İyi :) Sitede Biride Sharingan Yapıcaktı Biokineziyle :D Ama Olabilir Göz Rengi Mesela Yeşil Diyelim O Yeşil Yeri Kırmızı Yapacak ve 3 Virgül Atacak :DMsa yazdı:
Bir dizi film veya japonların deyişiyle anime kısaca ben birşey izlemeden önce onunla ilgili bilgiler bulup okurum. naruto sharingan fln da vardı öyle dikkatimi çekti iki tane göz şaringan bide biyakugan sonrada yazdım googleye rinnegan çıktı öle dedim :D
ENeRJi KoNTroLü...
Re: ENeRJi KoNTroLü...
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Benim alanlarım Telekinezi + Lucid Ruya + Mentalizm :D bu üçü vazgeçilmezim onlara aşık oldum onlarrdan vazgeçemem. :DUchiha Sasuke yazdı:İyi :) Sitede Biride Sharingan Yapıcaktı Biokineziyle :D Ama Olabilir Göz Rengi Mesela Yeşil Diyelim O Yeşil Yeri Kırmızı Yapacak ve 3 Virgül Atacak :DMsa yazdı:
Bir dizi film veya japonların deyişiyle anime kısaca ben birşey izlemeden önce onunla ilgili bilgiler bulup okurum. naruto sharingan fln da vardı öyle dikkatimi çekti iki tane göz şaringan bide biyakugan sonrada yazdım googleye rinnegan çıktı öle dedim :D
İMZA
Bende Lucid'e Aşık Oldum :D
Kafamda Manyak Planlar Var :)
- Msa
- İletişim:
Uchiha Sasuke yazdı:Bende Lucid'e Aşık Oldum :D
Şimdi sen kendini saske zannetcen gelcen konohada yaşıycan :D fln filan ama ben Lucide anladıktan sonra böle psi ball olsun mentalizm olsun o tür şeyleri yapabiliyorum gibisinden inanıcam ve daha başarılı olucam :D Öle düşünüyorum :D
İMZA
Olm Bizim Zamanımızdaki Yaklaşık 1 Saat Rüyada 1 Sene Herhalde :D Yani Baya Bikaç Sene Kalınıyormuş :DMsa yazdı:Uchiha Sasuke yazdı:Bende Lucid'e Aşık Oldum :D
Şimdi sen kendini saske zannetcen gelcen konohada yaşıycan :D fln filan ama ben Lucide anladıktan sonra böle psi ball olsun mentalizm olsun o tür şeyleri yapabiliyorum gibisinden inanıcam ve daha başarılı olucam :D Öle düşünüyorum :D
Bende Narutoyu Baştan Yaşarım İşde :D
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Vay be genclik yarım saat bakmadım siz nerelere gelmişinz...Enerji kontrolünden,narutoya ordan biyokineziyle sharingan,byakugan,rinnegan sora lucide en sonda galiba toplanıp Gizli Köyler felan kurcaz..... :DD
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Msa
- İletişim:
Öyle be çatlağım :D Laf lafı açar dememişler boşune değilmi ? :DChaTLacK yazdı:Vay be genclik yarım saat bakmadım siz nerelere gelmişinz...Enerji kontrolünden,narutoya ordan biyokineziyle sharingan,byakugan,rinnegan sora lucide en sonda galiba toplanıp Gizli Köyler felan kurcaz..... :DD
İMZA
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Heytt Bee..Adamın dibisin...:D (Artist :D)Msa yazdı:TmM K4rD€$!M ShéN ß!LéréN. RaaT 0L yH4N!.....ChaTLacK yazdı:Azh Buckh SheXilLi YaxaQ Dediq Ne 0LmuS Y4N1 :DDDMsa yazdı:çatlak :D Senden hiç beklemezdim :D O başlığı nasıl yazmışsın öyle? :D Bida olmasın :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
Bendede Zaten Hep Konuyu Kendime Çekme Özelliği Var Herşeyi Kendime Bağlıyorum Sonunda :D
-