Ozina veda
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: Ozina veda
Her insan ayrı bir dünyadır dünyanızı paylaştığınız ve tecrübelerinizden ihtiyacı olanları istifade ettirdiğiniz için teşekkürler.
Her yerde ve her zaman kırılmalar olabilir kalp kırgınlıklarınız geçtiğinde her zaman bekleriz.
Ancak bu tür gidişlerin şu cümle ile ifade edilmesine sevinirdim "Derslerime yeterince zaman ayıramadığım için gidiyorum"
Her yerde ve her zaman kırılmalar olabilir kalp kırgınlıklarınız geçtiğinde her zaman bekleriz.
Ancak bu tür gidişlerin şu cümle ile ifade edilmesine sevinirdim "Derslerime yeterince zaman ayıramadığım için gidiyorum"
Aramak, güzel bir çabadır.
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Foruma başladığımda beri gözüm orda :D Ya konu sen olunca pek inanasım yani gelmiyo hainlik yapmıyon demi? Ç:D
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
sağolasın akrepkral parapsikoloji.nete bomba gibi gelicez zaten :)AkrepKral yazdı:Her insan ayrı bir dünyadır dünyanızı paylaştığınız ve tecrübelerinizden ihtiyacı olanları istifade ettirdiğiniz için teşekkürler.
ayrıca evet haklısın asıl sebep dersler zaten matematik ve geometrim 1 gelicek galiba acilen çalışmaya başlamam lazım :)
pixies forever <3<3
- ozina
sanmıyorum pek uzak kalabileceğimi. sınav haftası bitince eskisi kadar olmasa da arada uğrarım.Clairvoyant yazdı:Foruma başladığımda beri gözüm orda :D Ya konu sen olunca pek inanasım yani gelmiyo hainlik yapmıyon demi? Ç:D
ayrıca veda veda dedik hala yazıyorum ben :D
pixies forever <3<3
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Aslında hiçbirimiz uğramasak şu 1-2-3 yazılılar bitene kadar ama tutamıyorum kendimi giriyorum. Vedalaşmalar uzun sürüyor bazen bişey olmaz. Yarından itibaren girmessin sende :D
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
bu sitedeki önemli insanlardan biriydin benim için hiç belli etmesemde
ama unutma bu siteye çok şey kattın bilginle olsun esprilerinle olsun muhabbetinle olsun
ama akrepkral hocamın dediği gibi nedeninin o olması beni de sevindirirdi
sınavlarına iyi çalış 

- ozina
sağol zazacığım ben de seni seviyorum ^^Sai yazdı:bu sitedeki önemli insanlardan biriydin benim için hiç belli etmesemde :) ama unutma bu siteye çok şey kattın bilginle olsun esprilerinle olsun muhabbetinle olsun :) ama akrepkral hocamın dediği gibi nedeninin o olması beni de sevindirirdi :) sınavlarına iyi çalış :)
pixies forever <3<3
- ozina
bu arada sana selem şeysi yapmayı unutmuşum ne yazcağımı ayarlamıştım halbuki.Sai yazdı:bu sitedeki önemli insanlardan biriydin benim için hiç belli etmesemde :) ama unutma bu siteye çok şey kattın bilginle olsun esprilerinle olsun muhabbetinle olsun :) ama akrepkral hocamın dediği gibi nedeninin o olması beni de sevindirirdi :) sınavlarına iyi çalış :)
forumun sadık ve büyük adam zazaya da burdan selam olsun :)
pixies forever <3<3
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Hayatında başarılar hoşçakal . Michil sokifiel midi ( tam biklmıyorum :D . ) Teşekürler uzun ama eğlenceli yazıalrı var .
@Kuupa7