Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Clairvoyant yazdı:Öm'yi bilmiyorum da chatbox'ı okuyorlar.
İftira gibi olmuş bu...
Chat ile ilgili bilgi sayfasında okunabildiğini ve gerektiğinde de (Yani şikayet vs.) bakılabilir durumda olduğunu yazmıştım. Ancak Chatbox içerikleri sadece benim okuyabileceğim bir bölümde olduğu için o kadar da abartmanıza gerek yok...
İftira gibi olmuş bu...
Chat ile ilgili bilgi sayfasında okunabildiğini ve gerektiğinde de (Yani şikayet vs.) bakılabilir durumda olduğunu yazmıştım. Ancak Chatbox içerikleri sadece benim okuyabileceğim bir bölümde olduğu için o kadar da abartmanıza gerek yok...
Estafurullah ne iftirası. Geçen biz Kayseri kanalındayken carnim_rama girip çıkmışta onu söylemek istedim. Yani orda da argo ve küfürün yasak olduğunu söyleyecektim.
İftira gibi olmuş bu...
Estafurullah ne iftirası. Geçen biz Kayseri kanalındayken carnim_rama girip çıkmışta onu söylemek istedim. Yani orda da argo ve küfürün yasak olduğunu söyleyecektim.
Bir kanala girip cikmamda ne gariplik var bunu anlayamadim? Kanal belli kisileremi ait?
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Yine yanlış anladınız ya gariplik falan yok sadece CHATBOX'DA DA ARGONUN YASAK OLDUĞUNU belirtmek istedim. Belli kişilere falan ait değil öyle bişey söylemedim. Chatbox da da kafamıza göre konuşamayız düzenli olmayız demek istedim..
Clairvoyant yazdı:Yine yanlış anladınız ya gariplik falan yok sadece CHATBOX'DA DA ARGONUN YASAK OLDUĞUNU belirtmek istedim. Belli kişilere falan ait değil öyle bişey söylemedim. Chatbox da da kafamıza göre konuşamayız düzenli olmayız demek istedim..
Kurallar sitenin herkese acik olan yerlerinde gecerlidir chatboxda herkese acik bu yuzden oradada gecerli.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..