7-12-21-22 Aralık teorileri..
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: 7-12-21-22 Aralık teorileri..
Foton kuşağının insanların psişik güçleri kazanması ve boyut atlaması dışındaki teoremleri banada mümkün gibi geliyor.
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Hayırlısı diyelim :D
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
- UsTr
Felaket senaryolarının dolu olduğu bir teorem denizinde ne hayır varsa artık. :)Msa yazdı:Hayırlısı olsun :DPsik0z yazdı:Hayırlısı diyelim :D
Harbiden Hiç İyi Birşey Yok Mu Hep Kötülerini Saydın :)
- UsTr
Ben bi tane iyi senaryo üreteyim o zaman.Şimdi malum 21 aralık herşey olabilir.En basitinden dünyanın çekirdeği ısınacak.Isınmadan hareketlenen magma kıtaları kaydıracak ve denizlerin altındaki yeryüzü daha da derinleşecek.Tabiki denizin altındaki kraterler parçalandığı için tsunami felaketi çok zarar vermeyecek.Sonra denizlerin altındaki tabaka bayağı bir alçaldığı için haliyle denizlerde bayağı bir dibe çökecek.Dünyadaki deniz miktarı %40 lara kadar inecek.Sonra insanlığı kurtaracak bir yağmur gelecek.Ben desem 40 gün 40 gece siz deyin 80 gün 90 gece.Bu yağmur dibe çöken denizleri yeniden dolduracak ve böylelikle felaketle sarsılan dünya kat kat daha fazla su kazanmış olacak.Böylece küresel ısınma olayı tamamen yok olacak.Kötü başladı iyi bitti en azından olumlu düşünüyorum. :)Uchiha Sasuke yazdı:Harbiden Hiç İyi Birşey Yok Mu Hep Kötülerini Saydın :)
Olsun Hiç Yoktansa Mantıklı :DUsTr yazdı:Ben bi tane iyi senaryo üreteyim o zaman.Şimdi malum 21 aralık herşey olabilir.En basitinden dünyanın çekirdeği ısınacak.Isınmadan hareketlenen magma kıtaları kaydıracak ve denizlerin altındaki yeryüzü daha da derinleşecek.Tabiki denizin altındaki kraterler parçalandığı için tsunami felaketi çok zarar vermeyecek.Sonra denizlerin altındaki tabaka bayağı bir alçaldığı için haliyle denizlerde bayağı bir dibe çökecek.Dünyadaki deniz miktarı %40 lara kadar inecek.Sonra insanlığı kurtaracak bir yağmur gelecek.Ben desem 40 gün 40 gece siz deyin 80 gün 90 gece.Bu yağmur dibe çöken denizleri yeniden dolduracak ve böylelikle felaketle sarsılan dünya kat kat daha fazla su kazanmış olacak.Böylece küresel ısınma olayı tamamen yok olacak.Kötü başladı iyi bitti en azından olumlu düşünüyorum. :)Uchiha Sasuke yazdı:Harbiden Hiç İyi Birşey Yok Mu Hep Kötülerini Saydın :)
- Msa
- İletişim:
Felaket senaryoları severim heyecanlı olur :D Bilim kurguda güzel bişey diyicem UsTr ya foton kuşağı gerçekten olursa :D İlluminatiyi yerle bir ederim :DUsTr yazdı:Felaket senaryolarının dolu olduğu bir teorem denizinde ne hayır varsa artık. :)Msa yazdı:Hayırlısı olsun :DPsik0z yazdı:Hayırlısı diyelim :D
İMZA
- UsTr
Foton kuşağı olursa illuminati diye bir topluluk kalacağını pek sanmıyorum. :)
- Msa
- İletişim: