Msa lafı geçmişte :DChaTLacK yazdı:Aleyküm Selam "Beni soruyormuşsunuz :D" derken :DDMsa yazdı::ASD:ASD:AS:D Selam gençler beni soruyormuşsunuz :D
UMBRAKİNEZİ
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: UMBRAKİNEZİ
İMZA
- serons25
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
:D ama gerçekten isterseniz konuyu kapatayım
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
- carnim_rama
Merak ediyorum nasil kapaticaksin:Dserons25 yazdı::D ama gerçekten isterseniz konuyu kapatayım
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Ya o nasıl imalı imalı konuşuosun anlamadım bişe valla :DD Ya nese adamın konusunu dagıttık iyicene kızıyo bize .. :DDDMsa yazdı:Msa lafı geçmişte :DChaTLacK yazdı:Aleyküm Selam "Beni soruyormuşsunuz :D" derken :DDMsa yazdı::ASD:ASD:AS:D Selam gençler beni soruyormuşsunuz :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ChaTLacK
Kendi açtığımız konuyu kapatamıyoruz mu?carnim_rama yazdı:Merak ediyorum nasil kapaticaksin:Dserons25 yazdı::D ama gerçekten isterseniz konuyu kapatayım
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- carnim_rama
Ben kapatilmiyor diye biliyorum. Denesin kapatabilirse bende ogrenmis olurum:D
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- ChaTLacK
O da güzel :DDcarnim_rama yazdı:Ben kapatilmiyor diye biliyorum. Denesin kapatabilirse bende ogrenmis olurum:D
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Msa
- İletişim:
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Kapatırsın ama dolaylı yollardan.Mesela konuyu dağıtırsın,sulandırırsın yada gereksiz tartışma yaparsın.Sonra konu kilitlenir.Mesela yani.... :)ChaTLacK yazdı:Kendi açtığımız konuyu kapatamıyoruz mu?carnim_rama yazdı:Merak ediyorum nasil kapaticaksin:Dserons25 yazdı::D ama gerçekten isterseniz konuyu kapatayım
- Msa
- İletişim:
-