrada yazdım googleye rinnegan çıktı öle dedim :D
İyi :) Sitede Biride Sharingan Yapıcaktı Biokineziyle :D Ama Olabilir Göz Rengi Mesela Yeşil Diyelim O Yeşil Yeri Kırmızı Yapacak ve 3 Virgül Atacak :D

Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Uchiha Sasuke yazdı:
Msa yazdı:
Bir dizi film veya japonların deyişiyle anime kısaca ben birşey izlemeden önce onunla ilgili bilgiler bulup okurum. naruto sharingan fln da vardı öyle dikkatimi çekti iki tane göz şaringan bide biyakugan sonrada yazdım googleye rinnegan çıktı öle dedim :D
İyi :) Sitede Biride Sharingan Yapıcaktı Biokineziyle :D Ama Olabilir Göz Rengi Mesela Yeşil Diyelim O Yeşil Yeri Kırmızı Yapacak ve 3 Virgül Atacak :D
Benim alanlarım Telekinezi + Lucid Ruya + Mentalizm :D bu üçü vazgeçilmezim onlara aşık oldum onlarrdan vazgeçemem. :D
İMZA
Uchiha Sasuke

Bende Lucid'e Aşık Oldum :D
Kafamda Manyak Planlar Var :)
Kullanıcı avatarı
Msa
İletişim:

Uchiha Sasuke yazdı:Bende Lucid'e Aşık Oldum :D

Şimdi sen kendini saske zannetcen gelcen konohada yaşıycan :D fln filan ama ben Lucide anladıktan sonra böle psi ball olsun mentalizm olsun o tür şeyleri yapabiliyorum gibisinden inanıcam ve daha başarılı olucam :D Öle düşünüyorum :D
İMZA
Uchiha Sasuke

Msa yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:Bende Lucid'e Aşık Oldum :D

Şimdi sen kendini saske zannetcen gelcen konohada yaşıycan :D fln filan ama ben Lucide anladıktan sonra böle psi ball olsun mentalizm olsun o tür şeyleri yapabiliyorum gibisinden inanıcam ve daha başarılı olucam :D Öle düşünüyorum :D
Olm Bizim Zamanımızdaki Yaklaşık 1 Saat Rüyada 1 Sene Herhalde :D Yani Baya Bikaç Sene Kalınıyormuş :D
Bende Narutoyu Baştan Yaşarım İşde :D

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

qardeshimm chock shekillsin hannyy
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Vay be genclik yarım saat bakmadım siz nerelere gelmişinz...Enerji kontrolünden,narutoya ordan biyokineziyle sharingan,byakugan,rinnegan sora lucide en sonda galiba toplanıp Gizli Köyler felan kurcaz..... :DD
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Msa
İletişim:

ChaTLacK yazdı:Vay be genclik yarım saat bakmadım siz nerelere gelmişinz...Enerji kontrolünden,narutoya ordan biyokineziyle sharingan,byakugan,rinnegan sora lucide en sonda galiba toplanıp Gizli Köyler felan kurcaz..... :DD
Öyle be çatlağım :D Laf lafı açar dememişler boşune değilmi ? :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Msa yazdı:
ChaTLacK yazdı:
Msa yazdı:çatlak :D Senden hiç beklemezdim :D O başlığı nasıl yazmışsın öyle? :D Bida olmasın :D
Azh Buckh SheXilLi YaxaQ Dediq Ne 0LmuS Y4N1 :DDD
TmM K4rD€$!M ShéN ß!LéréN. RaaT 0L yH4N!.....
Heytt Bee..Adamın dibisin...:D (Artist :D)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Uchiha Sasuke

Bendede Zaten Hep Konuyu Kendime Çekme Özelliği Var Herşeyi Kendime Bağlıyorum Sonunda :D