Ve Sonunda Boom!
Moderatör: Sai
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Ve Sonunda Boom!
Derta şimdi sen bu aerokineziyi yaptıgını sölüyosun fakat inanmamız için anlaşılır bi video çekermisn ?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Derta
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
son zamanlarda müsait değildim ama haftasonu çekerim tabiki :)ChaTLacK yazdı:Derta şimdi sen bu aerokineziyi yaptıgını sölüyosun fakat inanmamız için anlaşılır bi video çekermisn ?
Cesaretle dolu bir insan, inançla dolu bir insandır.
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
bide birisi orda alt dal filan bisi demis ben telekineziye basladigimda ilk denememde psi-wheel i dondurdum ama az bisi ondan sonrasini soylemiyim nesemden uctum cunku
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
- ChaTLacK
Yanlış anlama sakın hani yeni geldin bir anda ben aerokinezi yapıyorum(ağacı sallıyorum yağmuru durduruyorum vs..) demen bi garip olduda :D:DDerta yazdı:son zamanlarda müsait değildim ama haftasonu çekerim tabiki :)ChaTLacK yazdı:Derta şimdi sen bu aerokineziyi yaptıgını sölüyosun fakat inanmamız için anlaşılır bi video çekermisn ?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Derta
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
sen söyleyince gerçekten garip göründüğünü farkettim ama bikaç aerokinezi videosu izle yada aerokinesis yaz youtube da yurt dısında ciddi ciddi ugrasan adamlar var yagmur durdurma dedigimiz olayda hafif hafif atıştırırya hani o bulutları rüzgar yardımıyla dağıtmaktır ağaç sallamak gerçekten ilk yapınca kendimi avatar gibi hissetmiştim :D öyle otururken birdenbire hadi bi deniyim bari demiştim baktım gerçekten oluyo sonra diğer ağaçlara baktım yok sadece benim ugrastıgımda oluyor bende dedimki madem boyle bisey yapıyorum devamını getiriyim boylece atılmıs oldum aerokineziye :D :DChaTLacK yazdı:Yanlış anlama sakın hani yeni geldin bir anda ben aerokinezi yapıyorum(ağacı sallıyorum yağmuru durduruyorum vs..) demen bi garip olduda :D:DDerta yazdı:son zamanlarda müsait değildim ama haftasonu çekerim tabiki :)ChaTLacK yazdı:Derta şimdi sen bu aerokineziyi yaptıgını sölüyosun fakat inanmamız için anlaşılır bi video çekermisn ?
Cesaretle dolu bir insan, inançla dolu bir insandır.
- ChaTLacK
:DD İyimiş ben bizm köyde yapıodum yaz ın biraz sıcaktı hava (lafın gelişiydi bu yoksa öle böle degildi yani :DD) bende güneşin oldugu yönden rüzgarın esmesini istiyodum esiyodu artık tesadüf mü degilmi bilemiyorm bi ara baya bi kontrollü oluyodu yaptıgım ama tesadüf olarak düşündüüğüm için bilemiyorum yani ama gerçekten kendimi avatar gibi hissetmedim desem yalan olur :DD
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Ahaha :DChaTLacK yazdı::DD İyimiş ben bizm köyde yapıodum yaz ın biraz sıcaktı hava (lafın gelişiydi bu yoksa öle böle degildi yani :DD) bende güneşin oldugu yönden rüzgarın esmesini istiyodum esiyodu artık tesadüf mü degilmi bilemiyorm bi ara baya bi kontrollü oluyodu yaptıgım ama tesadüf olarak düşündüüğüm için bilemiyorum yani ama gerçekten kendimi avatar gibi hissetmedim desem yalan olur :DD
-